Aslışah Alkoçlar Sevgili

Aslışah Alkoçlar Sevgili

Son dakika Aslışah Alkoçlar sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslışah Alkoçlar sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslışah Alkoçlar sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslışah Alkoçlar Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslışah alkoçlar sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 aslışah alkoçlar sevgili haberi bulunmuştur. Tüm aslışah alkoçlar sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslışah Alkoçlar yeni sevgilisini terk etti!
Aslışah Alkoçlar yeni sevgilisini terk etti! Kasım Garipoğlu'nun eski sevgilisi Leyla Koray, Kasım'ın kendisine attığı mesajların fotoğraflarını çekip Aslışah Alkoçlar'a gönderdi ve kıyamet koptu. Aslışah hemen Kasım Garipoğlu'nu terkedip, birlikte olan tüm fotoğraflarını Instagram hesabından sildi.
27.08.2017 Magazin
Garipoğlu sevgilisini Aslışah için terk etti!
Garipoğlu sevgilisini Aslışah için terk etti! Adı son dönemde birçok isimle anılan Aslışah Alkoçlar’ın son aşkı Kasım Garipoğlu'nun, Aslışah için sevgilisi Leyla Koray'ı terk ettiği iddia edildi.
27.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar!
Aslışah Alkoçlar'dan o isimle samimi pozlar! Aslışah Alkoçlar'ın, özel hayatında hızına yetişilmiyor. Sosyetik güzel Hayyam Garipoğlu'nun oğlu Kasım ile oldukça samimi pozlar verdi.
25.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar eski aşkını görünce...
Aslışah Alkoçlar eski aşkını görünce... Aslışah Alkoçlar, Alaçatı'daki Kenan Doğulu konserinde eski aşkı Hakan Sabancı'yla pişti oldu. Eski aşkını görünce coştukça coşan sosyetik güzel, Doğulu'nun 'Ex Aşkım' şarkısına klip çekip Sabancı'ya gönderme yaptı.
10.07.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar kendisini arkadaşlarına adadı
Aslışah Alkoçlar kendisini arkadaşlarına adadı Kerem Tunçeri’den ayrılan Aslışah Alkoçlar, kendisini adeta arkadaşlarına adadı.
29.06.2017 Magazin
Kerem Tunçeri ile Aslışah Alkoçlar ayrıldı!
Kerem Tunçeri ile Aslışah Alkoçlar ayrıldı! Aslışah Alkoçlar, 1.5 aydır aşk yaşadığı eski basketbolcu Kerem Tunçeri'den ayrıldı. İşte ayrılma nedeni...
16.06.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'ın aşk tatili bitti!
Aslışah Alkoçlar'ın aşk tatili bitti! Aslışah Alkoçlar, sevgilisi Kerem Tunçeri ile çıktığı Fethiye tatilini noktalayıp İstanbul'a döndü.
14.06.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'ın 'aşk' tatili!
Aslışah Alkoçlar'ın 'aşk' tatili! Aslışah Alkoçlar ile kendisinden 15 yaş büyük sevgilisi Kerem Tunçeri, Fethiye'de tatil yapıyor.
12.06.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar-Kerem Tunçeri aşkında kriz çıktı!
Aslışah Alkoçlar-Kerem Tunçeri aşkında kriz çıktı! Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar 2 aydır aşk yaşadığı eski basketbolcu Kerem Tunçeri’nin kıskançlığından şikayetçi.
11.06.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'a babasından sitem!
Aslışah Alkoçlar'a babasından sitem! Aslışah Alkoçlar, önceki gün ailesine ait otelden başka yerde tatil yapınca Ender Alkoçlar kızına sitem etti.
11.06.2017 Magazin
Hakan Sabancı eski aşkı Lara Surol'a geri döndü!
Hakan Sabancı eski aşkı Lara Surol'a geri döndü! Aslışah Alkoçlar'dan ayrılan Hakan Sabancı, eski sevgilisi Lara Surol ile yeniden aşk yaşıyor.
5.06.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan bin dolarlık bahşiş!
Aslışah Alkoçlar'dan bin dolarlık bahşiş! Taksim’de Türkçe şarkı söylerken gördüğü Ugandalı müzisyenden çok etkilenen Aslışah Alkoçlar, bin dolarlık bahşiş bıraktı.
31.05.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan Kerem'e 'Bella Hadid' ayarı!
Aslışah Alkoçlar'dan Kerem'e 'Bella Hadid' ayarı! Sosyal meydadan Bella Hadid'in fotoğrafını paylaşan Alışah Alkoçlar'a Kerem Tunçeri, anında yanıt yazdı. Bunun üzerine Aslışah sevgilisini hemen uyardı...
29.05.2017 Magazin
Kerem Tunçeri ile Aslışah Alkoçlar aşk sarhoşu!
Kerem Tunçeri ile Aslışah Alkoçlar aşk sarhoşu! Aslışah Alkoçlar ile eski basketbolcu Kerem Tunçeri, artık aşklarını gizlemiyor.
24.05.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar sevgilisi hakkında konuşmadı!
Aslışah Alkoçlar sevgilisi hakkında konuşmadı! Aslışah Alkoçlar, önceki gün annesi Gülşah Alkoçlar'la bir mekan çıkışında görüntülendi. Alkoçlar, Kerem Tunçeri hakkında sorulan soruları yanıtsız bıraktı.
16.05.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı pişti oldu!
Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı pişti oldu! Eski sevgililer Aslışah Alkoçlar ile Hakan Sabancı, İstanbul gecelerinde pişti oldu.
16.05.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar, Kerem Tunçeri ile aşk yaşıyor!
Aslışah Alkoçlar, Kerem Tunçeri ile aşk yaşıyor! Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar, Kerem Tunçeri ile aşk yaşamaya başladı. Taze aşıklar ilk kez bakın nasıl yakalandı? İşte Kerem Tunçeri ile Aslışah Alkoçlar'ın objektiflere takıldığı anlar...
12.05.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan radikal karar! Artık...
Aslışah Alkoçlar'dan radikal karar! Artık... Aşk hayatıyla sürekli gündem olan Aslışah Alkoçlar, artık kendini işine verecek.
30.04.2017 Magazin
Aslışah'tan Hadise'ye şok sözler!
Aslışah'tan Hadise'ye şok sözler! Aslışah Alkoçlar, eski sevgilisi Hakan Sabancı ile anılan Hadise sorusuna çok sinirlendi.
12.04.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar'ın yeni aşkı ortaya çıktı!
Aslışah Alkoçlar'ın yeni aşkı ortaya çıktı! Hakan Sabancı ile olan ilişkisini yakın bir zamanda bitiren Aslışah Alkoçlar'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. İşte sosyetik güzelin yeni aşkı...
7.04.2017 Magazin
Aslışah çok fena yakalandı!
Aslışah çok fena yakalandı! Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ile Cem Boyner'in yeğeni Kaan Boyner, önceki akşam Bebek'te görüntülendi.
19.03.2017 Magazin
Aslışah Alkoçlar: 'Ayrı hedeflerimiz vardı'
Aslışah Alkoçlar: 'Ayrı hedeflerimiz vardı' Aslışah Alkoçlar, özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aslışah Alkoçlar, Hakan Sabancı'dan bir erkekte aradığı kriterlere kadar gündeme oturacak açıklamalarda bulundu...
9.03.2017 Magazin
Eliz Sakuçoğlu'nu her yerden sildi!
Eliz Sakuçoğlu'nu her yerden sildi! Aslışah Alkoçlar, bir zamanlar yakın dostu olan Eliz Sakuçoğlu'nu Hakan Sabancı aşkı yüzünden defterden sildi.
24.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslışah Alkoçlar Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslışah alkoçlar sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.