Çocuklar Duymasın Haluk

Çocuklar Duymasın Haluk

Son dakika Çocuklar Duymasın haluk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuklar Duymasın haluk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuklar Duymasın haluk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın Haluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın haluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 çocuklar duymasın haluk haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın haluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber!
Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan sevindiren haber! Fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'da 2002-2019 yılları arasında 'Haluk Çetinoğlu' karakterini canlandıran Tamer Karadağlı, geçtiğimiz gün Trump AVM'de objektiflere yansıdı.
8.09.2022 Magazin
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş'
Tamer Karadağlı'ya heykel şoku! 'Bu arkadaş bana hiç benzememiş' 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle hafızalara kazınan Tamer Karadağlı reklam yüzü olduğu firmanın mağaza açılışına katıldı. Ankara’ya hem iş hem de kızı Zeyno’yu görmek için gelen sanatçıya, mağaza açılışında sürpriz yapıldı. Pasta üzerinde kendi figürünü gören ve büyük şaşkınlık yaşayan Karadağlı, “Bu arkadaş bana hiç benzememiş" dedi.
2.06.2022 Magazin
Çocuklar Duymasın için yeni imaj!
Çocuklar Duymasın için yeni imaj! Kanal D'nin ekran fenomeni dizi Çocuklar Duymasın'ın yeni sezonununda izleyiciyi yine sürprizle bekliyor!
25.07.2018 Magazin
'Çocuklar Duymasın'da 'yok artık' dedirten gelişme!
'Çocuklar Duymasın'da 'yok artık' dedirten gelişme! Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, 'Çocuklar Duymasın'da Tamer Karadağlı'nın hayat verdiği 'Haluk' karakterinin saçlarını siyaha boyatması üzerinden dizideki futbol fanatikliğine vurgu yaptı.
27.03.2018 Televizyon
Kriz çıktı! Yataktan fotoğraf paylaşınca...
Kriz çıktı! Yataktan fotoğraf paylaşınca... Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yatakta fotoğraf çeken Meltem, sosyal medyadan paylaşım yapınca Haluk çıldırıyor.
8.03.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme!
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme! Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fenomen dizinin yeni bölümünde büyük sürpriz var. İşte çocuklar Duymasın'ın son bölümüne damga vuracak o olay...
13.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölümde Tutku'nun gerçek yüzü görülecek mi?
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölümde Tutku'nun gerçek yüzü görülecek mi? Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da Meltem, Tutku'nun oyunlarını ortaya çıkarabilecek mi? İşte bu akşam ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisinde yaşanacaklar...
11.02.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Sona gelindi...
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Sona gelindi... Çocuklar Duymasın'ın senaristi Birol Güven'e Tutku karakteri için şikayet yağmıştı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Tutku'nun bütün oyunları açığa çıkıyor.
6.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'a şok tehdit! Bir daha bu diziyi...
Çocuklar Duymasın'a şok tehdit! Bir daha bu diziyi... Çocuklar Duymasın’da Meltem ve Haluk’un arasına giren 'Tutku' izleyiciyi kızdırdı. Birol Güven’e “Yeter artık şu kız yüzünden diziyi izlemeyeceğiz. Aile dizisi entrika diziye döndü” diye tepki yağdı.
30.01.2018 Magazin
Eşine asılan adamı tek yumrukta nakavt etti!
Eşine asılan adamı tek yumrukta nakavt etti! Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kıskançlık krizine giren Haluk, Meltem'e asılan adama yumruğu çakıyor.
23.01.2018 Magazin
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz?
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz? Pınar Altuğ sosyal medya hesabından yayınladığı anketle 'Tutku'yu pataklamak ister miydiniz?' diye sordu.
16.01.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da bomba olay! Çıldırdı...
Çocuklar Duymasın'da bomba olay! Çıldırdı... Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haluk'u elde etmek için elinden geleni yapan Tutku, "Meltem'in sevgilisi var" deyince Haluk şoke oluyor.
16.01.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da yeni kriz! Şimdi de...
Çocuklar Duymasın'da yeni kriz! Şimdi de... Çocuklar Duymasın'da Haluk'un bir kadınla yakınlaşmasının ardından boşanma konusunda daha da kararlı olan Meltem, yeni biriyle yakınlaşıyor. Haluk, kıskançlık krizine giriyor.
2.01.2018 Magazin
Şoke oldu! Evde başka kadınla yakaladı...
Şoke oldu! Evde başka kadınla yakaladı... Çocuklar Duymasın bitti bitecek derken yine bomba gibi bir fragman geldi. Haluk'u evde başka bir kadınla yakalayan Meltem, bu sefer ipleri tamamen koparacak.
12.12.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın 18. bölümde Haluk ve Meltem hakim karşısında!
Çocuklar Duymasın 18. bölümde Haluk ve Meltem hakim karşısında! Çocuklar Duymasın 18. bölümüyle bu akşam Kanal D'de olacak. Fenomen dizi Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in boşanma günü gelip çatıyor. Peki ikilinin yolları tamamen ayrılacak mı? İşte Çocuklar Duymasın fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Ve beklenen oldu! Resmen bitiyor...
Ve beklenen oldu! Resmen bitiyor... Bir ekran fenomeni haline gelen Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in evliliği noktalanıyor.
28.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem boşanıyor!
Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem boşanıyor! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'da reytingleri yükselten Haluk ve Meltem ayrılığı önümüzdeki bölümlerde boşanma ile sonuçlanacak.
14.11.2017 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da şoke eden ayrılık!
Çocuklar Duymasın'da şoke eden ayrılık! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in ayrılık kararı herkesi şoke ediyor.
1.11.2017 Televizyon
Tamer Karadağlı: Erdoğan'dan Etkileniyorum!
Tamer Karadağlı: Erdoğan'dan Etkileniyorum! Çocuklar Duymasın'ın "Haluk"u Tamer Karadağlı, katıldığı bir radyo programında "Erdoğan'ın etkileyici bir hitap gücü var, ben de etkileniyorum" dedi.
22.09.2017 Magazin
Çocuklar Duymasın'da sürpriz! 14 yıl sonra...
Çocuklar Duymasın'da sürpriz! 14 yıl sonra... ‘Çocuklar Duymasın’ın sevilen karakterlerinden biri tam 14 yıl sonra diziye geri döndü. İşte diziye geri dönen o isim...
27.08.2017 Televizyon
'Çocuklar Duymasın'la ilgili flaş iddia!
'Çocuklar Duymasın'la ilgili flaş iddia! Ekranlara geri dönen 'Çocuklar Duymasın'ın ilk bölümü, tekrarıyla birlikte reyting yarışında zirvede yer alması gündeme bomba gibi düştü.
25.07.2017 Televizyon
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın Haluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın haluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.