Gazete Vatan Logo

Çocuklar Duymasın 18. bölümde Haluk ve Meltem hakim karşısında!

Çocuklar Duymasın 18. bölümüyle bu akşam Kanal D'de olacak. Fenomen dizi Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Meltem'in boşanma günü gelip çatıyor. Peki ikilinin yolları tamamen ayrılacak mı? İşte Çocuklar Duymasın fragmanı...

Çocuklar Duymasın 18. bölümde Haluk ve Meltem hakim karşısında!

Çocuklar Duymasın Pazar akşamları ekrana geliyor. Haluk ve Meltem'in hayatlarında yaşanacak değişiklikler oldukça merak ediliyor. Çocuklar Duymasın yeni bölümde boşanma gerçekleşecek mi? İşte yaşanacaklar...

ÇOCUKLAR DUYMASIN 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haluk’la barışmak için otele giden, ancak onu orda Tutku ile gören Meltem için artık bu evlilik tamamen bitmiştir. Meltem boşanma sürecini hızlandırır. Haluk ve Meltem boşanmak için mahkemeye gider ve hakim karşısına çıkar.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi Meltem, işinden de istifa eder. Haluk da kendine yeni bir hayat kurmak üzeredir, kiralık bir ev tutar. Artık Haluk ve Meltem için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Haluk ve Meltem dönülmez bir yola girmiştir.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM ÖZETİ

Meltem, Haluk’tan ayrılmak istediğini söyleyince Haluk evi terk etmiş ve uzun süre sırra kadem basmıştı. Yakın dostlarının uzun uğraşları sonucunda bir otelde kaldığı öğrenilen Haluk, artık kendine yeni, Meltem’siz bir hayat kurmaya karar verir.
Haluk kiralık bir eve çıkmak için hazırlık yaparken, Meltem ise aldığı ayrılık kararından pişman olmaya ve Haluk’u özlemeye başlamıştır. Bu süre içinde ortaya çıkan Tutku adında bir kız, Haluk ve Meltem’in hayatını alt üst eder.

Haberin Devamı