Çocuklar Duymasın Meltem

Çocuklar Duymasın Meltem

Son dakika Çocuklar Duymasın meltem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuklar Duymasın meltem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuklar Duymasın meltem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın Meltem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın meltem gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 çocuklar duymasın meltem haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın meltem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme!
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme! Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fenomen dizinin yeni bölümünde büyük sürpriz var. İşte çocuklar Duymasın'ın son bölümüne damga vuracak o olay...
13.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Sona gelindi...
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Sona gelindi... Çocuklar Duymasın'ın senaristi Birol Güven'e Tutku karakteri için şikayet yağmıştı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Tutku'nun bütün oyunları açığa çıkıyor.
6.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'a şok tehdit! Bir daha bu diziyi...
Çocuklar Duymasın'a şok tehdit! Bir daha bu diziyi... Çocuklar Duymasın’da Meltem ve Haluk’un arasına giren 'Tutku' izleyiciyi kızdırdı. Birol Güven’e “Yeter artık şu kız yüzünden diziyi izlemeyeceğiz. Aile dizisi entrika diziye döndü” diye tepki yağdı.
30.01.2018 Magazin
Eşine asılan adamı tek yumrukta nakavt etti!
Eşine asılan adamı tek yumrukta nakavt etti! Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kıskançlık krizine giren Haluk, Meltem'e asılan adama yumruğu çakıyor.
23.01.2018 Magazin
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz?
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz? Pınar Altuğ sosyal medya hesabından yayınladığı anketle 'Tutku'yu pataklamak ister miydiniz?' diye sordu.
16.01.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da yeni kriz! Şimdi de...
Çocuklar Duymasın'da yeni kriz! Şimdi de... Çocuklar Duymasın'da Haluk'un bir kadınla yakınlaşmasının ardından boşanma konusunda daha da kararlı olan Meltem, yeni biriyle yakınlaşıyor. Haluk, kıskançlık krizine giriyor.
2.01.2018 Magazin
Kavga görüntüleri çıktı! Böyle dövdü...
Kavga görüntüleri çıktı! Böyle dövdü... Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümünde Meltem, kocasını baştan çıkaran Tutku'yu yastıkla dövdü. Yeni bölüm çekimlerini Meltem'i canlandıran Pınar Altuğ paylaştı.
26.12.2017 Magazin
Şoke oldu! Evde başka kadınla yakaladı...
Şoke oldu! Evde başka kadınla yakaladı... Çocuklar Duymasın bitti bitecek derken yine bomba gibi bir fragman geldi. Haluk'u evde başka bir kadınla yakalayan Meltem, bu sefer ipleri tamamen koparacak.
12.12.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken...
Çocuklar Duymasın'da sürpriz gelişme! Final derken... Final yapacağı konuşulan Çocuklar Duymasın, Meltem ve Haluk'un boşanma sürecinin gösterildiği son bölümünde reytingde ikinci sıraya yerleşti, sette sıra gecesi kuruldu.
5.12.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın 18. bölümde Haluk ve Meltem hakim karşısında!
Çocuklar Duymasın 18. bölümde Haluk ve Meltem hakim karşısında! Çocuklar Duymasın 18. bölümüyle bu akşam Kanal D'de olacak. Fenomen dizi Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in boşanma günü gelip çatıyor. Peki ikilinin yolları tamamen ayrılacak mı? İşte Çocuklar Duymasın fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Ve beklenen oldu! Resmen bitiyor...
Ve beklenen oldu! Resmen bitiyor... Bir ekran fenomeni haline gelen Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in evliliği noktalanıyor.
28.11.2017 Televizyon
Ve son noktayı koydu! Çocuklar Duymasın...
Ve son noktayı koydu! Çocuklar Duymasın... Final yaptığı konuşulan 'Çocuklar Duymasın' dizisinin setinden video paylaşan Pınar Altuğ, bu sayede dedikodulara da son noktayı koydu.
23.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem boşanıyor!
Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem boşanıyor! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'da reytingleri yükselten Haluk ve Meltem ayrılığı önümüzdeki bölümlerde boşanma ile sonuçlanacak.
14.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da şoke eden ayrılık!
Çocuklar Duymasın'da şoke eden ayrılık! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in ayrılık kararı herkesi şoke ediyor.
1.11.2017 Televizyon
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede
Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı yıllar sonra aynı karede Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Atacan, aynı dizide 'Haluk' karakterine hayat veren rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Ünlü oyuncular bu anları sosyal medyadan paylaştılar.
30.07.2023 Magazin
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'tokat' gibi cevap! Beğeni yağdı
Pınar Altuğ'dan takipçisine 'tokat' gibi cevap! Beğeni yağdı Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından 15 yıl önce dünyaevine girdiği Yağmur Atacan'la İtalya'da çekilen bir karesini paylaştı. Ünlü isimden binlerce beğeni alan fotoğrafına yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısına cevap gecikmedi.
30.05.2023 Magazin
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti!
Pınar Altuğ sahte hesaplara isyan etti! 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ ve 14 yıllık eşi Yağmur Atacan, geçtiğimiz sahte Instagram hesapları nedeniyle sorun yaşamaya başlamıştı. Son olarak Twitter'da adına hesap açılan Altuğ, Instagram sayfasından sahte hesabı ifşa ederek; adeta ateş püskürdü.
25.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü!
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü! Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
2.12.2022 Ekonomi
Pınar Altuğ'dan o sözlere yanıt! 'Sürekli dizide oynamıyorum, 30 senedir varım'
Pınar Altuğ'dan o sözlere yanıt! 'Sürekli dizide oynamıyorum, 30 senedir varım' Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'ın, "Başrol erkeklerinin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar" sözlerine cevap verdi. Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan Altuğ, "Sürekli dizilerde oynamıyor olabilirim ama 30 senedir varım" açıklamasını yaptı.
8.10.2022 Magazin
Pınar Altuğ, takipçisinin o sorusunu 'Hiç ama hiç özlemiyorum' diyerek yanıtladı!
Pınar Altuğ, takipçisinin o sorusunu 'Hiç ama hiç özlemiyorum' diyerek yanıtladı! 1994 Miss Turkey birincisi, 'Çocuklar Duymasın' dizisinin 'Meltem'i Pınar Altuğ, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Ünlü isim, son olarak paylaşımına yorum yapan bir takipçisine verdiği yanıtla adından söz ettirdi.
17.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın Meltem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın meltem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.