Çocuklar Duymasın Tutku

Çocuklar Duymasın Tutku

Son dakika Çocuklar Duymasın tutku haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuklar Duymasın tutku ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuklar Duymasın tutku haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın Tutku

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın tutku gelişmeleri de dahil olmak üzere 36 çocuklar duymasın tutku haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın tutku haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar Duymasın'da korkutan anlar!
Çocuklar Duymasın'da korkutan anlar! Çocuklar Duymasın'ın kötü karakteri Tutku, Haluk ve Meltem'in evine girip ikiliyi uyuttuktan sonra yaptıklarıyla ekran başındakileri korkuttu.
13.03.2018 Televizyon
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme!
Çocuklar Duymasın'da bomba gelişme! Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fenomen dizinin yeni bölümünde büyük sürpriz var. İşte çocuklar Duymasın'ın son bölümüne damga vuracak o olay...
13.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Sona gelindi...
Çocuklar Duymasın'da flaş gelişme! Sona gelindi... Çocuklar Duymasın'ın senaristi Birol Güven'e Tutku karakteri için şikayet yağmıştı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Tutku'nun bütün oyunları açığa çıkıyor.
6.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Tutku...
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Tutku... Çocuklar Duymasın son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın'da Tutku yaptığı planlarda başarılı olabildi mi? Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
5.02.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın'a şok tehdit! Bir daha bu diziyi...
Çocuklar Duymasın'a şok tehdit! Bir daha bu diziyi... Çocuklar Duymasın’da Meltem ve Haluk’un arasına giren 'Tutku' izleyiciyi kızdırdı. Birol Güven’e “Yeter artık şu kız yüzünden diziyi izlemeyeceğiz. Aile dizisi entrika diziye döndü” diye tepki yağdı.
30.01.2018 Magazin
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz?
Pınar Altuğ paylaştı: Onu pataklamak ister miydiniz? Pınar Altuğ sosyal medya hesabından yayınladığı anketle 'Tutku'yu pataklamak ister miydiniz?' diye sordu.
16.01.2018 Magazin
Kavga görüntüleri çıktı! Böyle dövdü...
Kavga görüntüleri çıktı! Böyle dövdü... Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümünde Meltem, kocasını baştan çıkaran Tutku'yu yastıkla dövdü. Yeni bölüm çekimlerini Meltem'i canlandıran Pınar Altuğ paylaştı.
26.12.2017 Magazin
Tamer Karadağlı Savaşçı'dan ayrıldı mı? İşte Tamer Karadağlı'nın yeni dizisi!
Tamer Karadağlı Savaşçı'dan ayrıldı mı? İşte Tamer Karadağlı'nın yeni dizisi! Ekranların sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Savaşçı’da Göktürk Albay karakterine hayat veren Tamer Karadağlı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diziyle anlaşması bittiği belirtilen Tamer Karadağlı'nın diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Tamer Karadağlı Savaşçı'dan ayrıldı mı? Tamer Karadağlı'nın yeni dizisi!
14.05.2021 Gündem
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı!
Pınar Altuğ yatak odası sırlarını paylaştı! ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı Meltem rolüyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ samimi itiraflarda bulundu. Yağmur Atacan'la aralarındaki yaş farkı yüzünden sosyal medyada hedef olan ünlü oyuncu 'Umurumda değil' diyor ve ekliyor: “Bu içlerindeki mutsuzluğun dışavurumu. Bakıyor fotoğrafa, ‘Gözlerinin yanı kırışmış’ diyor... Kırışsın, ne olur? Sfenks gibi gezmek zorunda mıyız?”'
21.03.2021 Magazin
Çocuklar Duymasın yeni fragman
Çocuklar Duymasın yeni fragman Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da 75. bölüm fragmanı yayınlandı.
29.03.2019 Televizyon
Çocuklar Duymasın 73. yeni bölüm fragmanı!
Çocuklar Duymasın 73. yeni bölüm fragmanı! Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümünde Tutku neden geri döndü?
20.03.2019 Televizyon
Yoga Tutkusu
Yoga Tutkusu ‘Çocuklar Dumasın’ dizisinin kötü kadını ‘Tutku’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Gülin İyigün, yoga tutkunu çıktı.
6.06.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı!
Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı! Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı.
16.05.2018 Televizyon
'Çocuklar Duymasın'da 'yok artık' dedirten gelişme!
'Çocuklar Duymasın'da 'yok artık' dedirten gelişme! Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, 'Çocuklar Duymasın'da Tamer Karadağlı'nın hayat verdiği 'Haluk' karakterinin saçlarını siyaha boyatması üzerinden dizideki futbol fanatikliğine vurgu yaptı.
27.03.2018 Televizyon
Oyunculuğun sancılı süreçlerine hayranım
Oyunculuğun sancılı süreçlerine hayranım Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı Tutku karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Gülin İyigün rolü için saçlarını kestirip sarıya boyattı. Bu kararıyla ilgili İyigün, “Saçımı kesip boyatmam cesur bir karar değil, olması gerekendi” diyor.
23.03.2018 Arşiv
Tutku eve böyle girdi
Tutku eve böyle girdi Çocuklar Duymasın'ın kötü karakteri Tutku, Haluk ve Meltem'in evine girip ikiliyi uyuttuktan sonra yaptıklarıyla ekran başındakileri korkuttu.
13.03.2018 Sinema-Dizi
Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı!
Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı! Çocuklar Duymasın 30. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin severek izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'da Alev'in aslında Tutku olduğu ortaya çıktı mı? Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
5.03.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölümde Havuç sevgilisini ailesiyle tanıştıracak!
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölümde Havuç sevgilisini ailesiyle tanıştıracak! Çocuklar Duymasın 30. yeni bölümde Havuç, sevgilisi Alev'i ailesiyle tanıştırmaya karar veriyor. Havuç'un aslında Tutku ile birlikte olduğunu Haluk ile Meltem öğrenecek mi? İşte Çocuklar Duymasın dizisinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...
4.03.2018 Gündem
O kural yerle bir! Meltem ve Haluk...
O kural yerle bir! Meltem ve Haluk... Yayınlandığı günden bu tarafa aile dizisi olarak bilinen Çocuklar Duymasın'nda öpüşmeme kuralı yıkıldı.
3.03.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çocuklar Duymasın 29. son bölümüyle dün akşam yine heyecan yarattı. Çocuklar Duymasın'da Tutku'nun inanılmaz değişimi izleyenleri şoke etti. Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
26.02.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' gözüktü!
Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' gözüktü! Çocuklar Duymasın'ın 25 Şubat Pazar akşamı ekrana gelecek olan bölümünde Havuç ekranlara dönüyor. Ancak Havuç'u kimin canlandıracağını yapımcı hala açıklamadı.
19.02.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın 28. bölümde Tutku intikam peşinde!
Çocuklar Duymasın 28. bölümde Tutku intikam peşinde! Çocuklar Duymasın 28. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümde tutku intikam peşine düşüyor. Peki başarılı olacak mı? İşte Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı...
18.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın Tutku ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın tutku haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.