Gazete Vatan Logo

Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı? Yalnız Kurt’un konusu nedir, dizi orijinal mi?

ATV'nin izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizisi Yalnız Kurt hakkında yapılan aramalar arttı. Osman Sınav tarafından çekilen, Türkiye'nin yakın zamanına ışık tutacağı belirtilen dizi yayın hayatına bugün başlıyor. Yalnız Kurt’un uyarlama olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı, dizinin hikayesi gerçek mi?

Yalnız Kurt dizisi uyarlama mı? Yalnız Kurt’un konusu nedir, dizi orijinal mi?

Yalnız Kurt bugün izleyiciyle buluşacak. Yalnız Kurt dizisi hakkındaki aramalar ise arttı. Hasan Denizyaran ve Cihan Ünal'ın başrollerini paylaştığı dizi ile ilgili merak edilen konulardan biri de dizinin uyarlama olup olmadığı oldu. Peki, Yalnız Kurt dizisi hikayesi uyarlama mı yoksa gerçek hayattan mı alındı?

YALNIZ KURT DİZİSİ UYARLAMA MI?

Yalnız Kurt dizisi uyarlama değil. Dizi Türkiye'nin yakın zamanına ışık tutacak ancak olayların kurgu olarak orjinal bir hikayeyle anlatılması bekleniyor.

YALNIZ KURT DİZİSİ OYUNCULARI

Hasan Denizyaran

Cihan Ünal

Damla Colbay

Gökhan Soylu

Halit Özgür Sarı

Saruhan Hünel

Murat Han

Deniz Evin

Yaprak Medine

Kürşat Alnıaçık

Polat Bilgin

YALNIZ KURT DİZİSİ KONUSU

Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla çok yakında seyirciyle buluşacak olan dizi; Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutarak; Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye'ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak.