Cihan Ünal

Cihan Ünal

Son dakika Cihan Ünal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cihan Ünal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cihan Ünal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihan Ünal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihan ünal gelişmeleri de dahil olmak üzere 386 cihan ünal haberi bulunmuştur. Tüm cihan ünal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş galibiyet hasretine MKE Ankaragücü karşısında son verdi! 2-0
Beşiktaş galibiyet hasretine MKE Ankaragücü karşısında son verdi! 2-0 Süper Lig’in 33’üncü haftasında Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 18’inci dakikada Muçi ve 67’nci dakikada Muleka kaydetti.
19.04.2024 Beşiktaş
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti!
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti! Kalp krizi geçiren usta oyuncu Kazım Akşar 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran Melek Baykal; "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" ifadelerini kullandı.
28.02.2023 Magazin
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü?
Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü? Kanal D ekranlarında her Perşembe seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde Cana trafik kazası geçirdi. Peki, Cana öldü mü, Hande Ataizi diziden ayrıldı mı, neden?
16.12.2022 Televizyon
Irmak Ünal'dan bikinili paylaşım!
Irmak Ünal'dan bikinili paylaşım! Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, geçtiğimiz yıl radikal bir karar alarak, çocuklarıyla birlikte Bali'ye yerleşmişti. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Irmak Ünal, son paylaşımıyla gündeme geldi. Bikiniyle poz veren Ünal, güneş tutulmasına dair satırlarıyla dikkat çekerken, "Geçen yıl evim dediğim yer olan güzel Villam Venüs'e veda ediyorum" dedi.
26.10.2022 Magazin
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal tekne tatilinde görüntülendi!
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal tekne tatilinde görüntülendi! Usta sanatçı Cihan Ünal'ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu'yla (1970–1978) evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal (45) ile Yeşilçam'ın 'Sultan' lakaplı efsane oyuncusu Türkan Şoray'dan (1983–1987) olan kızı Yağmur Ünal (37), önceki gün Bodrum'da tekne tatilinde objektiflere yanıdı.
17.07.2022 Magazin
Yıldırım projesi nedir? Aselsan’ın Yıldırım Projesi gerçek mi? Yalnız Kurt dizisinde Yıldırım Projesi detayı dikkat çekti!
Yıldırım projesi nedir? Aselsan’ın Yıldırım Projesi gerçek mi? Yalnız Kurt dizisinde Yıldırım Projesi detayı dikkat çekti! Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Yalnız Kurt yakın tarihe ışık tutan konusuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yalnız Kurt’un yeni bölümünde Yıldırım Projesi gerçeği ortaya çıktı. Yavuz Yıldırım’ın ortaya koyduğu Yıldırım Projesi, dizide, S-400, F-35, Patriot gibi hava savunma sistemlerinin Türkçesi olarak tanımlandı. Dizinin takipçileri de dizide ASELSAN’a ait olan Yıldırım Projesi’nin gerçek olup olmadığını merak ediyor. Peki, Yalnız Kurt dizisinde yer alan Yıldırım projesi nedir? Yıldırım projesi nedir? Aselsan’ın Yıldırım Projesi var mı? Yıldırım Projesi Türk Hava Savunma Sistemi mi? İşte Yıldırım Projesi ile ilgili merak edilenler…
19.02.2022 Gündem
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı? Yalnız Kurt’un konusu nedir, dizi orijinal mi?
Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı? Yalnız Kurt’un konusu nedir, dizi orijinal mi? ATV'nin izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizisi Yalnız Kurt hakkında yapılan aramalar arttı. Osman Sınav tarafından çekilen, Türkiye'nin yakın zamanına ışık tutacağı belirtilen dizi yayın hayatına bugün başlıyor. Yalnız Kurt’un uyarlama olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı, dizinin hikayesi gerçek mi?
4.02.2022 Televizyon
Yalnız Kurt dizisinin konusu ne, hikayesi gerçek mi? Yalnız Kurt kimi anlatıyor, hangi konuları ele alacak?
Yalnız Kurt dizisinin konusu ne, hikayesi gerçek mi? Yalnız Kurt kimi anlatıyor, hangi konuları ele alacak? Yalnız Kurt ilk bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak. Terör olaylarını, toplumsal kırılmalar gibi konuları ele alacak dizinin başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay yer alıyor. Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi Yalnız Kurt yakın döneme ait bir çok olayı ele alacak. Peki, Yalnız Kurt konusu nedir? Yalnız Kurt hikayesi ne, gerçek bir hikaye mi ele alınıyor?
20.04.2022 Televizyon
Irmak Ünal babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı!
Irmak Ünal babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı! Geçtiğimiz aylarda radikal bir kararla Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal, babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile kutladı.
23.01.2022 Magazin
Galatasaray'da 3 pozitif vaka!
Galatasaray'da 3 pozitif vaka! Galatasaray; Taylan Antalyalı, Selçuk İnan ve analiz sorumlusu Cihan Ünal'ın koronavirüs testlerinin pozitif sonuçlandığını açıkladı.
6.01.2022 Galatasaray
Yalnız Kurt dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı yeni dizi Yalnız Kurt!
Yalnız Kurt dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı yeni dizi Yalnız Kurt! Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran dizilerde imzası bulunan Osman Sınav'ın yeni dizisi Yalnız Kurt'un ilk fragmanı büyük yankı uyandırdı. ATV ekranlarında yayınlanacak dizinin, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alacağı düşünülüyor. Peki, Yalnız kurt dizisi ne zaman başlayacak? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt konusu ve oyuncu kadrosu….
20.11.2021 Televizyon
VJ Bülent: 8 aydır yastayım
VJ Bülent: 8 aydır yastayım 90’ların en ünlü VJ’lerinden biri Bülent Çarıkçı’ydı. Dönemin en çok izlenenleri arasında VJ Bülent’in gece yayınları vadı. Ünlü sunucu, 11 yıldır ekrandan uzak Edirne ve Selanik arası bir hayat yaşıyor. VJ Bülent, “Biri yazmıştı ‘Bülent’le başladı VJ’lik, Bülent’le bitti.’ Doğru gibi... Hâlâ ekranda olduğumu sanıyorlar” diyor.
10.10.2021 Magazin
Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal'dan haber var!
Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal'dan haber var! Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal'dan güzel haber geldi. Cihan Ünal'ın oyuncu kızı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla durumunun iyiye gittiğini duyurdu.
4.11.2020 Magazin
Irmak Ünal: Korona ile boğuşuyorum
Irmak Ünal: Korona ile boğuşuyorum Usta sanatçı Cihan Ünal'ın oyuncu kızı Irmak Ünal (43), sosyal medya hesabından korona virüse yakalandığını açıkladı.
29.10.2020 Magazin
Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray'da 7 isim PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray'da 7 isim, koronavirüs talimatlarına ve sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
14.07.2020 Futbol
Irmak Ünal'dan imaj değişikliği!
Irmak Ünal'dan imaj değişikliği! Spor salonlarında uzun saatler geçiren Irmak Ünal, bu defa kasları ile değil sarı saçları ile konuşuldu.
23.06.2020 Magazin
'Direksiyon başına geçecek halim yok'
'Direksiyon başına geçecek halim yok' Türk Sinemasının duayenleri Türkan Şoray ve Cihan Ünal'ın kızı Yağmur Ünal, önceki gece Nişantaşı'nda bir mekan çıkışı görüntülendi.
7.03.2020 Magazin
Irmak Ünal'dan tatil selfiesi
Irmak Ünal'dan tatil selfiesi Oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, sosyal medya hesabından paylaştığı selfie ile fit vücuduna ne kadar güvendiğini gözler önüne serdi.
23.07.2019 Magazin
Aladağ yurt yangını davasında karar!
Aladağ yurt yangını davasında karar! Adana'nın Aladağ ilçesinde, 2016 yılında 10'u öğrenci 12 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda öğrencinin yaralandığı yangınla ilgili dernek başkanı ve yurt müdürünün de aralarında bulunduğu 18 sanıktan 12’si, 7 ay 15 gün ile 12 yıl 2 ay 20 gün arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.
4.07.2019 Gündem
"Evlilik hayat amacım değil"
"Evlilik hayat amacım değil" Yağmur Ünal, Radio Slow Time’da Senem Aydın’ın sunduğu ‘Akşamüstü Kahvesi’ programına konuk oldu.
1.07.2019 Magazin
İmamoğlu, sınava hazırlanan öğrenciye beraber çalışma sözü verdi
İmamoğlu, sınava hazırlanan öğrenciye beraber çalışma sözü verdi CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu iftarını, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yaşayan Şerife-Ertuğrul Köse çiftinin evinde açtı.
29.05.2019 Siyaset
"Dizide oynayan atlar benden çok ücret aldı!"
"Dizide oynayan atlar benden çok ücret aldı!" Uzun süredir hayatına Kıbrıs'ta devam eden, gençlere diksiyon, oyunculuk ve sahne dersleri veren, kendisine gelen dizi ve sinema filmi tekliflerini değerlendiren usta oyuncu Cihan Ünal, hem yarım asırlık sanat hayatına hem de özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
28.04.2019 Magazin
Yer kalmayınca ünlü isim arkadaşının kucağında yolculuk etti
Yer kalmayınca ünlü isim arkadaşının kucağında yolculuk etti Cihan Ünal'ın kızı oyuncu Irmak Ünal, önceki gece Bebek'teki Lucca adlı mekanda eğlendi.
17.12.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cihan Ünal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihan ünal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.