Yağmur Ünal

Yağmur Ünal

Son dakika Yağmur Ünal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yağmur Ünal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yağmur Ünal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur Ünal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur ünal gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 yağmur ünal haberi bulunmuştur. Tüm yağmur ünal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal tekne tatilinde görüntülendi!
Irmak Ünal ve kardeşi Yağmur Ünal tekne tatilinde görüntülendi! Usta sanatçı Cihan Ünal'ın; eski eşi Sabiş Kuzuoğlu'yla (1970–1978) evliliğinden dünyaya gelen kızı Irmak Ünal (45) ile Yeşilçam'ın 'Sultan' lakaplı efsane oyuncusu Türkan Şoray'dan (1983–1987) olan kızı Yağmur Ünal (37), önceki gün Bodrum'da tekne tatilinde objektiflere yanıdı.
17.07.2022 Magazin
Türkan Şoray tatil için kesenin ağzını açtı! Sezonluk villanın kirası...
Türkan Şoray tatil için kesenin ağzını açtı! Sezonluk villanın kirası... Yeşilçam'ın Sultan lakaplı oyuncusu Türkan Şoray bu sezon Bodrum'da tatil yapacak. Usta oyuncu kızı Yağmur Ünal ile yapacağı tatil için kesenin ağzını açtı.
22.05.2022 Magazin
Yağmur Ünal'dan, annesi Türkan Şoray'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama
Yağmur Ünal'dan, annesi Türkan Şoray'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, geçtiğimiz gece Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Daha önce oyunculuk yaparken, şimdi yapımcılığa merak saran Ünal, “Anneniz Türkan Hanım’ın sağlık durumu nasıl? Beraber bir tatil planınız var mı?” sorusuna yanıt verdi.
7.05.2022 Magazin
Survivor Mert Öcal'ın aşk üçgeni! İhanet ve...
Survivor Mert Öcal'ın aşk üçgeni! İhanet ve... Survivor All Stardaki Mert Öcal'ın aşk hayatı yarışmaya damga vuruyor. Öcal, uğruna yarışmayı bırakmayı teklif ettiği Sude ile konuşulurken eski sevgilisi de ünlü bir güzel çıktı. Ünlüler takımından Mert Öcal’ın, adaya gelmeden önce geçen senenin yarışmacılarından Makbule Şakalakoğlu ile sevgili olduğu biliniyordu. İşte Mert Öcal'ın aşk üçgeni...
3.02.2022 Magazin
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'dan gecelikli 'aşk' paylaşımı
Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal'dan gecelikli 'aşk' paylaşımı Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal takipçileriyle en doğal hallerini paylaştı. Ünal yatak odasında köpeğiyle mutlu anlar geçirirken poz verdi.
14.12.2021 Magazin
'Direksiyon başına geçecek halim yok'
'Direksiyon başına geçecek halim yok' Türk Sinemasının duayenleri Türkan Şoray ve Cihan Ünal'ın kızı Yağmur Ünal, önceki gece Nişantaşı'nda bir mekan çıkışı görüntülendi.
7.03.2020 Magazin
‘Süs olsun diye oynamıştım’
‘Süs olsun diye oynamıştım’ Yağmur Ünal, artık oyunculuk düşünmediğini belirtti.
1.12.2019 Magazin
Türkan Şoray, tatil için servet harcadı
Türkan Şoray, tatil için servet harcadı Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray, bir aylık tatil için 312 bin lira harcadı.
15.07.2019 Magazin
"Evlilik hayat amacım değil"
"Evlilik hayat amacım değil" Yağmur Ünal, Radio Slow Time’da Senem Aydın’ın sunduğu ‘Akşamüstü Kahvesi’ programına konuk oldu.
1.07.2019 Magazin
Türkan Şoray ile Sibel Can 15 dakika kala oy kullandı
Türkan Şoray ile Sibel Can 15 dakika kala oy kullandı Türkan Şoray ile Sibel Can, oy verme işleminin sona ermesine 15 dakika kala oy kullandı.
23.06.2019 Magazin
Baraj filmi dizi oluyor
Baraj filmi dizi oluyor Türkan Şoray ve Tarık Akan'ın başrollerinde oynadığı 'Baraj' filmi yeniden uyarlanarak dizi oluyor! Dizinin başrolleri için ise Kaan Urgancıoğlu ve Hatice Şendil’e teklif gitti
19.11.2018 Televizyon
Irmak Ünal'dan Mustafa Sandal'a aşk göndermesi
Irmak Ünal'dan Mustafa Sandal'a aşk göndermesi Oyuncu Irmak Ünal Instagram hesabından yaptığı aşk paylaşımıyla, birlikte olduğu iddia edilen şarkıcı Mustafa Sandal'a göndermede bulundu
13.11.2018 Magazin
Yeni sevgili mi?
Yeni sevgili mi? ‘SÖZ’ adlı dizide rol alan Görkem Sevindik önceki akşam sarışın bir kadınla objektiflere yakalandı.
13.10.2018 Magazin
Halim yok
Halim yok Türkan Şoray’ın Cihan Ünal’dan olan kızı Yağmur Ünal önceki akşam Cihangir’deydi.
4.10.2018 Magazin
Yağmur  eridi
Yağmur eridi Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal tatiline devam ediyor.
27.08.2018 Magazin
Kardeş gecesi olaylı bitti
Kardeş gecesi olaylı bitti Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal (33) önceki akşam ablası Irmak Ünal ile gece eğlencesindeydi. Mekanı ablasının kolunda terk eden Ünal bir anda yere kapaklandı.
4.08.2018 Magazin
Yağmur Ünal, yatakta çektiği videoyu paylaştı
Yağmur Ünal, yatakta çektiği videoyu paylaştı Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, kombinezonuyla çektiği videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünal, videoda Ayşegül Aldinç'in Yanlışsın şarkısına eşlik ederken görülüyor.
22.07.2018 Magazin
Yağmur Ünal, yatakta çektiği videoyu paylaştı
Yağmur Ünal, yatakta çektiği videoyu paylaştı Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal, kombinezonuyla çektiği videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünal, videoda Ayşegül Aldinç'in Yanlışsın şarkısına eşlik ederken görülüyor.
21.01.2022 Magazin
Adrenalin Yağmur’u
Adrenalin Yağmur’u Yağmur Ünal, helikopterden denize atladı. O anların videosunu sosyal medyadan paylaşan Ünal’ın takipçileri “Cesaretine hayran kaldık” dedi
16.07.2018 Magazin
Unutulmaz bir gece
Unutulmaz bir gece Yeşilçam’ın usta isimleri önceki akşam Moda Deniz Kulübü’ndeki düğünde buluştu.
7.07.2018 Magazin
Evlenmeyi düşünüyorum
Evlenmeyi düşünüyorum Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, Şamdan dergisine verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili konuştu. Ünal, evlenmeyi düşündüğünü itiraf etti
28.06.2018 Magazin
Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti!
Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti! Türkan Şoray'ın yapımcı kızı Yağmur Ünal’la iki aydır birliktelik yaşayan Kasım Garipoğlu, aşkını önceki gün Mikonos’ta ilan etti. Sosyetik iş adamı, Ünal’la sarmaş dolaş karesini Instagram’da paylaştı.
28.06.2018 Magazin
Sevgilim yeni ismini söylemem
Sevgilim yeni ismini söylemem ‘SÖZ’ dizisinin oyuncusu Görkem Sevindik, yeni bir aşka yelken açtı.
20.06.2018 Magazin
Diş  ağrısı tuttu
Diş ağrısı tuttu Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal, önceki gün Zorlu AVM’de objektiflere takıldı.
26.04.2018 Magazin
Mehtap Bayri kimdir?
Mehtap Bayri kimdir? Mehtap Bayri kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gündemde çok konuşulan Mehtap Bayri hakkında merak edilenleri derledik. İşte Mehtap Bayri ile ilgili detaylar...
27.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur Ünal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur ünal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.