Cinsiyet Değiştirme

Cinsiyet Değiştirme

Son dakika cinsiyet değiştirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsiyet değiştirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsiyet değiştirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsiyet Değiştirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsiyet değiştirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 cinsiyet değiştirme haberi bulunmuştur. Tüm cinsiyet değiştirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mika Can Raun’dan cinsiyet değiştirme sorusunu yanıt! 'Hayır bedenimi ruhuma uydurmadım’
Mika Can Raun’dan cinsiyet değiştirme sorusunu yanıt! 'Hayır bedenimi ruhuma uydurmadım’ Fenomen Mika Can Raun bir kez daha Armağan Çağlayan’ın Gel Gör beni programına konuk oldu. Cinsiyet değiştirme süreci, açıklamaları ve yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Raun’a Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatı da soruldu. Mika Raun’un cinsiyet sorusunu verdiği yanıt şaşırtırken, sevgilisiyle ilgili itiraf güldürdü.
2.02.2024 Magazin
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah'ı Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah'ı Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı Çukur'da Timsah Celil rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yılmaz yeni ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaştı.
3.09.2023 Magazin
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı Çukur'da Timsah Celil rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yılmaz yeni ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaştı.
18.08.2023 Magazin
Rusya’da cinsiyet değiştirmek yasaklandı
Rusya’da cinsiyet değiştirmek yasaklandı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da cinsiyet değişikliği için ameliyat uygulamalarını yasaklayan kararnameyi onayladı.
24.07.2023 Dünya
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti!
Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz son haliyle dikkat çekti! İşte Benim Stilim yarışmasına katılarak ünlenen Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası adını Doruk olarak değiştirmişti. Neslihan Doğrusöz değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Doğrusöz, şimdi ise çene dolgusu yaptırdıktan sonraki halini sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.
4.06.2023 Magazin
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti! Doruk Doğrusöz son paylaşımıyla dikkat çekti
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelmişti! Doruk Doğrusöz son paylaşımıyla dikkat çekti İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olarak Doruk ismini almıştı. Dorukhan Doğrusöz şimdi ise yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi.
6.04.2023 Magazin
Cinsiyet değiştiren ABD'li asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası!
Cinsiyet değiştiren ABD'li asker pişman oldu: Hayatımın en büyük hatası! ABD donanmasının özel kuvvetlerinde görevli olan ve erkekten kadına dönen madalyalı kahraman subay verdiği kararın hayatının en büyük hatası olduğunu belirterek eski haline dönmeyi hedeflediğini söylemesi tartışma yarattı.
12.12.2022 Dünya
Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun'dan skandal hareket! Gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun'dan skandal hareket! Gözaltına alındı Sosyal medya hesabından 100 lirayı klozete attığı anlara ait görüntüleri paylaşan sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, Türk lirasına hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Raun, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
24.10.2022 Gündem
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi!
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi! Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer’in Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki fotoğrafları gündem oldu. 2017'de cinsiyet değiştiren, İlişki Durumu Karışık dizisindeki rolüyle tanınan Aybike Esin Tumluer, adını Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? Atlas Karan Tumluer kimdir? Aybike Esin Tumluer’in çocuğu var mı? İşte Aybike Esin Tumluer’in yeni hali ve oynadığı diziler!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
'Cinsiyet değiştirme ameliyatı' iddiaları hakkında Zeynep Kamil Hastanesinden açıklama
'Cinsiyet değiştirme ameliyatı' iddiaları hakkında Zeynep Kamil Hastanesinden açıklama Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinden yapılan açıklamada, basında yer alan cinsiyet değiştirme ameliyatı haberlerinin asılsız olduğu belirtilerek, "Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bir dal hastanesi olup bu tür ameliyatlar hastanemizde yapılmamaktadır" ifadelerine yer verildi.
17.06.2022 Gündem
Cerrahpaşa’dan “cinsiyet değiştirme sırası” iddialarına ilişkin açıklama
Cerrahpaşa’dan “cinsiyet değiştirme sırası” iddialarına ilişkin açıklama Çok sayıda kişinin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde cinsiyet değiştirme operasyonu için sıra beklediği iddialarına ilişkin üniversiteden yapılan açıklamada, “Verilen hasta sayıları, gerçeğin çok üzerinde ve abartılıdır. Bu haberler tamamıyla dezenformasyonun sonucu olup toplumu yanlış yönlendirme amacına hizmet etmektedir” denildi.
16.06.2022 Sağlık
Rüzgar Erkoçlar sakal bıraktı! Yeni imajı dikkat çekti
Rüzgar Erkoçlar sakal bıraktı! Yeni imajı dikkat çekti Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen oyuncu Nil Erkoçlar adını Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti. Mutlu bir evliliği olan ve ekrandan uzak kalan oyuncu yeni imajıyla dikkat çekti.
7.04.2022 Magazin
Ceylan Ertem'in takıntılı hayran kabusu! '5 yıldır takip ediliyorum'
Ceylan Ertem'in takıntılı hayran kabusu! '5 yıldır takip ediliyorum' Müzisyen Ceylan Ertem, ‘takıntılı bir kişi tarafından’ beş yıldır takip ve taciz edildiğini anlattı. Saplantılı kadın hayranının, gittiği her şehirde, her tatilde ve her konserde takip ettiğini açıkladı. Twitter'dan korkusunu dile getiren Ertem, şahsın kendisine yakın olmak için cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiğini ve son olarak taşındığı evin adresini öğrenip, yemek yolladığını açıklayarak savcılığa şikayette bulunacağını söyledi.
2.02.2022 Magazin
Erken emekli olabilmek için cinsiyet değiştirip kadın oldu
Erken emekli olabilmek için cinsiyet değiştirip kadın oldu İsviçre’de bir adam, 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe giren cinsiyet değiştirme yasasındaki boşluktan faydalanarak, erken emekli olmak için cinsiyet değiştirdi. Kağıt üzerinde cinsiyetini değiştirerek kadın olan adam, bir yıl erken emekliliğe hak kazanmış oldu.
1.02.2022 Dünya
Cinsiyet değiştirip erkek olmuştu! 7 yıl sonra yeniden kadın olmak istediğini açıkladı
Cinsiyet değiştirip erkek olmuştu! 7 yıl sonra yeniden kadın olmak istediğini açıkladı ABD'nin Michigan eyaletinde 19 yaşındayken cinsiyet değiştirerek trans erkek olduğunu duyuran Issa, 7 yıl sonra uzun süren hormon tedavilerinin ardından kararından vazgeçerek yeniden kadın olmak istediğini açıkladı.
27.01.2022 Dünya
Rüzgar Erkoçlar'dan önemli açıklamalar! İlk kez anlattı!
Rüzgar Erkoçlar'dan önemli açıklamalar! İlk kez anlattı! Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Yaşadığı zor günleri anlatan Erkoçlar programda ilk kez ameliyat sürecini anlattı.
13.08.2021 Magazin
Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonu oldu
Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonu oldu İstanbul Kadıköy'de özel bir hastanede cinsiyet değiştirme ameliyatı olan 28 yaşındaki B.Y., ameliyat sonrası fenalaştı ve yoğun bakımda hayatını kaybetti. Doktor ve ekibi yargılanıyor.
18.06.2021 Yaşam
Berk Oktay hakkında şok iddia! 'Cinsiyet değiştirme operasyonu öncesi benimle ilişkiye girdi'
Berk Oktay hakkında şok iddia! 'Cinsiyet değiştirme operasyonu öncesi benimle ilişkiye girdi' Berk Oktay hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. 4 yıl önce bir trans birey ile ilişkiye girdiği öne sürüldü. Oktay ile 3-4 kez ilişkiye girdiğini söyleyen Birsu Hanım, "Cinsiyet değiştirme operasyonu olmamda Berk'in etkisi büyük. Artık cinsiyet değiştirdin ve sen benim kadınımsım dedi" iadelerini kullandı. Berk Oktay ise iddiaları kesin bir dille yalanlayarak dava açacağını belirtti.
26.12.2020 Magazin
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi...
Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nerelidir? Ayta Sözeri'nin biyografisi... Dizilerde ve filmlerdeki akıllarda kalan oyunculuk performansıyla tanınan Ayta Sözeri son zamanlarda şarkı yarışmalarındaki jüri üyeliği ve konserleri ile gündeme geliyor. Her konserinde göz yaşlarına boğulan ünlü sanatçı Ayta Sözeri internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında ve nereli? İşte Ayta Sözeri'nin hayatı...
31.12.2020 Gündem
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi
İz bırakan en iyi 10 Al Pacino filmi Gangster filmlerinin bir numaralı isimlerinden biri olarak karşımıza çıkan Al Pacino rol aldığı filmlerle hafızalara kazındı. Amerikan filmlerinin ikonik isimlerinden olan Al Pacino son olarak Scorsese'nin, en destansı eseri olarak adlandırılan gangster filmi The Irishman filmi ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood’u ile beyaz perdede boy gösterdi. Peki, Al Pacino kimdir? İşte en iyi 10 Al Pacino filmi...
9.06.2020 Gündem
Selin Ciğerci, mini elbisesiyle kalça dansı yaptı
Selin Ciğerci, mini elbisesiyle kalça dansı yaptı Fenomen ve şarkıcı Selin Ciğerci, dün gittiği kadınlar matinesinde mini elbisesiyle kalça dansı yaptı. Ciğerci'nin dansını gören kadın hayranları ise o anları videoya kaydetti.
23.12.2019 Magazin
Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu cinsiyet değiştiriyor!
Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu cinsiyet değiştiriyor! Hollywood'un gözde ikilisi Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin ilk biyolojik çocuğu olan Shiloh Jolie Pitt için yeni bir iddia ortaya atıldı. İddaya göre, çiftin ilk biyolojik çocuğu Shiloh Jolie Pitt'in cinsiyet değiştirmek için tedaviye başladı. Haberin gündeme oturması sonrası vatandaşlar, 'biyolojik çocuğu' kavramının ne demek olduğunu araştırmaya başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...
7.12.2019 Gündem
Selin Ciğerci'den mayolu poz! '18'liklere taş çıkartırım'
Selin Ciğerci'den mayolu poz! '18'liklere taş çıkartırım' Son günlerde verdiği bir röportajda cinsiyet değiştirme ameliyatını Türkiye'nin en ünlü futbolculardan birinin yaptırdığını söyleyerek gündeme gelen Selin Ciğerci son paylaşımıyla dikkat çekti.
5.07.2019 Magazin
Selin Ciğerci'den bikini şov!
Selin Ciğerci'den bikini şov! Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan ve mesleki hayatına DJ olarak devam eden Selin Ciğerci yaz sezonunu açtı.
8.06.2019 Magazin
'İnşallah Selin Ciğerci ölür' yorumu çıldırttı!
'İnşallah Selin Ciğerci ölür' yorumu çıldırttı! Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile nişanlı olan futbolcu Gökhan Çıra, bir takipçisinin "İnşallah Selin Ciğerci ölür" yorumu üzerine çileden çıktı.
1.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cinsiyet Değiştirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsiyet değiştirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.