Gazete Vatan Logo

Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü?

Kanal D ekranlarında her Perşembe seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde Cana trafik kazası geçirdi. Peki, Cana öldü mü, Hande Ataizi diziden ayrıldı mı, neden?

Hande Ataizi neden ayrıldı? Hande Ataizi Camdaki Kız’dan ayrılıyor mu, Cana öldü mü, neden ve nasıl öldü?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da bir ayrılık yaşanacağı duyurulmuştu. Dün yayınlanan bölümde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi'nin diziden ayrıldığı kesinleşti. Peki, Camdaki Kız Hande Ataizi neden ayrıldı?

CANA ÖLDÜ MÜ, NEDEN VE NASIL ÖLDÜ?

Hande Ataizi'nin can verdiği Cana karakteri 61. bölümde trafik kazası geçirdi. Dizide hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan Cana ve karnındaki bebeğinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Instagram hesabından veda açıklaması yapan Ataizi, ''Vedayı,beni gerçekten seven ve dizi boyunca ziyaretlerini eksik etmeyen küçük bi hayranımla yapmak istedim. 61 bölüm sizlere kendi adıma güzel vakit geçirtebildiysem ve dostlar kazanabildiysem ne mutlu bana. Bütün oyuncu arkadaşlarıma, bugüne kadar benden desteğini esirgemeyen tüm ekibime ve OG Medyaya çok teşekkür ederim. İleride yine güzel işlerde görüşmek dileğiyle.'' sözlerine yer verdi.


HANDE ATAİZİ KİMDİR?

Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa’da doğdu. Ataizi üç yaşındayken annesiyle babası ayrıldı. Üvey babasından olan Sinan adında bir erkek kardeşi vardır. Ataizi, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 1996 yılında ilk filmi olan “Mum Kokulu Kadınlar” ile üne kavuşan Hande Ataizi, bu film ile Altın Portakal’da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

Hande Ataizi, Cam Davran’la beraber birçok dizi, film ve şov programlarında yer aldı. Bunlardan en çok gündeme geleni ise, 2002’ de manken Sevda Demirel’in Hande Ataizi’ne attığı tokat ile bilinen “İki Kere Kiki” programı oldu.

Magazin gündeminde birçok olay ile gündeme gelen Hande Ataizi’nin en çok konuşulan magazin olaylarından biri de, yeni yaptırdığı estetikli burnunu magazincilerden saklamak için bulunduğu mekanın tuvaletinden kaçmasıydı. Bu haberle beraber uzun süre gündem de kaldı.

Hande Ataizi, sinema ve dizilerdeki başarılı oyunculuklarının yanı sıra pek çok televizyon programının da sunuculuğunu yapmıştır. Tiyatro da yapan Hande Ataizi, Cihan Ünal ile “Özel Hayatlar” tiyatro oyununu oynamıştır.

Haberin Devamı

2012 yılında Benjamin Harvey ile evlenen Hande Ataizi, 2018’de Harvey’le yollarını ayırdı. Harvey’den Aslan Leon Harvey adında bir çocuğu var. Ataizi bir süredir Dinç Aydoğdu ile beraber.

Hande Ataizi, “Mum Kokulu Kadınlar”, “Kahpe Bizans”, “Melekler Evi”, “Çılgın Dersane” filmlerinde rol almıştır.