Irmak Ünal

Irmak Ünal

Son dakika Irmak Ünal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Irmak Ünal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Irmak Ünal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irmak Ünal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırmak ünal gelişmeleri de dahil olmak üzere 284 ırmak ünal haberi bulunmuştur. Tüm ırmak ünal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irmak Ünal 47. Yaşında ilginç bir mesaj yayınladı! “Bu başka gezegene ait bedende geçen bir yaşam”
Irmak Ünal 47. Yaşında ilginç bir mesaj yayınladı! “Bu başka gezegene ait bedende geçen bir yaşam” Ünlü oyuncu Irmak Ünal, 47. yaşı için sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj yayınladı. 
26.03.2024 Magazin
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti
Irmak Ünal bikinili pozlarıyla şov yaptı! Fit hali dikkat çekti Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte 2021'de Bali'ye taşınmıştı. Oyunculuğu bırakıp kariyerine yoga eğitmeni olarak devam etme kararı alan Ünal şimdi de bikinili pozlarıyla gündem oldu. Ünal'ın fit haline beğeni yağdı.
13.11.2023 Magazin
Irmak Ünal'dan jimnastik pozları!
Irmak Ünal'dan jimnastik pozları! Endonezya’nın Bali adasında yaşayan Irmak Ünal yılda dört mevsim denizde. Hem yüzüyor hem de plajda spor yapıyor. Ünal dün sosyal medyada jimnastik yaparken verdiği pozları paylaştı.
16.06.2023 Magazin
Irmak Ünal'dan bikinili paylaşım!
Irmak Ünal'dan bikinili paylaşım! Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, geçtiğimiz yıl radikal bir karar alarak, çocuklarıyla birlikte Bali'ye yerleşmişti. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Irmak Ünal, son paylaşımıyla gündeme geldi. Bikiniyle poz veren Ünal, güneş tutulmasına dair satırlarıyla dikkat çekerken, "Geçen yıl evim dediğim yer olan güzel Villam Venüs'e veda ediyorum" dedi.
26.10.2022 Magazin
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal tekne tatilinde görüntülendi!
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal tekne tatilinde görüntülendi! Usta sanatçı Cihan Ünal'ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu'yla (1970–1978) evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal (45) ile Yeşilçam'ın 'Sultan' lakaplı efsane oyuncusu Türkan Şoray'dan (1983–1987) olan kızı Yağmur Ünal (37), önceki gün Bodrum'da tekne tatilinde objektiflere yanıdı.
17.07.2022 Magazin
Irmak Ünal'dan olay açıklama! 'Bu kadar nefes kesici...'
Irmak Ünal'dan olay açıklama! 'Bu kadar nefes kesici...' Çocuklarıyla birlikte Endonezya'nın Bali adasına yerleşen ve sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerine enerji veren oyuncu Irmak Ünal, tatil rotasına dair merak edilenleri, bavulunda olmazsa olmazları, zaman geçirmekten en çok keyif aldığı kişileri, 2022 yazına dair pılanlarını ve unutamadığı tatil anısını anlattı.
8.07.2022 Magazin
Irmak Ünal tarihi tapınakta banyo yaptı!
Irmak Ünal tarihi tapınakta banyo yaptı! Irmak Ünal Ekim 2021’de çocukları Vadi ve Kayla’yı da alıp radikal bir kararla Endonezya’nın Bali adasına yerleşmişti. Geçtiğimiz hafta da hasretine dayanamayan annesi Sabiş Kuzuoğlu yanına uçmuştu.
28.04.2022 Magazin
Irmak Ünal aşkını kumsala yazdı! Fiziğiyle dikkat çekti...
Irmak Ünal aşkını kumsala yazdı! Fiziğiyle dikkat çekti... Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal kumsal fotoğraflarıyla dikkat çekti. Fit fiziğiyle göz dolduran Ünal’ın kumsalda kalp yaparak yeni bir aşka yelken açtığı mesajı verdi.
24.04.2022 Magazin
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü...
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü... Son olarak 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla nostalji yaptı. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Magazin
Irmak Ünal babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı!
Irmak Ünal babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı! Geçtiğimiz aylarda radikal bir kararla Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal, babası Cihan Ünal'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile kutladı.
23.01.2022 Magazin
Irnak Ünal: Yeni yıl rutinim başlıyor
Irnak Ünal: Yeni yıl rutinim başlıyor Geçtiğimiz aylarda radikal bir kararla Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal, yeni hayatından pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.
12.01.2022 Magazin
‘Yolum açık olsun’
‘Yolum açık olsun’ Irmak Ünal, Yoga Eğitmenlik Eğitimi Sertifikası’na kavuştu.
26.06.2021 Magazin
Irmak Ünal isyan etti!
Irmak Ünal isyan etti! Sezonu Bodrum'da açan Irmak Ünal (44), sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla yere maske ve çöp atanlara isyan etti.
30.05.2021 Magazin
Irmak Ünal'ın sessizliğinin nedeni ortaya çıktı
Irmak Ünal'ın sessizliğinin nedeni ortaya çıktı Oyuncu Irmak Ünal, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimlerden biriydi. Son olarak 31 Aralık'ta paylaşım yapan Ünal'ın o günden beri sesi çıkmayınca hayranlarını merak sardı.
23.02.2021 Magazin
Irmak Ünal koronavirüsü yendi ve ilk iş bakın ne yaptı!
Irmak Ünal koronavirüsü yendi ve ilk iş bakın ne yaptı! Spor yapan ünlüler arasında karın kaslarıyla adından söz ettiren Irmak Ünal, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra ilk iş olarak bakın ne yaptı...
14.11.2020 Magazin
Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal'dan haber var!
Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal'dan haber var! Koronavirüse yakalanan Irmak Ünal'dan güzel haber geldi. Cihan Ünal'ın oyuncu kızı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla durumunun iyiye gittiğini duyurdu.
4.11.2020 Magazin
Irmak Ünal: Korona ile boğuşuyorum
Irmak Ünal: Korona ile boğuşuyorum Usta sanatçı Cihan Ünal'ın oyuncu kızı Irmak Ünal (43), sosyal medya hesabından korona virüse yakalandığını açıkladı.
29.10.2020 Magazin
Irmak Ünal ekrana dönüyor
Irmak Ünal ekrana dönüyor Oyuncu Irmak Ünal, en son 2017 yılında çekilen ‘Dolunay’ dizisinde rol almış, ‘Zeynep’ karakterini canlandırmıştı.
29.07.2020 Magazin
Irmak Ünal'dan imaj değişikliği!
Irmak Ünal'dan imaj değişikliği! Spor salonlarında uzun saatler geçiren Irmak Ünal, bu defa kasları ile değil sarı saçları ile konuşuldu.
23.06.2020 Magazin
Havuz başından paylaştı!
Havuz başından paylaştı! Karantina günlerinde sporunu aksatmayan Irmak Ünal, havuz başından paylaşım yaptı.
31.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Irmak Ünal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırmak ünal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.