Gazete Vatan Logo

Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı!

Çocuklar Duymasın 30. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin severek izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'da Alev'in aslında Tutku olduğu ortaya çıktı mı? Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı!

Çocuklar Duymasın son bölümde heyecan dolu anlar yaşandı. Hemen ardından yayınlanan Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı da merak uyandırdı. Tutku, hain planlarına devam ediyor. İşte tüm detaylar...

ÇOCUKLAR DUYMASIN 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk ve Meltem, Havuç’un esrarengiz arkadaşı Alev’i çok merak etmektedir. Bu yüzden onları akşam yemeğine çağırırlar. Havuç’un arkadaşı Alev’le tanışmak için eve gelenler, Alev’in aslında aylardır kurtulamadıkları Tutku olduğundan habersizlerdir.

Haluk ve Meltem, Havuç’un Tutku ile samimi arkadaş olduklarını öğrenince ne yapacaktır? Öte yandan Gönül ve Tuna, asla yalan söyleyemeyen Sertaç’ı, Haluk’ların evine getirince ortalık karışır. Sertaç aklından geçenleri direkt söylediği için Taş Fırın Haluk’u oldukça sinirlendirir.Cengiz Bey, Yaşar’dan ofis çalışanlarına toplu bir tanışma konuşması yapmasını ister. Topluluk önünde konuşma fobisi olan Yaşar bunu yenmek için Cengiz Bey’in verdiği tavsiyeleri uygularken başına gelmedik kalmaz. Talip’in, Yıldız ile Ozan’ın gazete haberini ev halkına söylemesi sonucu Yaşar, Gündüz’den evdeki genç kızları gözetim altına almasını ister. Melike ile Gündüz’ü AVM’de birlikte gören Alara konuyu yanlış anlayıp Gündüz ile arasına mesafe koyar. Ertelenen makyaj lansmanında sahneye çıkma hayalleri kuran Gizem ise kayınvalidesi, İlayda ve Pelin’e rağmen sürpriz bir konuğun yardımıyla bir anda kendini sahnede bulur.

Haberin Devamı