Cinsel Hastalık

Cinsel Hastalık

Son dakika cinsel hastalık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel hastalık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel hastalık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel Hastalık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel hastalık gelişmeleri de dahil olmak üzere 747 cinsel hastalık haberi bulunmuştur. Tüm cinsel hastalık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti.
28.03.2024 Gündem
Cinsel yolla bulaşıyor! Erken teşhis büyük önem taşıyor
Cinsel yolla bulaşıyor! Erken teşhis büyük önem taşıyor Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sibel Atağ, rahim ağzı (serviks) kanserinin tüm kanserlerin yüzde 10’unu oluşturduğu ve 3. sıklıkta görülen kanser olduğunu belirterek, “Rahim ağzı kanseri, tarama testleri ile erken teşhis edilebilecek bir kanserdir” dedi.
24.08.2023 Sağlık
Prof. Dr. Tuğut: Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor, hatta yok gibi
Prof. Dr. Tuğut: Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor, hatta yok gibi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Tuğut, "Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor, hatta yok gibi. En önemli risk faktörleri erken yaşta cinsel ilişkiye başlamak, birden fazla cinsel partnerin olması, korunmasız her türlü temastır. Risk faktörlerini dikkate alarak bu hastalıklardan korunmak mümkün" dedi.
18.08.2023 Sağlık
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar...
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar... 1939 yılından 1945 yılına kadar süren İkinci Dünya Savaşı, milyonlarca insanın ölümüne neden olan kanlı çatışmaların yanı sıra gelişen teknolojinin de savaşıydı. En korkunç savaş suçları ise Birim 731 adlı bir Japon tesisinde işlenmişti. Birim 731'de yaşanan dehşet, hâlâ duyanların tüylerini diken diken ediyor.
25.05.2023 Dünya
Kocasını terk edip üvey oğluyla evlendi! 1 ay sonra bombayı patlattı
Kocasını terk edip üvey oğluyla evlendi! 1 ay sonra bombayı patlattı Dünya bu haberi konuşuyor. Rus fenomen Marina Balmasheva'nın hayatı medyada manşet oldu. Daha önce canlı yayında yaptığı itiraf ile herkesi şaşkına çeviren Marina, üvey oğlu ile ilişki yaşadığını belirtmişti. Marina bununla da kalmayıp üvey oğlu ile dünyaevine girmiş ve bir bebek sahibi olmuştu. Tüm dünyanın şaşkınlıkla takip ettiği 'çarpık ilişki'de bomba detay ortaya çıktı.
6.12.2022 Dünya
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma...
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma... ABD'de eşyalarını almak için eski evine giden bir adam iğrenç bir olaya şahitlik etti. Genç bir kızı köpek kafesinde buldu, olayın detayları ise kan dondurdu. Cani adamın ‘seks kölesi’ itirafı ise mide bulandırdı.
3.12.2022 Dünya
Cinsel hastalık kafatasını yedi! Ölmeden önce nasıl göründüğü ortaya çıktı
Cinsel hastalık kafatasını yedi! Ölmeden önce nasıl göründüğü ortaya çıktı Yeni bir araştırma, 500 yıl önce İzlanda'da yaşayan bir kadının şiddetli bir frengi hastalığına yakalandığını ortaya çıkardı. Cinsel yolla bulaşan hastalık günümüzde antibiyotiklerle tedavi edilebilirken,16. yüzyılda çoğunlukla ölümle sonuçlanıyordu. Araştırmacılar, kadının ölmeden önce nasıl göründüğünü ortaya çıkardı.
3.12.2022 Dünya
Cinsel yolla bulaşıyor! Çok sık görülüyor! Kritik uyarı
Cinsel yolla bulaşıyor! Çok sık görülüyor! Kritik uyarı Cinsel yolla bulaşıyor. Çok kritik uyarı geldi. Dr. Öğr. Üyesi İrem Küçükyıldız, cinsel yolla bulaşan virütik hastalıklar içerisinde yer alan HPV virüsün enfeksiyonlarının en sık görülen hastalıkları oluşturduğunu söyledi. Küçükyıldız, “HPV seksüel geçişli enfeksiyonların en sık sebebi olarak gösterilmektedir. 45 yaşına kadar HPV enfeksiyonu geçirme oranımız yüzde 80-90 arasındadır. Bulaşma genel olarak cinsel yol ile olmaktadır. Cinsel bulaş için cinsel ilişki şart değildir. Cinsel olmayan yollar ile de bulaş bildirilmiştir. Özellikle anneden bebeğe vertikal geçiş oldukça sıktır” dedi.
21.03.2022 Sağlık
Koronavirüse yakalananlarda, cinsel hastalıklar görülüyor
Koronavirüse yakalananlarda, cinsel hastalıklar görülüyor Antalya'da özel bir hastanede görevli Op. Dr. İbrahim Duman, koronavirüse yakalanan kişilerde cinsel hastalıklar görülebildiğini söyledi. Virüsün testis dokusunda hasara neden olduğunu belirten Op. Dr. İbrahim Duman, "Ayrıca enfekte olan hastalarda psikolojik etkiyle sertleşme bozuklukları, cinsel problemler daha fazla saptanmıştır" dedi.
5.01.2021 Sağlık
Fuhuştan gözaltına alınan kadınlarda cinsel hastalık şüphesi
Fuhuştan gözaltına alınan kadınlarda cinsel hastalık şüphesi Edirne’de, polis ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 7 kadından bazılarının cinsel hastalık taşıdığından şüpheleniliyor.
30.03.2018 Yaşam
İstanbul'da büyük fuhuş operasyonu: 134 kadın kurtarıldı
İstanbul'da büyük fuhuş operasyonu: 134 kadın kurtarıldı YURT dışından kandırarak getirdikleri kadınları İstanbul'da geceliği 300 dolardan pazarladığı iddia edilen şebekeye yönelik operasyonda çete üyesi 3'ü kadın 17 kişi gözaltına alındı. Şebekenin pasaportlarına el koyarak çalıştırdığı 134 kadın da polis tarafından kurtarılırken, bazılarının geldikleri ülkelerde doktorluk, öğretmenlik yaptıklarını söyledikleri öğrenildi. Yapılan kontrollerde şu ana kadar 10 kadının bulaşıcı cinsel hastalık taşıdığı tespit edildi.
14.02.2018 Yaşam
Hastalık varsa renk değiştiriyor!
Hastalık varsa renk değiştiriyor! İngiltere 3 ortaokul öğrencisinin, cinsel yolla bulaşan hastalık tespit edince renk değiştiren prezervatif projesini konuşuyor...
25.06.2015 Dünya
Prostat yoksa bir cinsel hastalık mı?
Prostat yoksa bir cinsel hastalık mı? Bilim insanları, prostat kanserinin cinsel ilişkiyle geçen bir hastalık olabileceğini söylüyor. Hastalığa çok yaygın bir enfeksiyonun neden olabileceği belirtiliyor.
20.05.2014 Sağlık
40 yaş üstü hamilelik için tüyolar
40 yaş üstü hamilelik için tüyolar 40 yaş ve üzeri anne adayları, sağlıklı bir gebelik geçirmek adına bazı önlemler almak zorunda... Hamileliklerin çoğu sorunsuz sonuçlansa da, bazı durumlarda anne veya bebekte çeşitli sağlık problemleri ortaya çıkabiliyor...
16.11.2013 Arşiv
Böylesi ilk kez görüldü!
Böylesi ilk kez görüldü! Fuhuş yapan mekana fiş cezası
29.09.2021 Gündem
'Eğer kocam öğrenirse beni öldürür'
'Eğer kocam öğrenirse beni öldürür' Fuhuş yapıyorlar çünkü...
19.04.2013 Dünya
Seks işçileri artıyor!
Seks işçileri artıyor! Ailelerine bakabilmek için...
18.04.2013 Dünya
Her on kadından birinde var!
Her on kadından birinde var! Gizli, önemli ve büyük cinsel hastalık...
19.11.2012 Sağlık
‘Tek eşliyim bana bulaşmaz’ demeyin!
‘Tek eşliyim bana bulaşmaz’ demeyin! HIV pozitif olduğunu saklayan eski eş, virüsü 32 yaşındaki A.U.’ya bulaştırdı
1.12.2011 Sağlık
'Michael bana cinsel hastalık bulaştırdı'
'Michael bana cinsel hastalık bulaştırdı' Shellie Smith, 2009'da ölen 'Popun Kralı'nın mal varlığından pay istiyor
23.05.2011 Magazin
Cinsellikle erken tanışmanın tehlikeleri!
Cinsellikle erken tanışmanın tehlikeleri! Sonu grup sekse, hastalıklara, uyuşturucu kullanımına kadar...
23.01.2011 Sağlık
Domuzla birlikte oldu!
Domuzla birlikte oldu! Bir kadın, atla, köpekle ve domuzla ilişkiye girdi, köpeğe cinsel hastalık bulaştırdı!
30.04.2010 Yaşam
Facebook'la artan hastalık
Facebook'la artan hastalık Facebook kullanıcılarının artmasıyla birlikte çok tehlikeli bir cinsel hastalık da patladı
26.03.2010 Yaşam
Striptiz fotoğraflı boşanma davası
Striptiz fotoğraflı boşanma davası 3 gün süren evlilik için bu fotoğrafları delil gösterdi
12.03.2010 Yaşam
Eşinizi bir kez aldattıysanız söylemeyin!
Eşinizi bir kez aldattıysanız söylemeyin! The Times bir aldatma dosyası hazırladı
2.08.2009 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Hastalık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel hastalık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.