Gazete Vatan Logo

Striptiz fotoğraflı boşanma davası

3 gün süren evlilik için bu fotoğrafları delil gösterdi

ANTALYA'da geçen yıl 22 Nisan'da evlendiği hostes eşi 24 yaşındaki Zeynep İ. ile 3 gün süren evliliğinin ardından boşanma davası açan kabin memuru 27 yaşındaki Selami İ., "Karım son derece iffetsiz bir yaşam tarzı sürüyor" diyerek eşinin striptiz yaparken çekilen fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sundu. Zeynep İ. ise açtığı karşı davada eşinden kendisine `karnabahar siğili' olarak bilinen human papiloma virüsü bulaştığını iddia etti, 30 bin lira tazminat ve aylık 500 lira nafaka talep etti.

Özel bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak 7 yıldır çalışan Selami İ., aynı firmada işe başlayan hostes Zeynep B. ile kısa süren flörtün ardından 22 Nisan 2009 tarihinde evlendi. Evliliğinin 3'üncü gününde kavga eden çift, ayrı yaşamaya başladı.

Antalya 1'inci Aile Mahkemesi'ne boşanma davası açan Selami İ., eşinin geçmişini araştırmaya başladı. Kısa sürede tanışıp evlendiği kadının internette sosyal paylaşım sitelerindeki fotoğraflarını gören koca, şoke oldu. Eşinin dans ederken ve striptiz yaparken çekilmiş fotoğraflarına, futbolcularla samimi pozlarına ve erkek arkadaşlarıyla yaptığı chat yazışmalarına ulaşan Selami İ., bunları boşanma davasında delil olarak mahkemeye sundu.

Selami İ., avukatı İsmail Attila aracılığı ile mahkemeye verdiği dilekçesinde, "Evlilik öncesi yaşam tarzını saklamıştır. Facebook yazışmalarına ve sunulan fotoğraflardaki görüntülere göre son derece iffetsiz bir yaşam tarzı sürmektedir. Sunulan tüm fotoğraf ve delillerinden bu kolaylıkla anlaşılacaktır. Gerçek anlamda bu evlilik birliği hiç yaşanmamıştır" ifadesine yer verdi.

CİNSEL HASTALIK BULAŞTIRDI
Zeynep İ. ise açtığı karşı davada eşinden kendisine `karnabahar siğili' olarak bilinen human papilloma virüsü (HPV) bulaştığını iddia etti. Eşiyle evlenmeden önce birlikte olduğunu, hamile kalıp çocuk aldırdığını belirten Zeynep İ., genital bölgesinde çıkan siğillerin rahim kanserine kadar ilerleyebileceğine dikkat çekerek 30 bin lira manevi tazminat ve 500 lira aylık nafaka talep etti.

Zeynep İ.'nin avukatı, mahkemeye sunduğu dilekçede, şu ifadelere yer verdi:

"Birlikte çıkmaya başladıktan 6 ay sonra müvekkilim, genital bölgesinde HPV hastalığına yakalandı. Doktorlar bu hastalığın partnerden geçtiğini ve rahim kanserine kadar ilerleyebileceğini söyleyince müvekkilim yıkılmıştır. Davalı olan eş müvekkilimin ilk partneri olmakla ve söz konusu hastalık bulaştıktan 6 ay sonra belirtilerini göstermektedir. Davalı, evli olmasına rağmen arkadaşları ile eğlence hayatına dalmış ve çeşitli kadınlarla beraber olmaya başlamıştır. Davacı şu an eşinden ve işinden ayrılmış, sağlığını, bebeğini kaybetmiş bir şekilde baba evine dönmüştür. Tüm bunlarla beraber tıbben hastalığı bulaşıcı olduğundan bundan sonraki hayatında evlenemeyecek, belki de bebek sahibi olamayacaktır. Bu nedenle 30 bin lira manevi tazminat ve aylık 500 lira nafaka talep etmekteyiz."

Her iki dava önümüzdeki günlerde Antalya 1'inci Aile Mahkemesi'nde birleştirilerek görülecek.

Haberin Devamı