Çıplak Fotoğraflar

Çıplak Fotoğraflar

Son dakika Çıplak fotoğraflar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çıplak fotoğraflar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çıplak fotoğraflar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çıplak Fotoğraflar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çıplak fotoğraflar gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 çıplak fotoğraflar haberi bulunmuştur. Tüm çıplak fotoğraflar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor!
Bir dönemin gözde mankeniydi, pozlarını satıyor! Döneminin en ünlü mankeni Carol Alt, 62 yaşından sonra bir internet sitesinde erotik pozlarını satışa çıkarmaya karar verdiğini açıkladı. 80'li yılların ünlü süpermodeli, yetişkinlere yönelik içerikle bilinen abonelik tabanlı sosyal medya platformuna katıldığını söyledi.
14.11.2023 Magazin
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın Sosyal medyada yeni bir akım daha başladı. Yüklediğiniz selfieleri avatarlara dönüştüren uygulama Lensa, son haftalarda sosyal medyada yeni bir trend haline geldi. Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI'ı kısa sürede milyonlarca kişi telefonuna indirdi. Peki bu yapay zeka uygulamaları ne kadar güvenli? Paylaşım rekoru kıran uygulamada kişisel bilgileriniz sızabilir mi? Tehlike çanları çalıyor mu? İşte detaylar...
22.12.2022 Bilim ve Teknoloji
2 çocuk babası komşudan iğrenç teklif: 50 lira bırakayım bana çıplak fotoğraf at
2 çocuk babası komşudan iğrenç teklif: 50 lira bırakayım bana çıplak fotoğraf at İzmir'de, 14 yaşındaki Z.N.A.’yı sosyal medya üzerinden taciz eden A.D., kızının telefonunu inceleyen anne Sevilay B.'nin hazırladığı plan ile yakalanmıştı. Kızının telefonundan cevap veren anne Sevilay B., belirttiği adresteki markete 50 TL. bırakan tacizcinin, kamera kayıtlarından 2 çocuk babası komşuları olduğunu belirlemişti. Ailenin şikayeti üzerine yakalanan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan A.D. hakkında hazırlanan iddianamede istenilen ceza belli oldu.
24.04.2022 Yaşam
Kadın öğretmen öğrencisini istismar etti! Çıplak fotoğraflar ve videolar ele verdi
Kadın öğretmen öğrencisini istismar etti! Çıplak fotoğraflar ve videolar ele verdi 30 yaşındaki Elizabeth Smith isimli bir beden eğitimi öğretmeni çıplak fotoğraflarını ve videolarını gönderdiği 14 yaşındaki öğrencisini taciz etme suçuyla tutuklandı. İkilinin mesajlarını göstermemesi konusunda öğrencisini tehdit eden öğretmenin okuldaki soyunma odasında öğrencisini ilişkiye zorladığı ve özel bölgelerine dokunduğu ortaya çıktı.
23.04.2022 Yaşam
Kızını taciz eden adamı kıskıvrak yakalattı! Tacizci komşu çıktı
Kızını taciz eden adamı kıskıvrak yakalattı! Tacizci komşu çıktı Komşudan kız çocuğuna iğrenç istismar. Sevilay B., 14 yaşındaki kızını taciz eden sapığı yakalamak için dedektif gibi iz sürdü. Tacizciyle kızıymış gibi konuşup markete 50 lira bırakmasını isteyen anne, kamera görüntülerini izleyince şoke oldu. Tacizci, evli ve iki çocuk babası komşuları çıktı.
22.02.2022 Yaşam
Bir haftadır aranan Rabia'dan acı haber!
Bir haftadır aranan Rabia'dan acı haber! Kayseri'de, 1 hafta önce ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan Rabia Mansur (37), vadi yatağında ölü bulundu.
16.02.2022 Gündem
Bakan Koca duyurdu! O şüpheli cezaevine gönderildi!
Bakan Koca duyurdu! O şüpheli cezaevine gönderildi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ümraniye Devlet Hastanesinde görevli teknikere şiddet uygulayan şüphelinin cezaevine gönderildiğini açıklayarak, "Suçu üzerinde düşünmek için çok zamanı olacak" açıklamasını yaptı.
16.02.2022 Gündem
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar...
Telegram'da kadınlar için büyük tehlike! Çıplak fotoğraflar... Dünya çapında en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'la ilgili araştırma korkunç bir gerçeği ortaya koydu. BBC tarafından yapılan araştırmanın sonuçlarına göre kadınların izni olmadan paylaşılan çıplak fotoğraflarla dünya çapında şantaj ve taciz yapılıyor.
16.02.2022 Gündem
Rezalet Whatsapp'ta patladı! Yüksek maaş, çıplak fotoğraflar...
Rezalet Whatsapp'ta patladı! Yüksek maaş, çıplak fotoğraflar... Muğla'nın Bodrum ilçesi merkezli 6 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Sezon 1' adı verilen operasyonda, yurt dışından getirdikleri kadınları çeşitli vaatlerle kandırıp, fuhşa zorladıkları belirlenen şebekenin 28 üyesi gözaltına alındı. Şüphelilerin, kadınların çıplak fotoğraflarını çektikleri, ayrılmaları halinde ailelerine göndermekle tehdit ettikleri öğrenildi.
2.06.2021 Yaşam
Mehmet Ali Erbil en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Nefise ile...'
Mehmet Ali Erbil en büyük pişmanlığını açıkladı! 'Nefise ile...' Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, büyük aşk yaşayıp evliliğin eşiğinden döndüğü Nefise Karatay ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Erbil, 'Nefise ile birlikte çektirdiğimiz o çıplak fotoğraflardan dolayı kendimi suçlu hissediyorum. Çok büyük pişmanlık yaşadım. Nefise çok iyi bir insan' diye konuştu.
10.05.2021 Magazin
Adnan Oktar davasında flaş gelişme: Çıplak fotoğraflar var
Adnan Oktar davasında flaş gelişme: Çıplak fotoğraflar var Adnan Oktar Organize Silahlı Suç Örgütü davasının karara bağlanmasının ardından şikayetçi avukatları basın açıklaması yaptı. Avukat Eser Çömlekçioğlu, örgütün hala sosyal medyada faaliyet gösterdiğini dile getirerek Instagram ve Twitter yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu. Avukat Çömlekçioğlu, amaçlarının sosyal medyaların kapanması değil, Türkiye'de ofis açmaları ve Türk kanunlarını tanımaları gerektiğini vurguladı. Davada şikayetçi olarak yer alan Özkan Memati ise “Bir sanığın 320 sahte hesabı kontrol ettiği ortaya çıktı. Bunların nasıl etkileri olduğunu hayal bile edemezsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere 'trend topic' yapıyorlar. Bunun maddi gücü olması gerekiyor. Bu hesapların içinde şikayetçinin çıplak resimleri var" dedi.
16.01.2021 Gündem
Sosyal medya fenomeni, konuk ettiği kadını canlı yayında darbetti
Sosyal medya fenomeni, konuk ettiği kadını canlı yayında darbetti Rusya'da sosyal medya fenomeni Andrei Burim, konuk ettiği Alena Efremova adlı kadını canlı yayında darbetti. Canlı yayında Burim'in kendisinden çıplak fotoğraflarını istediğini belirten Efremova, daha sonra Burim tarafından darbedildi.
21.10.2020 Dünya
Organizatöre taciz ve şantaj davası
Organizatöre taciz ve şantaj davası Oyuncu olmak için yanına gelen iki üniversite öğrencisinin çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı iddia edilen yapımcı ve güzellik yarışması organizatörü F.D. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
23.12.2018 Yaşam
14 yaşındaki çocuğun cinsel istismarına korkunç gerekçe!
14 yaşındaki çocuğun cinsel istismarına korkunç gerekçe! 14 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren ortaokul öğretmeninin avukatları, çocuğun rızası olduğunu öne sürerek cezanın düşük tutulmasını talep etti.
20.12.2018 Dünya
Karısından boşanmak için bunu yaptı! Çıplak fotoğraflar...
Karısından boşanmak için bunu yaptı! Çıplak fotoğraflar... Kayseri’de boşanmak isteyen 15 yıllık eşini tabanca ile öldüren ve bu suçtan tutuklu yargılanan koca, ilk kez hakim karşısına çıktı ve cinayeti mahkemede soğukkanlılıkla anlattı.
20.11.2018 Gündem
Çıplak fotoğraflar sonrası açıklama!
Çıplak fotoğraflar sonrası açıklama! Çıplak fotoğrafları sızan Berk Oktay, olayla ilgili ilk kez konuştu. Oktay, ''Adli süreç devam ediyor. Konuşmaya gerek yok. Kötü bir durum. Herkesin hissettiklerini hissettim" diyerek açıklama yaptı.
25.07.2018 Magazin
‘Turnike’nin şifresi:  Tatlı yiyecek miyiz?
‘Turnike’nin şifresi: Tatlı yiyecek miyiz? Oktar ve grubuna yönelik yürütülen soruşturmada örgüt içinde küçük yaştaki kızlara nasıl cinsel istismarda bulunulduğu ve toplu tecavüz olarak adlandırılan ‘turnike’ faaliyetlerinin nasıl gerçekleştiğine dair iğrenç detaylar ortaya çıktı
22.07.2018 Gündem
Öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmen tutuklandı
Öğrencisiyle cinsel ilişkiye giren kadın öğretmen tutuklandı ABD'de sosyal bilgiler öğretmeni, 13 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı. Öğretmenin, öğrencisine sürekli cinsel içerikli görüntüleri gönderdiği ortaya çıktı.
8.04.2018 Dünya
Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu hacker kurbanı oldu
Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu hacker kurbanı oldu 'Arka Sokaklar' adlı dizide 'Sinan' karakterini canlandıran ve şu sıralar 'Savaşçı' dizisinde rol alan Berk Oktay' ile eşi Merve Şarapçıoğlu Oktay'ın özel fotoğrafları kimliği belirsiz kişilerce ele geçirildi. Fotoğraflar, Şarapcıoğlu'nun Instagram hesabından takipçilerle paylaşıldı.
21.03.2018 Magazin
Tecavüzle suçlanmıştı! İfşa etti!
Tecavüzle suçlanmıştı! İfşa etti! Hadid kardeşlerin babası Mohammed Hadid'in tecavüzüne uğradığını öne süren 23 yaşındaki model Miranda Vasquez'in Hadid'e çıplak fotoğraflar ve cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı.
13.03.2018 Magazin
ŞOK! Nişanlısının testislerini pırlanta yüzüğüyle parçaladı!
ŞOK! Nişanlısının testislerini pırlanta yüzüğüyle parçaladı! İngiltere'de yaşayan Çinli kadın, kendisini aldattığını öğrendiği nişanlısının testislerini parmağındaki elmas yüzük ile parçaladı. Kanlar içinde kalan hastaneye kaldırılırken kıskanç nişanlı hapis cezası aldı.
14.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çıplak Fotoğraflar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çıplak fotoğraflar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.