Gazete Vatan Logo
Magazin Ahmet Mümtaz Taylan'ın sağlık durumu nasıl?

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sağlık durumu nasıl?

'Leyla ile Mecnun' dizisinde canlandırdığı İskender Çınar karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, kalp ameliyatı olmuştu. Taylan, iki ay sonra sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sağlık durumu nasıl?

Ahmet Mümtaz Taylan, kalp damarlarındaki tıkanmadan dolayı doktorları tarafından acilen kroner by-pass ameliyatına alınmıştı.

TABURCU EDİLDİ

Ameliyatı başarılı geçen Taylan, ardından yoğun bakım servisinden çıkarılıp normal odaya alınmıştı. Taburcu edilen ünlü oyuncu, daha sonra 3 hafta boyunca evinde dinlenmişti.

"İŞİMDEYİM, GÜCÜMDEYİM"

Ahmet Mümtaz Taylan, ameliyatından iki ay sonra sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Taylan, "Geçmiş olsun' temennileriniz için kalpten (artık by-pass garantili) teşekkür ederim. O fasıl bitti. İşimdeyim, gücümdeyim" şeklinde konuştu. Oyuncu, ayrıca gönderisine kalp emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

AHMET MÜMTAZ TAYLAN KİMDİR?

Ahmet Mümtaz Taylan, Halka dizisinde Cemal Sandıkçı karakterini canlandıran bir Türk oyuncudur. 12 Eylül 1965'te Ankara'da doğan Taylan, Ankara Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Haberin Devamı