Cnr Expo

Cnr Expo

Son dakika CNR Expo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CNR Expo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CNR Expo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cnr Expo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cnr expo gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 cnr expo haberi bulunmuştur. Tüm cnr expo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamp ve karavan tutkunları Istanbul'da buluşacak
Kamp ve karavan tutkunları Istanbul'da buluşacak Dünyada yaygınlaşarak 40 milyar avroluk bir dev bir pazara dönüşen kamp ve karavan turizmi sektörü, bu yıl 2’ncisi düzenlenen CAMP & CARAVAN İstanbul Fuarı’nda bir araya geliyor.
13.02.2020 Otomobil
İmamoğlu'ndan ulaşım zammı açıklaması
İmamoğlu'ndan ulaşım zammı açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İnanın maliyetlerin çok altında bir zam yaptık diyebilirim" dedi.
8.02.2020 Siyaset
Emine Erdoğan: Yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek hepimiz için bir zarurettir
Emine Erdoğan: Yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek hepimiz için bir zarurettir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı'nda yaptığı konuşmada, "Sıfır atık yönetim sisteminin 2023 yılına kadar tüm ülkede uygulamaya konulmasını sağlayarak, yıllık 20 milyar lira ekonomik kazanç, 100 bin kişiye istihdam ve yüzde 35 oranında geri kazanım bekliyoruz. Doğal kaynakları tüketmeden, yarına aktarılabilir şekilde bırakmak ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelmek hepimiz için bir zarurettir. İyi bir gelecek istiyorsak, yeşil ekonomiye geçişi en hızlı şekilde gerçekleştirmemiz lazım. Bu, sosyal, çevresel, ekonomik kalkınma ve yoksulluğun azaltılması bakımından da çok önemlidir. " dedi.
19.10.2019 Gündem
Valilik açıkladı: Bu yollara dikkat
Valilik açıkladı: Bu yollara dikkat İSTANBUL Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı.
13.07.2019 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde, bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. İBB'den yapılan açıklamada kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. Ayrıca Cep Trafik, İBB Yol Gösteren ve en çok kullanılan navigasyon uygulamalarına kapanacak yollar ile ilgili gerekli bilgilendirmeler de yapıldı.
6.04.2019 Gündem
Son dakika... Türkiye ve Rusya hazırlanıyor!
Son dakika... Türkiye ve Rusya hazırlanıyor! Türkiye ve Rusya, 5 Eylül'de CNR Expo'da gerçekleştirilecek forum ile tarım anlaşmaları yapmaya hazırlanıyor.
3.09.2018 Dünya
Bakırköy’de bulunan fuar merkezinde yangın
Bakırköy’de bulunan fuar merkezinde yangın Bakırköy’de bulunan CNR EXPO Fuar Merkezinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda kısa sürede söndürüldü.
19.07.2018 Yaşam
Özge Ulusoy'dan 'parmaklı' paylaşım
Özge Ulusoy'dan 'parmaklı' paylaşım Özge Ulusoy'un göbek deliğinden sonra şimdi de ayak parmakları olay oldu.
16.05.2018 Magazin
Atatürk Havalimanı'nda trafik alt üst oldu! Sürücüleri isyan ettirdi
Atatürk Havalimanı'nda trafik alt üst oldu! Sürücüleri isyan ettirdi YEŞİLKÖY'DE bulunan CNR EXPO Fuar Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi (İFM)'nde aynı tarihlere denk gelen 5 ayrı fuar, trafik yoğunluğuna neden oldu. Fuar alanına giden yolda durma noktasına gelen trafik, bazı sürücüleri de isyan ettirdi.
14.04.2018 Gündem
Nakte Amazon merhemi
Nakte Amazon merhemi Yakında Türkiye ofisini açacak e-ticaret devi Amazon ile bir araya gelen Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği’nin Başkanı Süleyman Gürsoy, “Onlara nakit paranın firmalara dönme sıkıntısını anlattık. Bu soruna merhem olmalarını istedik” dedi.
4.04.2018 Ekonomi
Kurtulmuş açıkladı: 10'uncu ülke olduk
Kurtulmuş açıkladı: 10'uncu ülke olduk Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Yeşilköy'deki CNR EXPO Fuar Merkezi'nde bu yıl 5'incisi düzenlenen 'Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılış törenine katıldı.
11.03.2018 Gündem
CNR Expo Fuar Merkezi'nde yangın
CNR Expo Fuar Merkezi'nde yangın Yeşilköy'de, CNR Expo Fuar Merkezi'nin bir bölümünde çıkan yangın hasara neden oldu.
14.02.2018 Gündem
Yeni hedef Faslı, Cezayirli
Yeni hedef Faslı, Cezayirli Gayrimenkul sektörü yabancıya satışta rotayı değiştirdi. Bugüne kadar Körfez bölgesine odaklanan sektörün hedefinde artık Fas, Cezayir, Afganistan, Gürcistan gibi ülkeler var
9.11.2017 Ekonomi
Teşvik firmalardan
Teşvik firmalardan Mobilya ve beyaz eşyadaki vergi indiriminin 30 Eylül’de bitmesiyle satışlar yarı yarıya azaldı. Beklenenin aksine zam yapılmadı hatta bazı firmalar indirimleri kendileri sürdürüyor
7.11.2017 Ekonomi
Dev buluşma
Dev buluşma Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak. Fuara, 100 bin katılımcı bekleniyor
7.03.2017 Ekonomi
Türkiye yatırım yapan kimseyi mahcup etmedi
Türkiye yatırım yapan kimseyi mahcup etmedi MÜSİAD EXPO ve 20. Uluslararası İş Forumu Kongresi’nin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin yatırım yapan işadamlarını mahcup etmeyeceğinden emin olunmasını istedi.
9.11.2016 Ekonomi
AB’ye rest: Hadi gözden geçirin!
AB’ye rest: Hadi gözden geçirin! Türkiye’ye ağır eleştiriler yönelten ve üyelik sürecini gözden geçirmekle tehdit eden Avrupa’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Geç kaldınız ya. Hadi bir an önce gözden geçirin. Ama gözden geçirdiğiniz zaman ertelemeyin nihai kararınızı verin” dedi
29.09.2021 Gündem
Promosyon ay-yıldızlandı
Promosyon ay-yıldızlandı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından promosyon ürünlerinde ay-yıldız trendi başladı. Şirketler çakmaktan kaleme, bardaktan hesap makinesine tüm siparişleri ay-yıldız vermeye başladı
2.08.2016 Ekonomi
Yalı Ataköy’ün cadde mağazaları satışta
Yalı Ataköy’ün cadde mağazaları satışta Yalı Ataköy’ün Cadde mağazaları 30 Nisan Cumartesi saat:14:00’te satışa çıkıyor.
27.04.2016 Arşiv
Hırsızlara rağmen rafineriden altın şov
Hırsızlara rağmen rafineriden altın şov 2011 yılında 600 bin euroluk zümrüt kolyenin çalınmasıyla gündeme gelen İstanbul Jewellery Show, 10 Mart’ta kapılarını açıyor. 1.250 şirketin katılacağı fuarda bu yıl İstanbul Altın Rafinerisi, 25 milyon lira değerinde 200 kilo külçe altını sergileyecek
4.03.2016 Ekonomi
Mersin Emniyetinden bombalı saldırı uyarısı
Mersin Emniyetinden bombalı saldırı uyarısı Mersin İl Emniyet Müdürlüğü 28 Şubat'ta gönderdiği yazıda, kentte PKK/KCK terör örgütü tarafından eş zamanlı bombalı saldırı düzenleneceğine dair kuvvetli veriler elde edildiğini belirterek, tüm birimleri uyardı Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı uyarıda, PKK/KCK terör örgütü üyelerinin 21 plakalı ve üzerinde üzerinde bir radyo istasyonunun reklamı olan panelvan araçla kente girdikleri belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Hayali bile güzel
Hayali bile güzel Denizcilik meraklıların gözdesi CNR Avrasya Boat Show kapılarını Yeşilköy’de açtı. Karada gerçekleştirilen dünyanın 2’nci büyük yat fuarında, 3 bin lira ile 50 milyon liraya kadar her bütçeye uygun tekneler sergileniyor
12.02.2016 Ekonomi
Mobilyanın başkenti MODOKO İMOB Fuarı‘nda
Mobilyanın başkenti MODOKO İMOB Fuarı‘nda Türkiye’nin en seçkin mobilyacılar sitesi Modoko, fuar katılımcılarını ve mobilya profesyonellerini 12’ncisi düzenlenen İMOB Mobilya Fuarı’ nda ağırlıyor. Sektördeki iddiasını 2016 yılında da sürdüren Modoko’nun çıkış noktası ise ‘barış‘.
27.01.2016 Magazin
300 bin dolar değerinde taht yaptırdı!
300 bin dolar değerinde taht yaptırdı! Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen 300 bin dolar değerindeki tahtın sahibi devlet başkanı, sır gibi saklanıyor
27.01.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cnr Expo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cnr expo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.