Çiğ Süt Fiyatı

Çiğ Süt Fiyatı

Son dakika çiğ süt fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiğ süt fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiğ süt fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiğ Süt Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiğ süt fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 çiğ süt fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm çiğ süt fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu!
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu! Denizli’de judo antrenörlüğü yapan siyah kuşak sahibi gelin ile damat, nikah masasına judo kıyafetleriyle oturdu. İmzayı atmadan önce damadı yerden yere vuran gelin, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
9.05.2022 Yaşam
Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu?
Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu? Süt ürünlerine zam yapılacağı iddiaları gündemde! Süt ürünleri üreticileri süt zammının ardından peynir, yoğurt ve tereyağ gibi süt ürünlerine de zam olarak yansıyacağını belirtiyor. Peki, Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu? İşte Süt ürünlerine zammın detayları!
9.05.2022 Ekonomi
Çiğ süt fiyatı 2022! Ulusal süt konseyi süt fiyatı ne kadar oldu, süt ürünleri zamlanacak mı?
Çiğ süt fiyatı 2022! Ulusal süt konseyi süt fiyatı ne kadar oldu, süt ürünleri zamlanacak mı? Çiğ süt fiyatı arttı. Ulusal Süt Konseyi tarafından dün yapılan açıklamaya göre 1 Nisan'da litre başına 5.7 liraya yükseltilen soğutulmuş çiğ sütün tavsiye edilen satış fiyatı 15 Mayıs itibarıyla yüzde 31.6 artışla 7.5 liraya çıkarıldı. Peki, süt ürünleri zamlanacak mı?
6.05.2022 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, zam geldi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, zam geldi Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Fiyatlara zam geldi. Ulusal Süt Konseyi (USK) çiğ süt tavsiye fiyatında yüzde 21,2 oranında artışa gitti. 8 Aralık'ta 4,70 TL'ye yükseltilen çiğ süt fiyatı, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere 5,70 TL'ye çıktı. Çiğ sütteki bu artışın nisandan sonra tüketiciye de yansıması bekleniyor. İşte son dakika haberinin detayları...
18.03.2022 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam sinyalini verdi, 8 liraya...
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam sinyalini verdi, 8 liraya... Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, çiğ süt fiyatının artırılması gerektiğini söyledi. Başkan Bağlamış, sektörün çok sıkıntılı bir durumla karşı karşıya olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi: "Yem başta olmak üzere elektrik, mazot, ilaç, tohum, işçilik, veteriner hizmetleri gibi bütün maliyetlerimiz ciddi oranlarda artarken sürdürülemez fiyatlarla üretime devam etmemiz artık mümkün değildir. Üretime devam edebilmemiz ve damızlık hayvan kesimlerinin durması için ya sattığımız çiğ süt fiyatı 1,5 pariteye denk gelecek şekilde 8 liraya çıkarılacak ya da 'çiğ süt fiyatı artmasın' deniliyorsa ilgili pariteye denk gelecek şekilde yem fiyatında indirim yapılacak ki bütün üreticilerimiz bu fiyattan yem alabilsin."
16.03.2022 Ekonomi
Ulusal süt konseyi nedir? Ulusal süt konseyi çiğ süt fiyatları ne kadar oldu? Süt zammı son dakika haberleri…
Ulusal süt konseyi nedir? Ulusal süt konseyi çiğ süt fiyatları ne kadar oldu? Süt zammı son dakika haberleri… Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu, ulusal süt konseyi nedir? Türkiye Ziraat Odaları Birliği, süt üreticilerini temsil eden Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği, Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği, Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği, KÖY-KOOP Merkez Birliği ve Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği geçtiğimiz hafta çiğ süt fiyatının 4 lira 95 kuruşa çıkarılmasını istemişti. Ulusal Süt Konseyi bugün çiğ süt litre tavsiye satış fiyatına yüzde 46.8 zam yapılacağını duyurdu. Peki, Ulusal süt konseyi nedir? Ulusal süt konseyi çiğ süt fiyatları ne kadar oldu? İşte Süt zammı son dakika haberleri…
30.11.2021 Ekonomi
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 47 arttı, 8 Aralık'tan itibaren...
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 47 arttı, 8 Aralık'tan itibaren... Gıda fiyatlarındaki artış ekonomi gündeminin en önemli konuları arasında yer alıyor. Yeni bir zam haberi geldi. Fiyatların yüzde 47 arttı belirtildi. Yeni fiyatlar 8 Aralık'tan itibaren geçerli olacak. Ulusal Süt Konseyi, tavsiye edilen çiğ süt satış fiyatını 3.20 TL/litreden 4.70 TL/litreye yükseltti
11.12.2021 Ekonomi
Fiyatı belirlendi! Litresi 2,8 liradan satılacak
Fiyatı belirlendi! Litresi 2,8 liradan satılacak Ulusal Süt Konseyi, 1 Mayıs-30 Haziran döneminde geçerli olmak üzere soğutulmuş çiğ süt tavsiye fiyatını oluşturdu.
21.04.2021 Ekonomi
Ödeme yapılacak! Ocakta başlıyor
Ödeme yapılacak! Ocakta başlıyor On binlerce kişiye güzel haber geldi. Bakan duyurdu. Ödeme yapılacak. Ocaktan nisana kadar geçerli olacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ocak-Nisan 2021 için geçerli litresi 2,80 lira olan çiğ süt tavsiye fiyatına, Bakanlıkça litre başına 30 kuruş destek verileceğini bildirdi.
13.12.2020 Ekonomi
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak
Bakan Varank mutfak’ta! Yeni şefler bu mutfaktan çıkacak Aday tanıtım toplantısında "Artık en sevdiğim pide, Cantık’tır" diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın ünlü lezzetini üretiminin her aşamasında test etti. Önlüğü takarak cantık hamurunu açan Bakan Varank, kürekle cantıkları fırına gönderdi. Daha sonra da pişen cantık pidelerini ünlü şef Ömür Akkor’a ikram etti.
4.05.2023 Gündem
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle damızlık hayvanların yine kesime gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bayraktar, "Damızlık hayvan sayısının azalmasıyla et ve süt ürünlerini daha pahalı tüketmek zorunda kalırız" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti Yılbaşından bu yana et fiyatlarında yüzde 50’ye varan artışa, satıcı da tüketici de tepkili. Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, son aylarda et fiyatlarındaki artıştan kasapların da olumsuz etkilendiğini söyledi. Öte yandan fiyat artışı ile ilgili bakanlık harekete geçti. Avrupa ve Güney Amerika’dan canlı hayvan ve karkas geliyor. Kilogramı 150 TL’ye inecek
8.03.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yüz Yüze 100 Gün programı çerçevesinde ‘Buluşma ve İstişare Toplantısı’na katıldı. Programda konuşan Bakan Nebati, “Son iki ayda dünyada petrol fiyatları yükselirken ana haberlerin manşetleriydi. Benzine, motorine zam sabah akşam manşetti. Dünyadaki fiyatlar arttı. OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz. Biz yüzde 24’lerde vergi alıyoruz.“ dedi
10.08.2022 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı...
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı... Fiyatlarla ilgili son dakika gelişmesi. Markette etiketler değişti. Et, süt, yumurta ve ayçiçek yağı dahil birçok üründe geçerli olacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında marketteki 37 ürünün 16'sında fiyat artışı, 21'inde ise fiyat azalışı yaşandığını bildirdi. Markette fiyatı en çok azalan ürünün ise yüzde 46,1 ile domates olduğunu söyleyen Bayraktar, domatesteki fiyat düşüşünü yüzde 23,9 ile patatesin, yüzde 23,2 ile kabağın, yüzde 18,6 ile marulun, yüzde 17,8 ile kuru üzümün, yüzde 15,9 ile havucun, yüzde 14,8 ile tavuk etinin, yüzde 13,4 ile kırmızı mercimeğin ve yüzde 12,6 ile maydanozun izlediğini kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
Süt ve yem fiyatlarına zam! Litresi...
Süt ve yem fiyatlarına zam! Litresi... Süt ve yem fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ulusal Süt Konseyi’nin (USK) çiğ süt için yüzde 32’lik iyileştirme yaparak litre fiyatını 7,5 lira olarak belirlemesinin hemen ardından yemin çuvalına gelen zamlar besicinin hevesini kursağında bıraktı. Uzun zamandır gündemde olan yem fiyatları üreticinin adeta belini büküyor. Geçirilen birkaç ay içinde 2 defa çiğ süt fiyatına zam yapılmasına rağmen üretici her geçen gün daha az kazanmaya devam ediyor.
14.05.2022 Ekonomi
Süt ürünlerine yüzde 30 zam yolda!
Süt ürünlerine yüzde 30 zam yolda! Yeni zam geliyor! Süt ve süt ürünlerinin fiyatı artacak. Ulusal Süt Konseyi (USK) çiğ süt fiyatını 15 Mayıs’tan itibaren geçerli olmak üzere 7,50 TL/Litre olarak belirledi. USK Başkanı Harun Çallı, bu zamla süt üreticisinin şu anki yem fiyatlarıyla az da olsa para kazanabileceği bir ortamın oluştuğunu kaydetti.
9.05.2022 Ekonomi
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama Son günlerde et fiyatlarına yeni zam yapılacağına dair iddialar ortaya atıldı. Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı. Son haftalarda devreye giren ithalat lobisi besicileri, “Fiyat artacak, hayvanınızı kesmeyin” diyerek manipüle ediyor. Fiyat artışını tetikleyen bu duruma karşı sektör temsilcileri ise besicileri uyardı: “Hayvanınızı bekletmeyin, oyuna gelmeyin!”
8.05.2022 Ekonomi
Süte zam mı geldi? Süt fiyatları ne kadar oldu? Peynir, tereyağ ve yoğurda zam gelecek mi?
Süte zam mı geldi? Süt fiyatları ne kadar oldu? Peynir, tereyağ ve yoğurda zam gelecek mi? Süt fiyatlarına zam! Ulusal Süt Konseyi (USK) duyurdu! 1 Nisan’dan itibaren geçerli olacak! Süt fiyatlarına yüzde 21,2 oranında zam geldi. Tüketici süte gelen zammın ne zaman geçerli olduğunu ve raflara yansıyıp yansımayacağını merak ediyor. Peki, Süt fiyatları ne kadar oldu? Süte fiyatları ne zaman geçerli olacak? Peynir, tereyağ ve yoğurda zam gelecek mi? İşte detaylar…
19.03.2022 Ekonomi
Yumurtaya zam! Fiyatı yüzde 66 arttı
Yumurtaya zam! Fiyatı yüzde 66 arttı Gıda fiyatlarına gelen fahiş zamlar yumurtaya da yansıdı. Yıl boyunca fiyat artışı görülen yumurtaya yüzde 66 zam yapıldı. Kasım ayında fiyatı en çok artan ürünler arasında yer alan yumurta, en ucuz protein kaynağı olarak özellikle dar gelirli vatandaşın sofrasından eksik olmuyordu. Ancak yapılan zamlar alım gücü düşen vatandaşın yumurta tüketimini de etkiledi.
14.12.2021 Ekonomi
Biraz insaf! Süt, üreticide 3 lira 30 kuruş, markette 18 lira...
Biraz insaf! Süt, üreticide 3 lira 30 kuruş, markette 18 lira... Süt ürünlerine zam geldi. günlerde sütün litre fiyatı marketlerde 18 lirayı buldu. Oysa üretici 3 lira 30 kuruşa satıyor. Çatalca'da süt üreticiliği yapan Recep Karataban, "Toptancı 3 liraya topluyor artık değerlendirip 10 lira ve üzeri insanlara acımadan satıyorlar" dedi.
11.12.2021 Ekonomi
Fiyatlara 5 liradan 20 liraya kadar zam geldi...
Fiyatlara 5 liradan 20 liraya kadar zam geldi... Zam geldi, yeni fiyatlar belli oldu. Ulusal Süt Konseyi’nin çiğ süte yaptığı zam sonrasında süt ürünlerinde de 5 liradan 20 liraya kadar fiyat artışı yaşandı.
8.12.2021 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama!
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Balıkesir'deki üreticilerden Faruk Özen, "Şu anda üreticiler olarak çiğ sütün litresini 3 liradan satıyoruz. Marketlerde 9 liraya kadar varan süt fiyatını ve biz üreticiden daha fazla para kazananların olduğunu görmek bizi üzüyor. Bunun ham maddesi bizden çıkıyor fakat arada bunu tüketiciye ulaştıranlar kadar para kazanamıyoruz" ifadelerini kullandı.
29.08.2021 Ekonomi
Zam üstüne zam! Fiyatlar 10 TL oldu
Zam üstüne zam! Fiyatlar 10 TL oldu Üretici de tüketici de şikayetçi. Fiyat artışının önüne geçilemiyor. Üretici 3 lira 20 kuruştan satıyor. Ancak ürün tüketiciye gelene kadar 10 lirayı buluyor. Temel gıda maddelerindeki fahiş fiyat artışı gündemdeki yerini koruyor. Fiyat artışının en fazla görüldüğü sütün litre fiyatı marketlerde 10 TL'yi buluyor.
29.08.2021 Ekonomi
Süte çamaşır suyu koyuyorlar! Akılalmaz hile
Süte çamaşır suyu koyuyorlar! Akılalmaz hile Hacmi artırmak için sütte birtakım hilelere başvurulduğunu belirten Gıda Mühendisi Prof. Dr. Yeşim Ekinci, "İçerisine çamaşır suyu katılması, yağının çekildikten sonra bitkisel yağ eklenmesi sütte karşılaştığımız hilelerden. İyi üretim koşullarının uygulandığı, kaynağını bildiğimiz sütü tüketmek çok önemli" dedi. Ekinci, sokaktan alınan sütün evde kaynatıldıktan sonra tüketilmesi uyarısında bulundu.
31.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiğ Süt Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiğ süt fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.