Karavan

Karavan

Son dakika karavan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karavan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karavan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karavan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karavan gelişmeleri de dahil olmak üzere 365 karavan haberi bulunmuştur. Tüm karavan haberleri aşağıda listelenmiştir.
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çoban bulunamıyor
42 bin lira maaş, sigorta, dayalı döşeli ev ve karavana rağmen çoban bulunamıyor Tarımın kalbi Sivas’ta sunduğu 42 bin lira maaş, dayalı döşeli ev ve karavan imkanlarına rağmen çalıştırılacak çoban bulunamıyor.
30.03.2024 Gündem
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi Şırnak'ta dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurlarından Fırat Der’in (34) cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesine uğurlandı.
14.03.2024 Gündem
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı Şırnak’ta trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu, 2 polis memuru da yaralandı. Mardin'deki mitingi sırasında kazaya değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fırat Der’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
13.03.2024 Gündem
A101 25 Ocak katalogu: Koltuk takımı da var, karavan da! A101 Aldın Aldın'da bu hafta neler var?
A101 25 Ocak katalogu: Koltuk takımı da var, karavan da! A101 Aldın Aldın'da bu hafta neler var? A101'de bu Perşembe (25 Ocak) koltuk takımı olmak üzere; karavan ve elektrikli moped geliyor. Bu Perşembe günü Aldın Aldın kataloğunda ev tekstili, mutfak gereçleri, beyaz eşya, küçük ev aletleri ve oyuncak gibi farklı birçok ürün bulunuyor. İşte, 25 Ocak Perşembe A101 Aldın Aldın akteül kataloğu ile indirimli ürünler listesi...
22.01.2024 Ekonomi
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi
Karavanist Fuarı’nda vatandaşlardan Tiny House’a yoğun ilgi Gayrimenkul uzmanı Işık: “Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 62 oranlarında arttı”
9.01.2024 Advertorial
Evi, iş yeri, arsası, arabası, helikopteri, uçağı olanlar dikkat! 13 gün kaldı, ödemeyince faiz işliyor
Evi, iş yeri, arsası, arabası, helikopteri, uçağı olanlar dikkat! 13 gün kaldı, ödemeyince faiz işliyor Kasım ayıyla birlikte vergi ödemelerinin bir dönemi daha kapanıyor. Evi, iş yeri, dükkanı, arsası, otomobil, kamyon, minibüs, kamyonet, çekici, karavan, helikopter, uçağı olanlar hem Emlak Vergisi hem de ek MTV'yi ödemesi gerekiyor. Ödeme yapılmazsa faiz işlemeye başlıyor. Bazı durumlarda MTV ve Emlak Vergisi'nden muafiyet oluşabiliyor.
17.11.2023 Ekonomi
Deprem bölgesindeki çocuklara “Masal Karavanı” projesi ile destek
Deprem bölgesindeki çocuklara “Masal Karavanı” projesi ile destek “Masal Karavanı” sosyal sorumluluk projesini İhtiyaç Haritası ile birlikte hayata geçiren Hero Baby, Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’taki konteyner kentlerde yaşayan yüzlerce çocuk ve anneleri ile bir araya gelip psikososyal destekte bulundu.
8.11.2023 Vitrin
A101 26 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Toz şekerin kilosu 39 TL, tereyağı 120 TL'ye indi! Süprizlerle dolu...
A101 26 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Toz şekerin kilosu 39 TL, tereyağı 120 TL'ye indi! Süprizlerle dolu... A101 26 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyen vatandaşların merakla beklediği A101 güncel katalogda toz şekerin kilosu 39 TL'ye düştü. Terayağı severler için de fiyatlarda indirime gidildi. Çekme karavan bir yık önce müşterilere sunulmuştu. Bu hafta katalogda çekme karavana da yer verildi. Öte yandan mutfak ürünleri de fiyatlar düştü. İşte 26 Ekim A101 aktüel katalog 2023...
23.10.2023 Ekonomi
A101 karavan fiyatları 2023 ne kadar, A101 karavan 26 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı mı? A101 Erba karavan 4.00 içi ve özellikleri
A101 karavan fiyatları 2023 ne kadar, A101 karavan 26 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı mı? A101 Erba karavan 4.00 içi ve özellikleri Erba Çekme Karavan 4.00, A101’de satışa sunuluyor. A101’de satışa çıkacak karavanda 01 tip onay belgesi bulunuyor. 750 kilogram altında bir ağırlığa sahip olan karavanın fiyatı ve içi sorgulanmaya başlandı. Peki, A101 karavan fiyatları 2023 ne kadar, A101 karavan 26 Ekim 2023 kataloğu yayınlandı mı? A101 Erba karavan 4.00 için nasıl?
23.10.2023 Ekonomi
Karavanına yolcu diye aldı yuvası yıkıldı! Yasak aşk skandalının detayları ortaya çıktı
Karavanına yolcu diye aldı yuvası yıkıldı! Yasak aşk skandalının detayları ortaya çıktı Sosyal medya platformunda yüzbinlerce takipçisi olan çiftin ortadan kaybolması soru işaretlerini ortada bırakmıştı. Aylar sonra konuşan kanalın sahibi ise karavandaki yasak aşkın evliliklerini nasıl bitirdiğini paylaştı.
27.09.2023 Dünya
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu...
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu... Sanatçı Sümer Ezgü, Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Seyir halindeki cipin kontrolden çıkarak devrildiği kazada sürücü Ezgü ile araçta bulunan ailesi şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu.
4.09.2023 Magazin
Karavanlarıyla yola çıktılar! Tatilin 6'ıncı gününde hayatlarının şokunu yaşadılar
Karavanlarıyla yola çıktılar! Tatilin 6'ıncı gününde hayatlarının şokunu yaşadılar Çanakkale'ye tatil için gelen öğretmen aile karavanlarıyla tatile çıktı. 2 buçuk ay boyuncu tatillerini planlayan aile, yola çıktıklarının 6'ncı gününde hayatlarının şokunu yaşadı. İşte öğretmen ailenin başına gelen olaylar ve detayları...
27.07.2023 Yaşam
Orman yangınlarıyla mücadele sürüyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı
Orman yangınlarıyla mücadele sürüyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangını 17 saattir devam ediyor. Denizden su alan helikopterlerin çalışmalarını plajda turistler izlerken, bakanlar da bölgeye gitti. Konuya ilişkin açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Antalya'nın Kemer ilçesi hariç diğer bölgelerdeki yangınlar kontrol altına alındı” dedi.
25.07.2023 Gündem
Ucuz kiraları görenler şoke oluyor! En yükseği 2 bin lira
Ucuz kiraları görenler şoke oluyor! En yükseği 2 bin lira İstanbul'da ev ve dükkan kira fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı bazı esnaf, üretim maliyetlerini düşürmek için rotasını Kırıkkale'nin Delice ilçesine çevirdi. İlçeye göç eden esnaflar, belediye tarafından faaliyete geçirilen sanayi sitesindeki sıfır doğal gazlı dükkanların kira fiyatları ise duyanları adeta şoke ediyor.
13.07.2023 Yaşam
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep
Bayram öncesi çadır ve karavan tatiline yoğun talep Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ile bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenler, çadır ve karavan kamplarına ilgi gösterdi. Daha düşük bütçeyle uzun süre tatili amaçlayanlar rezervasyonlarda yoğunluğa neden oldu. Kamp işleten Nesrin Davarcıoğlu, "Bayram tatiliyle birlikte sezona başlamış olacağız. Bayram için talep çok yüksek. 15 gündür telefonumuz susmuyor. Daha ekonomik olduğu için kamp alanları revaçta" dedi.
24.06.2023 Gündem
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar Antalya'da yaşayan Esra ve Ömer Aydoğan çiftinin 15 yıldır hayalini kurdukları dünya turu planı, atölyeye dönüştürdükleri karavanla gerçeğe dönüştü. Antalya'dan yola çıkan çift, karavanda ürettikleri deri ürünleri pazaryerlerinde satarak dünyayı gezecek ve Türk kültürünü tanıtacak.
12.06.2023 Yaşam
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve erken açıklanması, iç pazarda rezervasyonları hızlandırdı. Çeşitli bölgelerde bu kapsamda otellerin yüzde 100 doluluk beklediği ifade ediliyor.
8.06.2023 Ekonomi
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde!
Ceyda Düvenci ile boşanma sürecinde olan Bülent Şakrak karavan tatilinde! Eşi Ceyda Düvenci ile boşanma haberleriyle gündeme gelen Bülent Şakrak oyuncu arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ve oğullarıyla birlikte karavan tatiline çıktı. Şakrak'a bu zorlu günlerde arkadaşı Köstendil destek oluyor.
4.06.2023 Magazin
Otel fiyatları ve yazlık kiraları cep yakıyor! Gecelik 200 TL'ye alternatif tatil imkanı
Otel fiyatları ve yazlık kiraları cep yakıyor! Gecelik 200 TL'ye alternatif tatil imkanı Son yılların yükselen alternatifi olan kamp tatili, otel ve yazlık fiyatlarındaki son artışların ardından vatandaşlar için önemli bir tercih haline geldi. Kamp çadırı ve malzemeleri olanlar için bu tercih avantajlı olsa da bu ürünleri yeni almayı düşünenleri yüksek fiyatlar bekliyor. Dahası kamp alanlarında konaklamalar gecelik 200 liradan başlıyor. Bayram tatilinde ise zam var.
25.05.2023 Ekonomi
Çürümüş araca 350 bin TL harcadı! Karavana dönüşen minibüsle ülke turuna çıkacak
Çürümüş araca 350 bin TL harcadı! Karavana dönüşen minibüsle ülke turuna çıkacak Eskişehir’de geçmişte servis olarak görev yapan ve il dışına çıkmayan 1985 model Alman yapımı minibüs, 350 bin lira harcanarak karavana dönüştüren kamp meraklısının hedefi Türkiye turu.
23.05.2023 Yaşam
Antalya'da karavanların sokak aralarına park etmesine yasak geliyor
Antalya'da karavanların sokak aralarına park etmesine yasak geliyor Antalya'da Konyaaltı Sahili'ne yakın yerlerde sokak aralarına park eden karavanların sayısı her geçen gün artıyor. İnşası devam eden karavan parkın tamamlanmasıyla karavanların sokak aralarına park etmesi yasaklanacak.
18.05.2023 Gündem
Depremzedelere sahte konteyner ve karavan tuzağı
Depremzedelere sahte konteyner ve karavan tuzağı Kocaeli merkezli 3 ilde internet üzerinden sahte konteyner ve karavan ilanı vererek 13’ü depremzede, 21 kişiyi yaklaşık 250 bin lira kapora alarak dolandıran 24 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.
12.05.2023 Yaşam
Deprem sonrası yeni dönem! Talep arttı, fiyatları 520 bin liradan başlıyor
Deprem sonrası yeni dönem! Talep arttı, fiyatları 520 bin liradan başlıyor İzmir'de genellikle yazlık ilçelerde tercih edilen karavan yaşamı, deprem sonrası giderek yaygınlaştı. Güvenlik kaygısı nedeniyle karavan ve tekerlekli küçük evlere (tiny house) talep artarken, üreticiler yüzde 50'nin üzerinde artan siparişlere yetişmekte güçlük çekiyor. Karavan fiyatları 520 bin TL'den, tekerlekli küçük evler ise 430 bin TL'den başlıyor.
21.03.2023 Ekonomi
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Detaylar belli oldu
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Detaylar belli oldu Afet bölgesinden diğer illere giden depremzedelerin adres değişiklik, ikamet aldırma işlemleri nüfus müdürlükleri, e-Devlet ve nüfusmatik üzerinden yapılabilecek. Depremzedeler, “karavan, çadır, prefabrik evler, yurt, huzurevi gibi yerler”i yerleşim yeri adres beyanı yapabilecek.
8.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karavan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karavan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.