Gazete Vatan Logo
Magazin Tecavüzle suçlanmıştı! İfşa etti!

Tecavüzle suçlanmıştı! İfşa etti!

Hadid kardeşlerin babası Mohammed Hadid'in tecavüzüne uğradığını öne süren 23 yaşındaki model Miranda Vasquez'in Hadid'e çıplak fotoğraflar ve cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı.

Tecavüzle suçlanmıştı! İfşa etti!

Hadid kardeşlerin babası Mohammed Hadid, genç bir modelin tecavüz iddialarına fotoğraflar ve mesajlarla yanıt verdi. Hadid, kadının kendisinden para sızdırmaya çalıştığını söyledi.

TECAVÜZ İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Ünlü model kardeşler Bella ve Gigi Hadid'in babaları Mohammed Hadid'in başı tecavüz iddialarıyla dertte. 23 yaşındaki model Miranda Vasquez, geçtiğimiz ay 69 yaşındaki iş adamının tecavüzüne uğradığını iddia etmişti.

SUÇLAMALARI REDDETTİ
İş adamının kendisiyle görüşmek için kızlarını kullandığını öne süren Vasquez, Los Angeles'ta buluştuklarını ve daha önce reddetmesine rağmen alkol aldıktan sonra Hadid'in yatağında uyandığını söyledi. Hadid, suçlamaları reddederken konu mahkemeye taşındı.
TELEFON MESAJLARINI DELİL OLARAK SUNDU
Genç kadınla kendi isteğiyle görüştüğü yönünde ifade veren Hadid, mahkeme dosyalarına girmesi için telefon mesajlarını sundu.
Vasquez'in kendisine cinsel içerikli mesajlar ve fotoğraflar gönderdiğini savunan Hadid, modelin para sızdırmaya çalıştığını, bunu reddedince de böyle bir iddia ortaya attığını söyledi.
İşte ünlü modelin attığı mesaj ve gönderdiği resimler;

Haberin Devamı