Çocuklar Duymasın Oyuncuları

Çocuklar Duymasın Oyuncuları

Son dakika Çocuklar Duymasın oyuncuları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çocuklar Duymasın oyuncuları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çocuklar Duymasın oyuncuları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuklar Duymasın Oyuncuları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuklar duymasın oyuncuları gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 çocuklar duymasın oyuncuları haberi bulunmuştur. Tüm çocuklar duymasın oyuncuları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar Duymasın'ın 'Duygu'su Ayşecan Tatari bebek için gün sayıyor!
Çocuklar Duymasın'ın 'Duygu'su Ayşecan Tatari bebek için gün sayıyor! Oyuncu Edip Tepeli ile evli olan 'Çocuklar Duymasın'ın 'Duygu'su Ayşecan Tatari, sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtladı. Anne olacağı günü bekleyen Ayşecan Tatari, hamilelik süreci ile ilgili merak edilenleri anlattı ve bebeğinin ultrason fotoğrafını instagramda paylaştı.
27.09.2020 Magazin
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü? Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Vatan Şaşmaz'ın ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. Vatan Şaşmaz'ın ölümünün 3. yıldönümünde sevenleri unutmadı. Peki, Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz kaç yaşında öldü? Vatan Şaşmaz neden öldü? İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
Pazarda limon satsın
Pazarda limon satsın Hilton İstanbul Bosphorus’un içerisindeki Lalezar Meyhanesi’nde ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ projesinin ilk durağı olan Adana mutfağı önceki akşam davetlilere sunuldu.
8.03.2018 Magazin
Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı!
Çocuklar Duymasın son bölümde neler yaşandı? Yeni fragman yayınlandı! Çocuklar Duymasın 30. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Kanal D'nin severek izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'da Alev'in aslında Tutku olduğu ortaya çıktı mı? Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
5.03.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çocuklar Duymasın 29. son bölümüyle dün akşam yine heyecan yarattı. Çocuklar Duymasın'da Tutku'nun inanılmaz değişimi izleyenleri şoke etti. Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 30. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
26.02.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın son bölümde Tutku'nun planı ortaya çıktı! Yeni fragman...
Çocuklar Duymasın son bölümde Tutku'nun planı ortaya çıktı! Yeni fragman... Çocuklar Duymasın 27. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Heyecanla izlenen Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem ile Haluk'u ayırmaya çalışan Tutku'nun gerçek yüzü ortaya çıktı. Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 28. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
12.02.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölümde Tutku'nun gerçek yüzü görülecek mi?
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölümde Tutku'nun gerçek yüzü görülecek mi? Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Çocuklar Duymasın'da Meltem, Tutku'nun oyunlarını ortaya çıkarabilecek mi? İşte bu akşam ekrana gelecek olan Çocuklar Duymasın dizisinde yaşanacaklar...
11.02.2018 Gündem
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Tutku...
Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde Tutku... Çocuklar Duymasın son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın'da Tutku yaptığı planlarda başarılı olabildi mi? Son bölümün hemen ardından Çocuklar Duymasın 27. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
5.02.2018 Gündem
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Pınar Altuğ'dan o sözlere yanıt! 'Sürekli dizide oynamıyorum, 30 senedir varım'
Pınar Altuğ'dan o sözlere yanıt! 'Sürekli dizide oynamıyorum, 30 senedir varım' Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'ın, "Başrol erkeklerinin yanına domates seçer gibi kadın oyuncuları seçiyorlar" sözlerine cevap verdi. Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan Altuğ, "Sürekli dizilerde oynamıyor olabilirim ama 30 senedir varım" açıklamasını yaptı.
8.10.2022 Magazin
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler…
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler… Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan bir programa katılarak, Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Güner Ümit ardından Zerrin Özer de günlerdir süren suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Güner Ümit kimdir? İşte Ümit Güner hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı
Buket Aydın ile 40'ın konuğu Tamer Karadağlı CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programının bu haftaki konuğu olan Tamer Karadağlı soruları yanıtladı.
24.04.2019 Televizyon
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış"
"Kadınlar ilgi duyulmak için yaratılmış" Yıllar sonra tiyatro sahnelerine geri dönen 51 yaşındaki usta oyuncu Tamer Karadağlı; yeni oyununu, 17 yıldır süren efsane dizi ‘Çocuklar Duymasın’ı ve hayatını anlattı.
6.04.2019 Magazin
Genç oyuncuyu yıkan ölüm
Genç oyuncuyu yıkan ölüm Çocuklar Duymasın'ın Orçun karakteri Alperen Khamis'in 2 aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ve dün hayatını kaybeden annesi Nilgün Aksu, son yolculuğuna uğurlandı.
29.08.2018 Magazin
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu!
Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu! 'Çocuklar Duymasın'da 'Havuç' karakteriyle hafızalara kazınan Furkan Kızılay'ın yeni dizisi belli oldu.
7.12.2017 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi Kanal D’de 23 Eylül Cumartesi günü yayın akışı saat sabah 06.30’da Kanal D Çocuk Kulübü’nün yayınlanmasıyla başlayacak. Çocuklar Duymasın adlı sevilen yerli dizi, Magazin D Cumartesi ve Ver Elini Aşk dizilerinden sonra Kanal D sabah kuşağında Tutsak adlı yerli dizi yayınlanacak. 18.45’te Kanal D Haber’den sonra Sevda’nın Bahçesi adlı yeni dizi Kanal D ekranlarında olacak. 22.15’te aynı diziyi tekrar bölümü ile izleyebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Güle güle Vatansever
Güle güle Vatansever Beşiktaş’taki bir otelde 27 Ağustos gecesi eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Anne Safiye Şaşmaz ve 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı ayakta güçlükle durabildi
29.08.2017 Magazin
Çocuklar Duymasın 1. bölüm fragmanı yayınlandı!
Çocuklar Duymasın 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Çocuklar Duymasın yepyeni bölümleriyle yeniden ekran karşısında olacak. Oldukça sevilen fenomen dizi Çocuklar Duymasın'da hangi oyuncular yer alacak, dizi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları ve Çocuklar Duymasın ilk bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Mahallenin Muhtarları yeniden çekilecek!
Mahallenin Muhtarları yeniden çekilecek! 90'lı yıllarda yayınlanan diziler geri dönüyor. Bu kez yeniden çekilmek için hazırlık yapılan dizinin Mahallenin Muhtarları olduğu öğrenildi.
4.06.2017 Televizyon
Usta sanatçıyı kaybettik!
Usta sanatçıyı kaybettik! Yeşilçam’ın usta oyuncusu Altan Günbay, bugün yaşama veda etti. Bugüne kadar 100’ü aşkın filmde oynayan ve yapımcılıkta yapan Günbay, bir süreden beri sağlık sorunları yaşıyordu. 1932 Konya doğumlu olan Altan Gübbay, Sinema Oyuncuları Derneği (SODER) üyesi ve Devlet Opera ve Bale sanatçısıydı.
29.09.2021 Gündem
Kayınpederinin otelinde düğün
Kayınpederinin otelinde düğün Meltem Cumbul olaylı sürpriz evliliğinde mutluluğa erdi. İşte aile düğünü...
30.09.2012 Magazin
Alkışlanacak hareket!
Alkışlanacak hareket! Sanat asistanı Reyhan Acar, katıldığı programda başrol oyuncuları ile yaşadıklarını anlattı
5.05.2012 Magazin
Özge uzayda
Özge uzayda Canım Türkiyem
23.03.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın Oyuncuları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuklar duymasın oyuncuları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.