Çırağan Sarayı

Çırağan Sarayı

Son dakika Çırağan Sarayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çırağan Sarayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çırağan Sarayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çırağan Sarayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çırağan sarayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 794 çırağan sarayı haberi bulunmuştur. Tüm çırağan sarayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Şirketlerin teknoloji liderlerinin ödüllendirildiği ‘Future of CIO & Awards’ bu yıl 15’inci kez sahiplerini buldu.
19.03.2024 Yaşam
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz
Erdoğan'dan iş kanunu düzenlemesi mesajı: Çalışma yapıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TİSK tarafından düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 2024'te asgari ücrette yüzde 49 artış gerçekleştirdik. Yeni asgari ücretle çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü bir kez daha yerine getirmiş olduk" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan 'Hukuk politikaları kurulumuz bünyesinde çalışma hayatımıza ilişkin mevzuat dağınıklığının giderilmesi için çalışma yapıyoruz. Bu çerçevede ortaya çıkacak Türk İş Kanunu ile verimliliği artırabileceğimize inanıyorum. İnşallah bu meseleyi Meclis ve kamuoyunun takdirine sunacağız' dedi.
5.01.2024 Gündem
THY Genel Müdürü Ekşi'ye Brezilya Devlet Nişanı verildi
THY Genel Müdürü Ekşi'ye Brezilya Devlet Nişanı verildi Türkiye ile Brezilya arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin güçlendirilmesine katkı ve pandemi dönemindeki özverili çalışmalar nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye Brezilya Devlet Nişanı verildi.
21.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! 'Güven ortamını pekiştiriyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! 'Güven ortamını pekiştiriyoruz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde konuşma yaptı. Yılmaz, "Ekonomide öngörülebilirliği artırmayı hızlandırıyoruz. Güven ortamını pekiştiriyoruz" dedi.
8.12.2023 Ekonomi
Bayram Bektaş gitti Şenol Güneş Burak Yılmaz'la çalışmaya karar verdi
Bayram Bektaş gitti Şenol Güneş Burak Yılmaz'la çalışmaya karar verdi Futbolu bıraktıktan sonra atacağı adım merakla beklenen Burak Yılmaz'ın Şenol Güneş'in teknik heyetine katılacağı bildirildi.
18.06.2023 Beşiktaş
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar!
Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı (Kayı), Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturmuştu. Çift, Haziran 2022'de de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. İkili, geçtiğimiz haftalarda ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Eşi Hacı Sabancı'yla bir davete katılan Nazlı Sabancı, yeni karelerini takipçileriyle paylaştı.
13.05.2023 Magazin
İstanbul’un 2050 yılına kadar süresi var! Herkes depremi beklerken başka bir gerçek ortaya çıktı
İstanbul’un 2050 yılına kadar süresi var! Herkes depremi beklerken başka bir gerçek ortaya çıktı İklim değişikliği ve buzullardaki erimeler, okyanus ve denizlerdeki suyun yükseklik seviyelerini her geçen gün artırıyor. Müsilaj felaketini hatırlatan Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, 2050 yılını işaret etti ve İstanbul için kritik bir uyarıda bulundu.
16.04.2023 Yaşam
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı!
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı! Teknik becerileri, bakmadan verdiği paslar ve serbest vuruşlardaki isabet oranıyla ünlü Ronaldinho (42), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Abisi Assis ile bir mekanda yemek yiyen dünya futbolunun yıldız ismi, korumalar eşliğinde mekandan çıktı.
19.03.2023 Magazin
Brezilyalı efsane Ronaldinho, İstanbul'da görüntülendi!
Brezilyalı efsane Ronaldinho, İstanbul'da görüntülendi! Dünyaca ünlü Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. 42 yaşındaki yıldız, menajeri ve kalabalık bir ekiple İstanbul’a geldi.
17.03.2023 Magazin
4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı böyle görüntülendi!
4 aylık hamile olan Nazlı Sabancı böyle görüntülendi! Ekim 2021'de Arzu-Ömer Sabancı'nın yalısında nikâh masasına oturan Nazlı Sabancı (Kayı) ve Hacı Sabancı, Haziran 2022'de Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlenmişti. Mutlu birliktelikleri devam ikili, geçtiğimiz günlerde ise bebek bekledikleri müjdesini vermişti. Ünlü çift, önceki gün Etiler'deki bir restorana gitti. Dört aylık hamile olan Nazlı Sabancı, objektiflere yansıdı.
11.03.2023 Magazin
Çırağan Sarayı nerede? Çırağan Sarayı yangını neden çıktı? Çırağan Sarayı ne zaman yapıldı?
Çırağan Sarayı nerede? Çırağan Sarayı yangını neden çıktı? Çırağan Sarayı ne zaman yapıldı? İstanbul Çırağan Sarayı'nda saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, çalışmalar nedeniyle otel bölümü tahliye edildi. Peki, Çırağan Sarayı nerede? Çırağan Sarayı ne zaman yapıldı? Çırağan Sarayı yangını neden çıktı? Çırağan Sarayı oteli işletmesi kimde? İşte detaylar…
9.12.2022 Gündem
Çırağan Sarayı'nda yangın çıktı
Çırağan Sarayı'nda yangın çıktı Çırağan Sarayı'nda yangın çıktı. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın sonrası caddenin tamamen trafiğe kapatıldığı bildirildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
9.12.2022 Gündem
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı: Mizansen gözaltı, Çırağan'da evlilik teklifi ve lüks yat eğlencesi
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı: Mizansen gözaltı, Çırağan'da evlilik teklifi ve lüks yat eğlencesi Vatandaşların devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandırarak milyonlarca liralık vurgun yapan çeteye operasyon düzenlendi. 26 kişinin gözaltına alınırken aralarında çete lider R.T’nin de yer aldığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen çetenin lideri R.T’nin lüks içinde bir hayat sürdüğü ortaya çıktı. Örgüt üyelerine motivasyon için lüks yatlarda eğlence düzenleyen R.T'nin videoları da sosyal medya hesabından paylaştığı tespit edildi. İşte haberin detayları...
6.12.2022 Gündem
Dolandırıcılık çetesi lideri paraları gece kulübünde yemiş
Dolandırıcılık çetesi lideri paraları gece kulübünde yemiş Yalova’da devre mülk sahiplerini, yüksek fiyatla satış vaadiyle dolandıran 26 şüpheli, polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Çete lideri olduğu değerlendirilen Ramazan T.'nin helikopter ile gittiği Çırağan Sarayı'nda kız arkadaşına evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.
4.12.2022 Yaşam
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı! Çırağan Sarayı'nda evlilik teklifi
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı! Çırağan Sarayı'nda evlilik teklifi Vatandaşların devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandırarak milyonlarca liralık vurgun yapan çeteye operasyon düzenlendi. 26 kişinin gözaltına alınırken aralarında çete lider R.T’nin de yer aldığı öğrenildi. Çetenin lideri R.T’nin lüks içinde bir hayat sürdüğü ortaya çıktı.
3.12.2022 Gündem
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü? Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.11.2022 Magazin
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
İstanbul’da hangi yollar kapalı? 30 Ekim Pazar günü İstanbul’da trafiğe kapalı olan yollar!
İstanbul’da hangi yollar kapalı? 30 Ekim Pazar günü İstanbul’da trafiğe kapalı olan yollar! İstanbul’da 30 Ekim Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Yönetim Merkezi duyurdu. Beşiktaş Belediyesi Bosphorun 10K koşusu için kapalı olacak yolların listesi paylaşıldı. Peki, İstanbul’da hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İşte 30 Ekim Pazar günü İstanbul'da trafiğe kapalı olan yollar…
26.10.2022 Gündem
Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet!
Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet! Manken Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş, ile 2019 yılında Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Bir dönem evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Şallı ile Akkuş’un, Emirgan’da seyir halindeki araçta tartıştıkları ve ünlü modelin fiziksel şiddet gördüğü iddia edildi.
20.10.2022 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ayrılık sebebi belli oldu!
Hadise ve Mehmet Dinçerler'in ayrılık sebebi belli oldu! Hadise ve Mehmet Dinçerler 4.5 ay önce Çırağan Sarayı'nda evlenmişlerdi. Çift şimdilerde boşanma haberleriyle magazin gündeminden düşmüyor. Sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum" iddiasında bulunan Hadise, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi’nde boşanma davası açmıştı. Dinçerler ile boşanma davası olan Hadise’nin, klibinde ve konserinde Murda’yla samimi görüntüler vermesine, eşi Mehmet Dinçerler ve ailesinin tepki gösterdiği ortaya çıktı.
29.09.2022 Magazin
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Yargıtay'dan Hadise'ye iyi haber geldi! 'Düğün takıları kadınındır'
Yargıtay'dan Hadise'ye iyi haber geldi! 'Düğün takıları kadınındır' Şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti mayıs ayında Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen törenle hayatlarını birleştirmişti. 4 ay önce evlenen çift, boşanmak için mahkemenin yolunu tuttu. Boşanma davası sonrası olayların ardı arkası kesilmedi. Ünlü şarkıcı Hadise'nin Mehmet Dinçerler'e açtığı boşanma davası sonrası çok konuşulanlardan biri de Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi için verdiği 3 milyon TL'lik yüzüğü ve düğün takılarını geri istemesiydi. Sosyal medyada da çoğunluk düğün takılarının iade edilmesini savunuyor. Ama Yargıtay Hadise'nin yanında. Yargıtay’ın aldığı emsal karara göre, ‘Düğün takıları kadınındır’.
18.09.2022 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı? Hadise ve Mehmet Dinçerler neden boşanıyor, ne zaman evlendi?
Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı? Hadise ve Mehmet Dinçerler neden boşanıyor, ne zaman evlendi? Hadise ve Mehmet Dinçerler neden ayrıldı, ne zaman evlendi? Evliliklerinde kriz yaşadıkları bir süredir konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler’den boşanma haberi geldi. Hadise, 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti.
15.09.2022 Gündem
Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında neler oluyor? Dikkat çeken durum
Hadise ve Mehmet Dinçerler arasında neler oluyor? Dikkat çeken durum Geçtiğimiz nisan ayında Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikah masasına oturan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliğinde kriz olduğu iddia edildi. Birkaç gün önce konserinde 'Küçük Bir Yol' şarkısını söylerken gözyaşlarına boğulmuştu. Öte yandan ünlü şarkıcının, eşinin hediyesi olan yüzüğü bir süredir takmaması dikkat çekerken; Dinçerler de önceki gün ilk kez alyanssız görüntülendi.
7.09.2022 Magazin
Bakan Karaismailoğlu: 'Tahıl Koridoru' ile bugüne kadar taşınan yük miktarı 984 bin ton
Bakan Karaismailoğlu: 'Tahıl Koridoru' ile bugüne kadar taşınan yük miktarı 984 bin ton Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ukrayna çıkışlı tahıl koridoru kapsamında bugüne kadar toplam 41 gemi Ukrayna'nın limanlardan yüklü olarak kalkış yaptı. Bu gemilerin; 17'si Türk bayraklı, sahipli veya işletenlidir, 19'u yüklerini Türkiye limanlarına getirdi. Bugüne kadar taşınan toplam yük miktarı 984 bin 536 tondur" dedi.
26.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çırağan Sarayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çırağan sarayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.