Gazete Vatan Logo
Magazin Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti!

Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti!

Türkan Şoray'ın yapımcı kızı Yağmur Ünal’la iki aydır birliktelik yaşayan Kasım Garipoğlu, aşkını önceki gün Mikonos’ta ilan etti. Sosyetik iş adamı, Ünal’la sarmaş dolaş karesini Instagram’da paylaştı.

Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti!

Geçtiğimiz yıl oyuncu Mert Öcal'la bir yıllık ilişkisi biten Yağmur Ünal, gönlünü yine bir oyuncu olan Görkem Sevindik'e kaptırmıştı. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sevindik'le 3,5 aylık birlikteliği geçtiğimiz mart ayında biten yapımcının, Kasım Garipoğlu ile yaşadığı aşk ise önceki gün iş adamı sayesinde ifşa oldu.

MİKONOS KURALINI BOZMADI

İkili, Deniz Akkaya-Gökmen Şeynova çifti ile birlikte gittikleri Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'ta doyasıya eğlendi. Garipoğlu, bir ara aşka gelip güzel yapımcıyla çekilen sarmaş dolaş fotoğrafını instagram'ın hikaye bölümünde paylaştı. İş adamı, bu hamlesiyle aşkını gözler önüne serdi. Ancak Garipoğlu, paylaştığı fotoğrafı kısa süre sonra sildi.

Geçtiğimiz yaz Aslışah Alkoçlar ile kısa süre birlikte olan Garipoğlu, sosyetik güzelle aşkını da Mikonos'tan yaptığı paylaşımlarla duyurmuştu. İş adamının Ünal'la ilişkisini de aynı yerde ilan etmesi 'Aşkın adresi Mikonos' dedirtti.

Genç çift, şimdilerde Mikonos'ta tatilin keyfini çıkarıyor.