Çocukları

Çocukları

Son dakika çocukları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocukları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocukları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocukları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocukları gelişmeleri de dahil olmak üzere 21.271 çocukları haberi bulunmuştur. Tüm çocukları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi!
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla 'Vatan Marşı'nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için 23 Nisan etkinliği düzenledi!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehit çocukları için 23 Nisan etkinliği düzenledi! İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Şube Müdürlüğü ile Deniz Limanı Şube Müdürlüğü yerleşkesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehit çocukları için etkinlik düzenledi.
23.04.2024 Gündem
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyası çocuklarıyla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyası çocuklarıyla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türk dünyası çocukları ve TRT Çocuk Şenliği konuk çocukları ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk bayramı vesilesiyle sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı
23.04.2024 Gündem
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı
Suphiye Orancı'nın Duygu Nebioğlu, Dilara Gülatan ve diğer çocuklarının nüfusunda baba olarak adı yazıyordu! Gizemli Erol ortaya çıktı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Türkiye'nin konuştuğu isim Suphiye Orancı'nın 4 kız çocuğunun da nüfusta baba adının 'Erol' olması dikkat çekti. Programa katılan bir izleyici, "Suphiye'nin Erol isimli adamdan bir oğlu vardı" dedi. Anlı'nın bugün yayınlanan programında Erol'un bulunduğu açıklandı.
22.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı
İbrahim Tatlıses'ten Suphiye Orancı açıklaması geldi! Aynı filmde rol almışlardı, merak edilen soruyu yanıtladı Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına çıkmıştı. Orancı’nın geçmişte İbrahim Tatlıses filmlerinde de oynadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili Tatlıses, sessizliğini bozdu.
22.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye arasında kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Görüşmede İsrail’in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarına yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze’ye yeterli düzeyde ve kesintisiz ulaştırılması için yapılması gerekenler, bölgede adil ve kalıcı barış süreci ile ilgili konular ele alındı" denildi.
20.04.2024 Gündem
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
'Baban Uğur Dündar değil, ünlü bir sanatçı'! Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıkarken Dilara Gülaltan, babalık davası açtığı Uğur Dündar hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı
Uğur Dündar'a 'babalık davası' açan Dilara'dan sonra anne Suphiye Orancı da ortaya çıktı Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi, o ismin Uğur Dündar olduğu öne sürüldü. Dündar, iddiayı Adli Tıp Kurumu raporuyla yalanladı. Ancak Duygu Nebioğlu, raporun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Öte yandan Duygu Nebioğlu'nun canlı yayında seslendiği biyolojik annesinin fotoğrafı ilk kez yayınlandı.
17.04.2024 Magazin
Çocuklar ceplerini doldurdu ama kalp çarpıntısına neden oluyor! Uzmanı uyardı ve tek tek nedenlerini sıraladı!
Çocuklar ceplerini doldurdu ama kalp çarpıntısına neden oluyor! Uzmanı uyardı ve tek tek nedenlerini sıraladı! Ramazan Bayramı namıdiğer Şeker Bayramı en çok çocukları sevindiriyor. Bayram harçlıkları alındı, çeşit çeşit şeker ve çikolatalar toplantı. Ağızlar tatlanırken, uzmanı yüksek miktarda şeker tüketimine dikkat çekti. Kardiyoloji Uzman Dr. Muharrem Arslandağ, “Çocuklarda kalp çarpıntısı, yetişkinlerde olduğu gibi birçok farklı nedenle ortaya çıkar” dedi ve şeker ve kafein tüketimine karşı aileleri uyardı.
12.04.2024 Yaşam
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle çocuklara sürpriz yapıp, gölde tekne ile gezdirip onlarla oyun oynadı.
10.04.2024 Adana
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da feci kaza! Aynı aileden dört kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyon çarpıştı. Korkunç kazada polis memuru Batuhan Akar ile eşi Halime Akar olay yerinde hayatını kaybetti. Çiftin çocukları Tunahan Akar ve Umay Akar ise hastanede hayatını kaybetti. Polis memurunun ailesi ile bayram tatili için memleketlerine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Gündem
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Magazin
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir?
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir? 18 yaşını bitirmiş, fiil ehliyete sahip bulunan ve Fenerbahçelilik ruh ve sevgisi ile dolu olan her gerçek kişi kulübe üye olmak için başvurabilir ve gerekli onay süreçlerinden sonra kulüp üyesi olabilir. Peki, Fenerbahçe kongre üyesi nasıl olunur, Fenerbahçe kongre üye sayısı nedir?
2.04.2024 Şampiy10
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çocukları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocukları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.