Cinsel Hayat

Cinsel Hayat

Son dakika cinsel hayat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel hayat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel hayat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Hayat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel hayat gelişmeleri de dahil olmak üzere 888 cinsel hayat haberi bulunmuştur. Tüm cinsel hayat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşlerin Ayrı Yatması İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Eşlerin Ayrı Yatması İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Eşlerin Ayrı Yatması İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Eşlerin Ayrı Yatması İle İlgili Hadisi Şerifleri... Müslümanların evlilikte yaptığı davranışlar çok önemlidir. Özellikle de eşlerin birbirine karşı davranışları ve saygıları çok önem arz etmektedir. Eşlerin ayrı yatması da kabul edilemez. Eşlerin ayrı yatması ile ilgili de pek çok hadis-i şerif bulunmaktadır. 
30.01.2024 Dini Bilgiler
Cinsel hayat tansiyonu dengeliyor, kalp krizi geçirme riskini azaltıyor
Cinsel hayat tansiyonu dengeliyor, kalp krizi geçirme riskini azaltıyor Birçok kalp hastası cinsel hayatla ilgili endişe duyuyor, cinsel ilişkinin kalp krizini tetiklemesinden korkuyor. Ancak araştırmalar, mutlu cinsel birlikteliğin kalp sağlığına zararlı değil, faydalı olduğunu gösteriyor. İşte cinsel hayatın 'kalp' rehberi... Cinsel hayatınızda yaptığınız bu hata kalp krizine sebep olabilir!
5.10.2023 Sağlık
Cinsel isteği resmen baltalıyor! Yatak odasındaki bu eşyalar cinsel ateşi söndürmeye yeter!
Cinsel isteği resmen baltalıyor! Yatak odasındaki bu eşyalar cinsel ateşi söndürmeye yeter! Cinsel hayatınızı daha ateşli hale getirmek istiyorsanız yatak odanızdaki eşyalara dikkat etmeniz gerekiyor. Farklı kumaşlar, desenler ve kırmızıyla bordonun hakim olduğu bir yatak odası daha ateşli olmanızı sağlayacak. Ancak öyle eşyalar var ki cinsel isteğinizi resmen baltalıyor.
10.08.2023 Sağlık
Kadınların bu ısrarı cinselliği yok ediyor! Bu hata erkeği kaçırıyor! Geceleri yatmadan mutlaka yapın!
Kadınların bu ısrarı cinselliği yok ediyor! Bu hata erkeği kaçırıyor! Geceleri yatmadan mutlaka yapın! Partnerlerin cinsel yaşamını etkileyen pek çok faktör vardır. Fiziksel sağlık, kişisel tercihler gibi etkenler bu konuda rol oynar. Erkeklerin yataktaki performansını etkileyen bir tek güven, stres düzeyi ve uyum değildir. Kadınların da bu konudaki hassasiyeti mutlu bir cinsel yaşamı oluşturur. Peki kadınların hangi hatası cinselliği yok ediyor?
28.07.2023 Sağlık
Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez bikinili pozlarını paylaştı!
Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez bikinili pozlarını paylaştı! Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez geçtiğimiz haftalarda cinsel hayat itirafıyla magazin gündemine gelmişti. Georgina Rodriguez şimdi ise bikinili havuz pozlarını sosyal medya sayfasından paylaştı. Rodriguez, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla Suudi Arabistan'ı ayağa kaldırdı
9.05.2023 Magazin
Uzun süre cinsel ilişkiye girmeyenler dikkat! Nedenleri tek tek açıklandı
Uzun süre cinsel ilişkiye girmeyenler dikkat! Nedenleri tek tek açıklandı Cinsel ilişki hem erkeklerin hem de kadınların ihtiyaçları arasında bulunuyor. Uzun süreli ilişkilerde veya monotonlaşan ilişkilerde seks yapmaktan uzaklaşma görülebiliyor. Başlarda önemsiz görülen bu durum zamanla tehlikeli hale gelebiliyor. Partnerinizle uzun süredir cinsel ilişkiye girememekten şikayetçiyseniz bu çözüm yollarını deneyebilirsiniz.
18.04.2023 Sağlık
Cinsellikte zirveye çıkaran üç adım! İşte tek başına sekste orgazmın şifresi
Cinsellikte zirveye çıkaran üç adım! İşte tek başına sekste orgazmın şifresi Cinselliğin hem sağlık açısından, hem de psikolojik açıdan büyük faydaları bulunuyor. Sekste pek çok şey tabu olarak görülürken, bilim insanlarının ortaya koyduğu son gerçek, milyonlarca insanı heyecanlandıran cinsten. Bir partner olmadan harika bir cinsellik deneyimini tespit eden bir psikolog, adım adım detayları paylaştı.
28.12.2022 Sağlık
Billur Kalkavan neden ve kaç öldü? Kalkavan kimdir, çocuğu var mı, evli mi?
Billur Kalkavan neden ve kaç öldü? Kalkavan kimdir, çocuğu var mı, evli mi? Billur Kalkavan, cumartesi günü hayata veda etmişti. Kalkavan, bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. Peki, Billur Kalkavan neden ve kaç öldü? Kalkavan kimdir, çocuğu var mı, evli mi?
17.10.2022 Magazin
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşındaydı? Billur Kalkavan’ın hastalığı neydi? İşte Billur Kalkavan'ın biyografisi!
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşındaydı? Billur Kalkavan’ın hastalığı neydi? İşte Billur Kalkavan'ın biyografisi! Bir süredir kanser ile mücadele eden Billur Kalkavan’dan acı haber geldi. 59 yaşındaki Billur Kalkavan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşındaydı? Billur Kalkavan’ın hastalığı neydi? İşte Billur Kalkavan’ın biyografisi!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Evinizden eksik etmeyin! Testosteronu artırarak cinsel hayatı düzenliyor, kalp krizinin önüne geçiyor!
Evinizden eksik etmeyin! Testosteronu artırarak cinsel hayatı düzenliyor, kalp krizinin önüne geçiyor! Cinsel hayatı düzenliyor, testosteron artırıcı özelliği bulunuyor. İshal olmayı engelliyor, tırnakları güçlendirerek, kırılmaların önüne geçiyor. Saç köklerini besliyor, cildin yapısını onarıyor. Kadınlarda üreme döneminin daha verimli olmasına yardımcı oluyor, çocuklarda zihinsel gelişimi destekliyor. Kırmızı kan hücrelerinin oluşumunda önemli bir yere sahip, enerji veriyor. Sinir sistemini düzenliyor, kalp, mide ve bağırsak organlarının düzenli çalışmasını sağlıyor. Kalp krizinin önüne geçiyor, hücreleri yeniliyor. İçeriğinde B1, B2, B9, B12 gibi farklı türleri de bulunduruyor...
21.09.2022 Sağlık
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart!
Sertleşme sorununa doğal çözüm! Mutlu bir cinsel yaşam için şart! Her yaştan erkeğin başına gelebilen sertleşme sorunu cinsel yaşamı olumsuz etkiliyor. Sertleşme sorunu süreklilik arz ediyorsa dikkat! Değişen yaşam koşulları, iş hayatının getirmiş olduğu stres, tütün ürünlerinin kullanımının artması ve psikolojik faktörler sertleşme sorununa neden olabiliyor. Uzmanlar, sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin bazı uyarı işaretlerine dikkat etmeleri konusunda uyarıyor. Peki, Sertleşme sorunu neden olur? Sertleşme bozukluğunun tedavisi var mı? Sertleşme problemi tedavisi ne? İşte bilmeniz gerekenler…
19.07.2022 Sağlık
Vajinal mantar enfeksiyonu tedavi edilebilir mi?
Vajinal mantar enfeksiyonu tedavi edilebilir mi? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Barış Korkmaz, vajinal mantar enfeksiyonu nedir, tedavisi nasıldır sizler için anlattı.
12.04.2022 Sağlık
Sperm kalitesini düşürüyor! Cinselliği bitiriyor
Sperm kalitesini düşürüyor! Cinselliği bitiriyor Alkol, sigara tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalarla beslenme, keyif verici madde kullanımı, uyku düzensizlikleri, stres, obezite, yüksek ısı altında çalışma ve sauna gibi sıcak ortamlarda uzun süreler bulunma, aşırı egzersiz yapmak, dar pantolon giymek de sperm sayısını bozan etkenler olarak sıralanıyor.
10.03.2022 Sağlık
Erken teşhisle rahim ağzı kanserinin tedavisi mümkün!
Erken teşhisle rahim ağzı kanserinin tedavisi mümkün! Bilinen vakaların neredeyse tamamına yakını HPV virüsüne bağlı olarak ortaya çıkan rahim ağzı kanseri, çoğu kanser türünde olduğu gibi erken teşhis edilirse başarılı bir şekilde tedavi edilebiliyor. Peki, Rahim ağzı kanseri belirtileri ne? Rahim ağzı kanserinin tedavisi nasıl yapılıyor? HPV virüsü nedir, nasıl bulaşır? HPV aşısı ne zaman yapılmalı? Doç. Dr. Derman Başaran, rahim ağzı kanserini anlattı.
7.03.2022 Sağlık
Cinsel hayatı bitiriyor! Yeni keşfedildi
Cinsel hayatı bitiriyor! Yeni keşfedildi İngiltere’nin Nature Dergisinde 10 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan çalışmanın sonuçlarına göre sperm üretiminde yer alan genlerdeki mutasyonlar erkeklerde potansiyel bir kısırlık nedeni olarak bulundu. Konuyla ilgili dünya genelindeki bilimsel çalışmalarla yakından ilgilenen Embriyolog Turgay Barut, İngiltere’deki Newcastle Üniversitesi ve Hollanda’da bulunan Radboud Üniversitesi Tıp Merkezi'nde yapılan çalışmalar sonucu erkek kısırlığına neden ola mutasyon bulunduğunu belirtti.
3.02.2022 Sağlık
Cinsel hayatı bitiriyor! Kimse bilmiyor ama cinsel travma...
Cinsel hayatı bitiriyor! Kimse bilmiyor ama cinsel travma... Cinsel hayatı tehlikeye sokuyor, pek çok kişi yaşıyor ama kimse hastalık olduğunu bilmiyor. Zaman kaybetmeyin uyarısı geldi, nedenleri arasında psikiyatrik hastalıklar da var. İlaç kullanımına bağlı ortaya çıkan Antidepresanlar, Antihistaminikler, Antihipertansifler, Oral kontraseptifler bozukluklar ve organik nedenlerden oluşan Menopoz, Atrofik vajinit, Diabetes Mellitus, Pelvik bölgeye radyoterapi uygulama gibi nedenlerden dolayı sıklıkla görülüyor. Uzmanı, cinsel yaşamda büyük sorunlara yol açan fakat çok az kişinin farkında olduğu bozukluğun nedenlerini anlattı.
23.01.2022 Sağlık
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun!
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun! Kadınların sık yaşadığı problemler arasında, pelvik ağrılar, vajinal akındı, adet düzensizliği ve cinsel sorunlar başta geliyor. Türkiye'de her 10 kadından 1'i ise cinsel ilişkiye girememe, orgazm olamama sorunu yaşıyor. Ancak kadınların pek çoğu tarafından ihmal edilen bu sorunlar, yıllar geçtikçe içinden daha da çıkılamaz bir probleme dönüşebilir. Kaç yaşında olursanız olun hem cinsel hayatı etkileyen hem de genel sağlık durumunu etkileyen jinekolojik problemler için mutlaka uzman desteği almak önemli. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Demir Yüzer kadınlarda sık görülen jinekolojik sorunları ve tedavi yöntemlerini anlattı.
22.01.2022 Sağlık
Cinsel hayata etkisi inanılmaz! 100 erkekte denendi!
Cinsel hayata etkisi inanılmaz! 100 erkekte denendi! Cinsel performansı olumlu yönde etkiliyor. Asya mutfaklarından çıkıp dünya çapında çok kullanılan köri, sadece yemeklere mükemmel lezzetle katmakla kalmayıp aynı zamanda cinsel hayata inanılmaz etkiler yapıyor.
15.01.2022 Sağlık
Subay ve astsubay aday alım yönetmeliğinde düzenleme
Subay ve astsubay aday alım yönetmeliğinde düzenleme Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Resmi gazetede yayımlanan yönetmeliğin, dış kaynaktan subay ve astsubay alımına ilişkin hususlara yönelik düzenlemenin bu maddelere atıfla yapılabilmesi için hazırlanan teknik düzenleme olduğunu kaydetti.
11.12.2021 Gündem
Özgüven kaybına neden oluyor, cinsel hayatı olumsuz etkiliyor!
Özgüven kaybına neden oluyor, cinsel hayatı olumsuz etkiliyor! Vajinada meydana gelen deformasyonlar pek çok kadının en büyük problemlerinden biri. Vajina deformasyonları başta özgüven kaybına neden oluyor ve cinsel hayatı da olumsuz etkiliyor. Vajinal gençleştirme uygulamalarından biri olan Labioplasti ile vajinada meydana gelen sarkma, kararma gibi sorunlar ortadan kaldırılabiliyor. Jinekolog, Cinsel Terapist, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Demir Yüzer, vajinada meydana gelen sorunları anlattı ve Labioplasti hakkında bilgi verdi.
7.12.2021 Sağlık
Dünyada eşi yok! Turistlerin cinsel hayatı orayı yok etme noktasına getirdi...
Dünyada eşi yok! Turistlerin cinsel hayatı orayı yok etme noktasına getirdi... Dünyanın hemen hemen tüm ülkesinin ekonomisi için turizm çok önemlidir. Ülkeler gelirlerini artırmak ve döviz girişini sağlamak için turizme çok önem verir. İspanya'da yapılan bir araştırmanın sonuçları ise adeta skandal: Turistlerin açık havada sevişme merakı, Avrupa'nın son kalan doğal güzelliklerinden birinin sonunu getirmek üzere...
29.11.2021 Dünya
Cinsel hayatı bitiriyor! Bunları yapan yandı
Cinsel hayatı bitiriyor! Bunları yapan yandı Cinsel hayat ile ilgili flaş gelişme. Bunu yapanın cinsel hayatı olumsuz etkileniyor. Son dönemde en çok başvurulan cinsel sorunun isteksizlik olduğunu belirten Üro- Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Erkek eskisine oranla az istek duyuyorsa ve bundan rahatsızsa sebebi mutlaka araştırılmalıdır. Kan değerleri, hormon seviyesi, muayene ve test bulguları dikkatli bir şekilde incelenmelidir” dedi.
18.11.2021 Yaşam
Doğum şekli cinsel yaşama dönüşü etkiliyor!
Doğum şekli cinsel yaşama dönüşü etkiliyor! Doğum, bir kadının hayatının en özel ve duygusal eylemlerinden biridir. Doğum yapmak kadınları fiziksel ve psikolojik olarak birçok yönden etiliyor. Etkilediği alanlardan biri de cinselliktir. Peki, Doğumun ardından cinsel hayat ne kadar etkilenir? Yeni annler cinsel hayatına ne zaman dönebilir? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mustafa Serdar Yaşartekin anlattı.
10.11.2021 Sağlık
Cinsel hayatı bitiriyor! Türkiye'de yaşayan erkeklere kötü haber
Cinsel hayatı bitiriyor! Türkiye'de yaşayan erkeklere kötü haber Cinsel hayatı kötü etkiliyor. Türkiye’de 80 erkek üzerinde yapılan bir araştırma, koronavirüs sonrası kandaki interlökin -6 düzeyinin yükselmesine bağlı olarak erkeklerde cinsel iktidarsızlık görüldüğünü ortaya koydu. Araştırma, İngiltere’nin en saygın tıp dergilerinden biri olan Andrologia dergisinde yayınlandı.
1.11.2021 Sağlık
İdrar yolu enfeksiyonu böbrek yetmezliğine yol açabiliyor!
İdrar yolu enfeksiyonu böbrek yetmezliğine yol açabiliyor! Günlük hayatta, doktora başvuru sebepleri arasında en sık görülen sorunlardan biri idrar yolu enfeksiyonlarıdır. Her bireyin hayatının bir döneminde karşılaştığı, ağrılı ve günlük hayatı olumsuz etkileyen bir durum olan idrar yolu enfeksiyonu, kadınlarda erkeklere oranla 4 kat daha fazla görülmektedir. Birçok kadın hayatı boyunca bir veya iki kez idrar yolu enfeksiyonu geçirirken, bazı kadınlarda bu durum tekrarlayabilen ya da kalıcı olan şikayetlere dönüşebilmektedir. Araştırmalara göre, her on erkekten biri yaşamı boyunca idrar yolu enfeksiyonuna yakalanıyor. İleri yaş gruplarında ve özellikle çocuklarda, idrar yolu enfeksiyonları ciddi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Peki, idrar yolu enfeksiyonlarından korunmak için nelere dikkat etmek gerekiyor? Prof. Dr. Beril Akman, idrar yolu enfeksiyonları ile ilgili merak edilenleri anlatıyor.
29.09.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Hayat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel hayat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.