Aslışah Alkoçlar Aşk

Aslışah Alkoçlar Aşk

Son dakika Aslışah Alkoçlar aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslışah Alkoçlar aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslışah Alkoçlar aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslışah Alkoçlar Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslışah alkoçlar aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 aslışah alkoçlar aşk haberi bulunmuştur. Tüm aslışah alkoçlar aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslışah Alkoçlar yeni sevgilisini terk etti!
Aslışah Alkoçlar yeni sevgilisini terk etti! Kasım Garipoğlu'nun eski sevgilisi Leyla Koray, Kasım'ın kendisine attığı mesajların fotoğraflarını çekip Aslışah Alkoçlar'a gönderdi ve kıyamet koptu. Aslışah hemen Kasım Garipoğlu'nu terkedip, birlikte olan tüm fotoğraflarını Instagram hesabından sildi.
27.08.2017 Magazin
Garipoğlu sevgilisini Aslışah için terk etti!
Garipoğlu sevgilisini Aslışah için terk etti! Adı son dönemde birçok isimle anılan Aslışah Alkoçlar’ın son aşkı Kasım Garipoğlu'nun, Aslışah için sevgilisi Leyla Koray'ı terk ettiği iddia edildi.
27.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar!
Aslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar! Aslışah Alkoçlar'ın, özel hayatında hızına yetişilmiyor. Sosyetik güzel Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Kasım ile oldukça samimi pozlar verdi.
25.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan çifte kutlama!
Aslışah Alkoçlar'dan çifte kutlama! 24 yaşına giren Aslışah Alkoçlar, doğum gününü iki parti ile kutladı.
23.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar eski aşkını görünce...
Aslışah Alkoçlar eski aşkını görünce... Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'daki Kenan Doğulu konserinde eski aşkı Hakan Sabancı'yla pişti oldu. Eski aşkını görünce coştukça coşan sosyetik güzel, Doğulu'nun 'Ex Aşkım' şarkısına klip çekip Sabancı'ya gönderme yaptı.
10.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'ın aşk tatili bitti!
Aslışah Alkoçlar'ın aşk tatili bitti! Aslışah Alkoçlar, sevgilisi Kerem Tunçeri ile çıktığı Fethiye tatilini noktalayıp İstanbul'a döndü.
14.06.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'ın 'aşk' tatili!
Aslışah Alkoçlar'ın 'aşk' tatili! Aslışah Alkoçlar ile kendisinden 15 yaş büyük sevgilisi Kerem Tunçeri, Fethiye'de tatil yapıyor.
12.06.2017 Magazin
Kerem Tunçeri ile Aslışah Alkoçlar aşk sarhoşu!
Kerem Tunçeri ile Aslışah Alkoçlar aşk sarhoşu! Aslışah Alkoçlar ile eski basketbolcu Kerem Tunçeri, artık aşklarını gizlemiyor.
24.05.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan radikal karar! Artık...
Aslışah Alkoçlar'dan radikal karar! Artık... Aşk hayatıyla sürekli gündem olan Aslışah Alkoçlar, artık kendini işine verecek.
30.04.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'ın yeni aşkı ortaya çıktı!
Aslışah Alkoçlar'ın yeni aşkı ortaya çıktı! Hakan Sabancı ile olan ilişkisini yakın bir zamanda bitiren Aslışah Alkoçlar'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. İşte sosyetik güzelin yeni aşkı...
7.04.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar: 'Ayrı hedeflerimiz vardı'
Aslışah Alkoçlar: 'Ayrı hedeflerimiz vardı' Aslışah Alkoçlar, özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aslışah Alkoçlar, Hakan Sabancı'dan bir erkekte aradığı kriterlere kadar gündeme oturacak açıklamalarda bulundu...
9.03.2017 Magazin
Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti!
Aşkını sarmaş dolaş resimle ilan etti! Türkan Şoray'ın yapımcı kızı Yağmur Ünal’la iki aydır birliktelik yaşayan Kasım Garipoğlu, aşkını önceki gün Mikonos’ta ilan etti. Sosyetik iş adamı, Ünal’la sarmaş dolaş karesini Instagram’da paylaştı.
28.06.2018 Magazin
Aşk farklı mekan aynı
Aşk farklı mekan aynı Eski basketbolcu Kerem Tunçeri’nin sevgilisi değişti ama aşk rotası değişmedi. Geçen yıl Aslışah Alkoçlar’la görüntülendiği mekanda bu kez yeni aşkıyla objektiflere yakalandı
6.02.2018 Magazin
Kerem Tunçeri ile Tuvana Türkay aşk mı yaşıyor?
Kerem Tunçeri ile Tuvana Türkay aşk mı yaşıyor? Oyuncu Tuvana Türkay önceki akşam eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile Kuruçeşme'de bulunan bir mekanda görüntülendi. Gece sonunda mekandan ayrı ayrı çıkan ikili, içeride karşılaştıklarını ve yanlarında başka arkadaşlarının da olduğunu söyleyerek aşk iddialarını yalanladı.
29.12.2017 Magazin
Hadise'nin sevgilisi çok tanıdık çıktı!
Hadise'nin sevgilisi çok tanıdık çıktı! Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Hadise, geçtiğimiz yıl bir süre birliktelik yaşadığı Hakan Sabancı ile şansını yeniden deneyecek.
18.10.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'ndan çıplak paylaşım!
Eliz Sakuçoğlu'ndan çıplak paylaşım! Önceki gün yoga yaparken çekilen fotoğrafını Instagram'da paylaşan Eliz Sakuçoğlu herkesin ağzını açık bıraktı. Çünkü fotoğrafta çıplaktı.
5.10.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'nu her yerden sildi!
Eliz Sakuçoğlu'nu her yerden sildi! Aslışah Alkoçlar, bir zamanlar yakın dostu olan Eliz Sakuçoğlu'nu Hakan Sabancı aşkı yüzünden defterden sildi.
24.09.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar arkadaşının sevgilisini çaldı
Aslışah Alkoçlar arkadaşının sevgilisini çaldı Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar yakın arkadaşı Leyla Koray'ın yedi yıllık sevgilisi Kasım Garipoğlu ile aşk yaşıyor. Leyla Koray hem kırgın hem de öfkeli
13.08.2017 Magazin
'Hara'ret bastı!
'Hara'ret bastı! Ünlü top model Adriana Lima ile sevgilisi Türk yazar Metin Hara’nın aşkı Bodrum’u kasıp kavurdu
11.07.2017 Magazin
Ex aşkım bana neler ettin!
Ex aşkım bana neler ettin! Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, Çeşme’de Kenan Doğulu konserinde iki eski aşkı Hakan Sabancı ve Esat Yontunç’la pişti oldu.
9.07.2017 Magazin
Ex aşkı yenisiyle izledi!
Ex aşkı yenisiyle izledi! Deniz Akkaya eski sevgilisi Teoman’ı yeni sevgilisi tekstilci Gökhan Şenova ile birlikte izledi.
21.06.2017 Magazin
'Ha bire poz veriyorsun eşek oğlu eşek'
'Ha bire poz veriyorsun eşek oğlu eşek' Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan'ın torunu Aslışah Alkoçlar, sürekli fotoğraf çekip Instagram'dan hesabından paylaşıyor. Aslışah'ın bu hali dedesinin alay konusu oldu.
18.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslışah Alkoçlar Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslışah alkoçlar aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.