Çoban

Çoban

Son dakika çoban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çoban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çoban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çoban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çoban gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.614 çoban haberi bulunmuştur. Tüm çoban haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlahici Ali kimdir, öldü mü yaşıyor mu? TikTok'ta fenomeni Ali Özdemir silahlı saldırıya uğradı
İlahici Ali kimdir, öldü mü yaşıyor mu? TikTok'ta fenomeni Ali Özdemir silahlı saldırıya uğradıSosyal medya platformu TikTok'ta fenomen olan ve 'İlahici Ali' adıyla bilinen Ali Özdemir'e silahlı saldırı yapıldı. Özdemir ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.07.2024Gündem
Çoban Zeynep Adana'da LGS birincisi oldu!
Çoban Zeynep Adana'da LGS birincisi oldu!Adana'nın Saimbeyli ilçesinde hem çobanlık yapan hem de derslerine çalışan Zeynep Kaytancı, LGS'de 87 net yaparak 485,9 puan alıp, ilçe birincisi oldu.
13.07.2024Adana
Adanalı çoban Zeynep LGS birincisi oldu!
Adanalı çoban Zeynep LGS birincisi oldu!Adana'nın Saimbeyli ilçesinde hem çobanlık yapan hem de derslerine çalışan Zeynep Kaytancı, LGS'de 87 net yaparak 485,9 puan alıp, ilçe birincisi oldu.
14.07.2024Adana
Unichallenge+ Eğitim Kampı 10’uncu yılını tamamladı
Unichallenge+ Eğitim Kampı 10’uncu yılını tamamladıİnteraktif Reklamcılık Derneği IAB tarafından ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 7 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı, bu yıl 10’uncu kez düzenlendi. UniChallenge+, dijital reklamcılık ve pazarlama iletişimi sektörü için genç yetenekler yetiştirmeyi amaçlıyor.
9.07.2024Yaşam
Antalya'da tur otobüsü bariyerlere çarptı: 20 turist yaralandı
Antalya'da tur otobüsü bariyerlere çarptı: 20 turist yaralandıAntalya'nın Manavgat ilçesinde bariyere çarpan midibüsün sürücüsü Şavki Çoban hayatını kaybetti, Rus ve Belaruslu 20 turist yaralandı.
3.07.2024Gündem
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyor
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyorBolu’da 1 Temmuz itibarıyla ormanlara giriş yasaklandı. Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu yaşanan Abant ve Yedigöller Milli Parkı ile Gölcük Tabiat Parkı’nda da mangal ve ateş yakılmasına yasak getirildi.
26.06.2024Gündem
Adana'da korkunç kaza: 3 kişi hayatını kaybetti
Adana'da korkunç kaza: 3 kişi hayatını kaybettiAdana'nın Ceyhan ilçesinde, tırla kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
24.06.2024Adana
Şanlıurfa'da bir kuduz vakası daha: Vatandaşlar tepki gösterdi
Şanlıurfa'da bir kuduz vakası daha: Vatandaşlar tepki gösterdiŞanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı kırsal Sumaklı Mahallesi'nde saldırgan bir köpeğin kuduz olduğunun belirlenmesi üzerine bölge karantinaya alındı. Kuduz vakalarının bir türlü azalmaması ise vatandaşın tepkisine neden oldu.
21.06.2024Gündem
50 bin lira maaşa çalıştıracak insan bulamıyorlar! Kalmaları için ev bile veriyorlar
50 bin lira maaşa çalıştıracak insan bulamıyorlar! Kalmaları için ev bile veriyorlarTarımın kalbi Sivas'ta 50 bin lira maaş ve ev imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
17.06.2024Ekonomi
Muhtar seçimi kaybetti, baldız ve bacanağına bu şiiri yazdı
Muhtar seçimi kaybetti, baldız ve bacanağına bu şiiri yazdıKırşehir'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünde muhtar adayı olan, seçimi kaybettikten sonra kendisine oy vermeyen baldız ve bacanağına yazdığı şiirle gündem olan Çoban Aydın Battal dolandırıldı.
31.05.2024Vatan TV
Fenomen muhtar adayı Aydın Battal dolandırıldı
Fenomen muhtar adayı Aydın Battal dolandırıldıKırşehir'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde köyünde muhtar adayı olan, seçimi kaybettikten sonra kendisine oy vermeyen baldız ve bacanağına yazdığı şiirle gündem olan Çoban Aydın Battal dolandırıldı.
31.05.2024Gündem
Devlet desteği aldı! Kendi işini kurdu, şimdi paraya para demiyor
Devlet desteği aldı! Kendi işini kurdu, şimdi paraya para demiyorMalatya’nın Arguvan ilçesine bağlı İsaköy Mahallesinde yaşayan kadın girişimci Gülnaz Alp, 2004 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın hibe ettiği 10 adet küçükbaş hayvanı ile yetiştiriciliğe başladı. Kendini işinin patronu oldu, yaklaşık 2 bin hayvan yetiştirip satan kadının hikayesi ilgi topluyor.
21.05.2024Gündem
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsün
Muhtar olamadı, meşhur oldu! Şimdi baldızı ve bacanağı düşünsünKırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban, dizide oynamaya başladı. Çoban, "Seçimi kaybederek kazanan ilk kişi ben oldum" dedi.
13.05.2024Gündem
Kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına şiir yazmıştı, film teklifi aldı
Kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına şiir yazmıştı, film teklifi aldıKırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
13.05.2024Vatan TV
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler ithal çoban istiyor
60 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler ithal çoban istiyorTürkiye’nin çeşitli bölgelerindeki hayvan besicileri sürülerini otlatmaya çoban bulamıyor. Masrafsız aylık 35 bin ila 60 bin TL arasında değişen ‘çoban aranıyor’ ilanları sonuç vermiyor. Hayvancılığın bitme noktasına geldiğinden yakınan besiciler çareyi ithal çobanda arıyor...
9.05.2024Ekonomi
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldı
Adana'da üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü! Sloganlar atıldıAdana'da üniversite öğrencileri Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde Filistin için yapılan protestolara destek vermek amacıyla Çukurova Üniversitesinde yürüyüş gerçekleştirdi.
7.05.2024Adana
100 bin TL maaşla çalışacak eleman bulamıyorlar! 'Zor durumdayız'
100 bin TL maaşla çalışacak eleman bulamıyorlar! 'Zor durumdayız'100 bin TL'ye eleman yok! Hiçbir deneyimi olmayan en az 60 bin TL kazanabiliyor. Ancak çalışacak kişi bulamıyorlar. Elazığ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Sezer, kentte 100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamadıklarını belirterek, "Hayvancılık bitme noktasındadır. Gençlerimiz bu işe hevesli değil. Kırsalda kimse kalmadı. Yetiştiriciler olarak mera ve çalışan eleman istiyoruz” dedi.
5.05.2024Gündem
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyorKırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024Vatan TV
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyorKırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024Gündem
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumdaMuş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024Ekonomi
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandıAdana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024Adana
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım ettiÇanakkale'den 4 yıl önce maden işçisi eşi ile birlikte köylerine geri dönen ve mahallesindeki eksiklikleri görerek muhtar adayı olmaya karar veren Hatice Akkaya, bir ilki başardı. Adana'nın Kozan ilçesinde tek vaadi 'dürüstlük' olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı.
2.04.2024Adana
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Eskişehir yerel seçim sonuçları 2024: Eskişehir'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Eskişehir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Eskişehir geldi. Eskişehir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Eskişehir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Eskişehir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024Gündem
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattı
Süper Kupa için yabancı hakem sürprizi! Eski hakem bombayı patlattıGalatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesi flaş gelişmeler yaşanıyor. Dev derbi öncesi yabancı hakem gündeme geldi.
30.03.2024Süper Lig
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çoban bulunamıyor
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çoban bulunamıyorTarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
30.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çoban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çoban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.