Cihan Kolivar

Cihan Kolivar

Son dakika Cihan Kolivar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cihan Kolivar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cihan Kolivar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cihan Kolivar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cihan kolivar gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 cihan kolivar haberi bulunmuştur. Tüm cihan kolivar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Kolivar'a 9 yıl 1 aya kadar hapis istemi
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Kolivar'a 9 yıl 1 aya kadar hapis istemi Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında, katıldığı bir televizyon programındaki açıklamaları nedeniyle, 'Halkın bir kesimini sosyal sınıf farklılığına dayanarak alenen aşağılama', 'Cumhurbaşkanına hakaret', 'Türk milletini alenen aşağılama' suçlarından, 9 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
15.12.2022 Gündem
Cihan Kolivar tahliye edildi mi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklanmıştı?
Cihan Kolivar tahliye edildi mi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklanmıştı? Cihan Kolivar tahliye oldu mu? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, hakkında tahliye kararı verildi. Peki, Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklanmıştı?
18.11.2022 Gündem
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında tahliye kararı verildi
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında tahliye kararı verildi Katıldığı bir televizyon programında söylediği sözler gerekçesiyle tutuklanan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, hakkında tahliye kararı verildi.
17.11.2022 Gündem
Cihan Kolivar kimdir, ne dedi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar neden tutuklandı?
Cihan Kolivar kimdir, ne dedi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar neden tutuklandı? Cihan Kolivar kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularına Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın televizyon programında söylediği sözler sonrası yanı aranmaya başlandı. Peki, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklandı?
9.11.2022 Gündem
Cihan Kolivar tutuklandı! Sözleri tepki çekmişti
Cihan Kolivar tutuklandı! Sözleri tepki çekmişti İstanbul'da katıldığı bir televizyon programında kullandığı ifadeler nedeniyle hakkında “Türk milletini, devleti, devletin kurum ve organlarını aşağılamak” iddiasıyla başlatılan soruşturma çerçevesinde dün gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tutuklandı.
9.11.2022 Gündem
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar gözaltına alındı! Sözleri tepki çekmişti
Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar gözaltına alındı! Sözleri tepki çekmişti Bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar hakkında "Türk milletini alenen aşağılamak" suçundan Resen soruşturma başlatıldı. Kolivar, şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı. 
8.11.2022 Gündem
AK Parti'li Çelik: Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı'nın sözleri, nefret söylemidir
AK Parti'li Çelik: Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı'nın sözleri, nefret söylemidir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, "Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın sözleri, nefret söylemidir. Milletimizi ve ekmeği aşağılayan açıklamaları hadsizliktir" dedi.
8.11.2022 Gündem
Ekmeğe zam tartışması! Beşiktaş'ta 5 lira, Bayrampaşa'da 4 lira...
Ekmeğe zam tartışması! Beşiktaş'ta 5 lira, Bayrampaşa'da 4 lira... Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, ekmeğin ilçeden ilçeye değişerek 4-5 lira arasında satılacağını söyledi. İstanbul Ticaret Odası 12 No'lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir ise son yapılan zammın yetersiz olduğunu belirterek ekmeğin 3 lira olması gerektiğini belirtti. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, "Ekmeğin 4-5 TL olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır" açıklamasında bulundu.
23.11.2021 Ekonomi
Ekmek kaç TL, 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam geldi mi 2021? Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı!
Ekmek kaç TL, 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam geldi mi 2021? Fırıncılar Federasyonu Başkanı açıkladı! Türkiye Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar 2 hafta içerisinde unun çuvalının 200 TL'den 360 liraya kadar yükseldiğini mevcut durumda ekmeğin 3 - 4 TL'ye kadar zamlanması gerektiğini belirtirken, Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’dan yazılı bir açıklama geldi. Peki, Ekmek kaç TL? Ekmek 4 TL mi olacak? Ekmeğe zam geldi mi?
23.11.2021 Ekonomi
Fırıncılardan flaş çağrı! "Ekmekte kağıt ambalaj kullanılsın"
Fırıncılardan flaş çağrı! "Ekmekte kağıt ambalaj kullanılsın" Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, koronavirüs salgınına karşı hijyen açısından ekmeklerin kağıt ambalajla satılması gerektiğini belirterek, "Bu uygulamayı halihazırda sürdürdüğümüz yerler mevcut. Kağıt ambalaj sayesinde hem ekmeğe çıplak elle dokunmanın önüne geçiliyor hem de ekmeğin ömrü iki kat uzuyor." dedi.
18.03.2020 Ekonomi
Ekmeğin gramajı ve fiyatına "israf" ayarı
Ekmeğin gramajı ve fiyatına "israf" ayarı Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Cihan Kolivar, şu anda ekmek üretiminde alt sınırın 250 gram olduğunu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın tebliğde yapacağı değişiklik sonucu israfı önlemek amacıyla artık ekmeğin 200 gram üretilebileceğini belirterek, "Ekmekte taban 200 gram olacak, bunun altında olmayacak." dedi.
10.11.2017 Ekonomi
Ramazan pidesinin fiyatı
Ramazan pidesinin fiyatı Ekmek İşverenleri Sendikası, 400 gram pidenin 3 TL'den aşağı satılmasının maliyetleri karşılamayacağını açıkladı.
26.05.2016 Ekonomi
‘Un zammı sürerse ekmek 1.5 lira olur’
‘Un zammı sürerse ekmek 1.5 lira olur’ Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Cihan Kolivar, un fiyatlarına çuval başına 10 lira zam geldiğini, ekmek fiyatının 1.5 liraya çıkabileceğini söyledi
5.12.2015 Ekonomi
"Un zammı devam ederse ekmek 1,5 lira olur"
"Un zammı devam ederse ekmek 1,5 lira olur" Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Cihan Kolivar, Türkiye'de bu yıl buğday rekoltesi yüksek olmasına rağmen son iki ay içerisinde un fiyatlarına yüzde 15-20 arasında zam yapıldığını belirterek, "Bu zamlar böyle devam ederse ekmek fiyatının 1,5 lira olması kaçınılmaz" değerlendirmesinde bulundu...
5.12.2015 Ekonomi
Çarşamba gününden itibaren...
Çarşamba gününden itibaren... Ekmek israfına yeni çözüm
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cihan Kolivar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cihan kolivar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.