Kasım Garipoğlu

Kasım Garipoğlu

Son dakika Kasım Garipoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kasım Garipoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kasım Garipoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kasım Garipoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kasım garipoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 kasım garipoğlu haberi bulunmuştur. Tüm kasım garipoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağmur  eridi
Yağmur eridi Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal tatiline devam ediyor.
27.08.2018 Magazin
Kardeş gecesi olaylı bitti
Kardeş gecesi olaylı bitti Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal (33) önceki akşam ablası Irmak Ünal ile gece eğlencesindeydi. Mekanı ablasının kolunda terk eden Ünal bir anda yere kapaklandı.
4.08.2018 Magazin
Adrenalin Yağmur’u
Adrenalin Yağmur’u Yağmur Ünal, helikopterden denize atladı. O anların videosunu sosyal medyadan paylaşan Ünal’ın takipçileri “Cesaretine hayran kaldık” dedi
16.07.2018 Magazin
Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti!
Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti! Türkan Şoray'ın yapımcı kızı Yağmur Ünal’la iki aydır birliktelik yaşayan Kasım Garipoğlu, aşkını önceki gün Mikonos’ta ilan etti. Sosyetik iş adamı, Ünal’la sarmaş dolaş karesini Instagram’da paylaştı.
28.06.2018 Magazin
Kasım Garipoğlu gözaltına alındı
Kasım Garipoğlu gözaltına alındı Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kuzeni Kasım Garipoğlu, sevgilisinin kapıyı açmamasına sinirlenince zorla içeri girerek darp etti. Garipoğlu polis tarafından gözaltına alındı.
22.01.2018 Yaşam
Paylaştığı bu fotoğraf olay oldu!
Paylaştığı bu fotoğraf olay oldu! Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Kasım Garipoğlu'nu, çöl hatırası korkuttu.
5.09.2017 Magazin
Deniz Akkaya'ya şok! 3 gün boyunca...
Deniz Akkaya'ya şok! 3 gün boyunca... Arkadaşı Ergül Şeynova'nın oğlu Gökmen Şeynova ile aşk yaşayan Deniz Akkaya'ya, Neveda Çölü'nde düzenlenen festivale giden sevgilisinden 3 gün sonra mesaj geldi.
5.09.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar yeni sevgilisini terk etti!
Aslışah Alkoçlar yeni sevgilisini terk etti! Kasım Garipoğlu'nun eski sevgilisi Leyla Koray, Kasım'ın kendisine attığı mesajların fotoğraflarını çekip Aslışah Alkoçlar'a gönderdi ve kıyamet koptu. Aslışah hemen Kasım Garipoğlu'nu terkedip, birlikte olan tüm fotoğraflarını Instagram hesabından sildi.
27.08.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar arkadaşının sevgilisini çaldı
Aslışah Alkoçlar arkadaşının sevgilisini çaldı Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar yakın arkadaşı Leyla Koray'ın yedi yıllık sevgilisi Kasım Garipoğlu ile aşk yaşıyor. Leyla Koray hem kırgın hem de öfkeli
13.08.2017 Magazin
Bu varoşu nasıl alırsınız?
Bu varoşu nasıl alırsınız? Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, Çeşme’de Ceyla Kartal adlı genç kızla kavga etti. “Bu varoşları içeri nasıl alıyorsunuz?” diye bağıran Aslışah’ı sevgilisi sakinleştirdi
10.08.2017 Magazin
Garipoğlu sevgilisini Aslışah için terk etti!
Garipoğlu sevgilisini Aslışah için terk etti! Adı son dönemde birçok isimle anılan Aslışah Alkoçlar’ın son aşkı Kasım Garipoğlu'nun, Aslışah için sevgilisi Leyla Koray'ı terk ettiği iddia edildi.
27.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar!
Aslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar! Aslışah Alkoçlar'ın, özel hayatında hızına yetişilmiyor. Sosyetik güzel Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Kasım ile oldukça samimi pozlar verdi.
25.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan çifte kutlama!
Aslışah Alkoçlar'dan çifte kutlama! 24 yaşına giren Aslışah Alkoçlar, doğum gününü iki parti ile kutladı.
23.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar başka biriyle tatile çıktı
Aslışah Alkoçlar başka biriyle tatile çıktı Aslışah Alkoçlar'ın, özel hayatında hızına yetişilmiyor! Esat Yontuç, Oğulcan Engin, Kaan Kalyon, Ergin Varlıbaş, Hakan Sabancı ve son olarak da Kerem Tunçeri ile birliktelik yaşayan Alkoçlar, bu kez de başka bir isimle ortaya çıktı...
17.06.2017 Magazin
Garipoğlu'nun gece kulübünde parmağı koptu!
Garipoğlu'nun gece kulübünde parmağı koptu! Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Kasım Garipoğlu, parmağını gece kulübün kapısına sıkıştırarak kopardı. Parmağı ameliyatla yerine dikildi.
31.05.2017 Magazin
Garipoğlu'nun dedesi öldü
Garipoğlu'nun dedesi öldü Şeker hastalığına yenik düşüp 91 yaşında hayatını kaybeden, Münevver Karabulut cinayetiyle gündeme gelen Cem Garipoğlu’nun dedesi Kasım Garpioğlu son yolculuğuna uğurlandı...
29.09.2021 Gündem
Hepinize hayırlı uçuşlar!
Hepinize hayırlı uçuşlar! Hayyam Garipoğlu’nun oğulları iki uçak aldı!
18.08.2012 Yaşam
'Firarinin selamı var!'
'Firarinin selamı var!' Kasım Garipoğlu, oğlu Hayyam Garipoğlu'nu hatırlatarak Vali'ye "Oğlum size selam söyledi" dedi
29.09.2021 Gündem
Cem Garipoğlu'nun dedesi Adana'ya kız yurdu yaptıracak
Cem Garipoğlu'nun dedesi Adana'ya kız yurdu yaptıracak İstanbul'daki cinayetle gündeme gelen Cem Garipoğlu'nun dedesi Adanalı işadamı Kasım Garipoğlu, Ceyhan'a 300 kişilik kız öğrenci yurdu yaptıracak...
29.09.2021 Gündem
İddianame kabul edildi!
İddianame kabul edildi! 'Bu bavulun içerisinde ceset mi var?'
29.09.2021 Gündem
Gazeteci Baran’ın her dediği çıkıyor
Gazeteci Baran’ın her dediği çıkıyor Hayyam Garipoğlu’nun gözaltına alınması gözleri tekrar Gaziantepli yerel gazeteci Cemil Baran’a çevirdi. Zira Baran ne iddia etse hepsi tek tek çıkıyor. İşte Baran’ın gerçekleşen iddiaları...
29.09.2021 Gündem
Olay adamdan yeni iddialar
Olay adamdan yeni iddialar ‘Hayyam ve Kasım Garipoğlu bugün gözaltına alınacak’
29.09.2021 Gündem
'Münevver'le seks oyunu oynandı'
'Münevver'le seks oyunu oynandı' Hayyam Garipoğlu arasında arabuluculuk yaptığı ileri sürülen Cemil Baran yeni iddialarda bulundu.
24.09.2009 Yaşam
Arabulucu kilit isim 'Ahmet'i açıkladı
Arabulucu kilit isim 'Ahmet'i açıkladı `Ahmet bordo bereli subay, gözaltına alınacak'
29.09.2021 Gündem
Aracıdan şok iddialar
Aracıdan şok iddialar "Bir iki gün içinde aralarında Hayyam Garipoğlu ve Kasım Garipoğlu'nun da bulunduğu 20-25 kişi gözaltına alınacak."
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kasım Garipoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kasım garipoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.