Çocuk Desteği

Çocuk Desteği

Son dakika çocuk desteği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çocuk desteği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çocuk desteği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çocuk Desteği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çocuk desteği gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.597 çocuk desteği haberi bulunmuştur. Tüm çocuk desteği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık. Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim." dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Göktaş duyurdu! Paralar hesaba yatıyor
Bakan Göktaş duyurdu! Paralar hesaba yatıyor Aile Destek Programı ödemelerini bugün hesaplara yatıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
10.11.2023 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor!
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapılacağını duyurdu.
10.10.2023 Ekonomi
Paralar bugün hesaplarda olacak!  Bakan Göktaş duyurdu
Paralar bugün hesaplarda olacak! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
12.09.2023 Ekonomi
Ödemeler başladı! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor
Ödemeler başladı! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
15.08.2023 Ekonomi
Aile destek ödemeleri yattı mı? Temmuz ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023, zamlandı mı, aile destek programı ne zaman bitecek, devam edecek mi?
Aile destek ödemeleri yattı mı? Temmuz ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023, zamlandı mı, aile destek programı ne zaman bitecek, devam edecek mi? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu. Peki, aile destek ödemeleri yattı mı, temmuz ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?
11.07.2023 Ekonomi
Aile Destek paraları bugün hesaplara yatıyor! Bakan Göktaş duyurdu
Aile Destek paraları bugün hesaplara yatıyor! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
11.07.2023 Gündem
Ocak ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek parasına zam geldi mi, ne kadar?
Ocak ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Aile destek parasına zam geldi mi, ne kadar? Aile destek parasına zam geldi mi 2023, aile destek paketi ne zaman yatacak 2023? Aile destek paketi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Yeni yıla girilmesiyle aile destek ödemelerine zam gelip gelmeyeceği merak edilirken ocak ayı aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı da merak konusu oldu.
24.01.2023 Ekonomi
Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu?
Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu? Aile Destek Paketi ocak ayı ödemesi ne zaman? Aile Sosyal Yardım Parası sorgulama 2023 süreci devam ediyor. Aile Destek Paketi başvuruları e-Devlet ve ikametgâh adresinin bağlı olduğu Dayanışma Vakfı üzerinden yapılıyor. Aile yardım paraları eğitim, sağlık, barınma ve gıda gibi çeşitli alanları kapsıyor. Hane başı ödemelerin 850 - 1.250 TL arasında değişen tutarlarda yapılacak Aile Destek Programı ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki, Aile Sosyal Yardım Parası ocak ayı ödemeleri ne zaman yatacak, Aile Destek Paketi ödeme tarihleri nedir? Ocak ayı aile destek ödemesi ne kadar, kaç TL oldu?
11.01.2023 Ekonomi
Nakdi destek ödemeleri öne çekildi! Bakan Yanık açıkladı
Nakdi destek ödemeleri öne çekildi! Bakan Yanık açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Türkiye Aile Destek Programı' ödemelerinin öne çekilerek bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
29.12.2022 Ekonomi
650 TL yarın hesaplara yatırılacak! Ödemeler aylık olarak yapılıyor
650 TL yarın hesaplara yatırılacak! Ödemeler aylık olarak yapılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı çerçevesinde hayata geçirilen çocuk desteğini Kasım ayıyla birlikte hak sahiplerinin hesaplarına yatıracaklarını açıkladı. Çocuk desteği hanelerde bulunan çocuk sayısına göre ödeniyor. İşte detaylar ve bakanın açıklamaları...
31.10.2022 Ekonomi
1650 lira ödeniyor her ay! Hesaba yatırıldı, bakan duyurdu..
1650 lira ödeniyor her ay! Hesaba yatırıldı, bakan duyurdu.. İhtiyaç sahibi ailelere destek ödemesi geldi. Her ay 1650 lira veriliyor, hesaba yatırıldı. SED kapsamındaki her bir çocuk için aylık ortalama 1650 TL destek sağlandığını kaydeden Bakan Yanık, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için nisan ayında toplam 239 milyon TL SED’i hesaplara yatırdık” dedi.
9.04.2022 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren haber! 405 lira ek gelir...
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren haber! 405 lira ek gelir... Emeklilerin gözü kulağı temmuz zammında. Enflasyona göre belirlenecek zam oranın 4.5 civarında olması bekleniyor. Corona virüs salgını sürecinde zor günler geçiren emeklilerin talebi ise aile yardımının emeklilik sürecinde de devam etmesi. Talepler hayata geçerse, emekliler de eş-çocuk yardımı alacak. 2 çocuğu olan, 405 liralık bir ek gelire sahip olacak.
12.06.2020 Emekli
Emekliye zam ve fark! 2778 lira...
Emekliye zam ve fark! 2778 lira... Milyonlarca kişi bekliyordu ve ilk veri geldi. Zam ve fark ödemesi geliyor. Kuruşu kuruşuna hesaplandı.Temmuzda memur ve emeklilerin maaşlarına zam gelecek. Yüzde 4 toplu sözleşme zammına ilaveten enflasyon farkı da göründü. Ekonomistler, zam oranının farkla yüzde 4.4’e çıkmasını bekliyor halen ek ödeme dahil en düşük memur emeklisi aylığı 2 bin 661 lira. Eğer Temmuz zammı yüzde 4.4 olursa bu maaş 117 lira artışla 2 bin 778 liraya yükselecek. En düşük memur maaşı da 3 bin 671 liraya çıkacak.
25.04.2020 Emekli
Bakan Varank açıkladı! 24 bin TL alacaklar
Bakan Varank açıkladı! 24 bin TL alacaklar Tersine beyin göçünü hızlandırmak amacıyla başlatılan ‘Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı’ destekleri açıklandı. Buna göre araştırması için 1 milyon TL başlangıç ödeneği verilecek araştırmacılar, ayda 24 bin TL burs alacak. Destekler eş ve çocukları da kapsayacak. Aile yaşam gideri bursu olarak 2 bin 250 TL alacak araştırmacıların eş ve çocukları için sigorta ve yol destekleri de sağlanacak.
14.11.2018 Ekonomi
Son dakika haber... Devletten kadınlara 400 lira destek
Son dakika haber... Devletten kadınlara 400 lira destek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "İŞKUR olarak gerçekleştirdiğimiz mesleki eğitim kurslarımız ve iş başı eğitim programlarımıza katılan kadınlarımıza 400 liralık bir çocuk bakım desteğini bundan sonra vermeye başlayacağız" dedi.
9.03.2018 Ekonomi
Torununa bakan büyükanneye ne kadar maaş verilecek?
Torununa bakan büyükanneye ne kadar maaş verilecek? Sigortalı bakıcı istihdam eden annelere sağlanan aylık 1555 lira desteğin, torunlarına bakan büyükannelere de verilmesi bekleniyor.
6.01.2017 Ekonomi
Çalışan anneye çocuk parası
Çalışan anneye çocuk parası Çalışan annelere 2 yıl süreyle 300 euro(1080 TL) çocuk bakım desteği veriliyor. Şu anda bu destek İzmir, Bursa ve Antalya'da var.
23.11.2016 Ekonomi
Migros'tan Başbakan'a üç çocuk desteği!
Migros'tan Başbakan'a üç çocuk desteği! Satıştan sonra Migros, yeni imajı ile reklam ve tanıtım için sahaya çıktı...
29.09.2021 Gündem
CHP'den çocuk raporu!
CHP'den çocuk raporu! Türkiye’de ilk kez bir siyasi parti çocuk odaklı bir çalışmayı reklam kanalıyla hayata geçirmiş oldu.
24.04.2011 Siyaset
CHP'nin seçim kozu Brezilya'dan
CHP'nin seçim kozu Brezilya'dan CHP’nin “Aile Sigortası” projesi, Brezilyalı sosyalist lider Lula da Silva’ya iki seçim kazandıran ve Portekizce “Aile Ödeneği” anlamına gelen “Bolsa Familia” ile büyük benzerlik gösteriyorCHP’nin detaylarını Çarşamba günü açıkladığı ve yoksullara nakit yardımı öngören “Aile Sigortası” (AS-KUR) uygulaması, 2000’li yılların yıldız ülkesi Brezilya’da sosyalist lider Luiz Inacio Lula da Silva’nın alameti farikası haline gelen Bolsa Familia ile büyük benzerlikler gösteriyor...
19.02.2011 Siyaset
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı
Ödeme tarihi öne çekildi! 5 bin 330 TL hesaplara yatırıldı Binlerce kişinin beklediği ödemeler yapılmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ramazan Bayramı dolayısıyla Nisan ayı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz” dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Desteği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çocuk desteği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.