Çiğ Süt

Çiğ Süt

Son dakika çiğ süt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiğ süt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiğ süt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiğ Süt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiğ süt gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 çiğ süt haberi bulunmuştur. Tüm çiğ süt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Folat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Folat Barındıran Gıdalar Listesi...
Folat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Folat Barındıran Gıdalar Listesi... Folat, sekiz B vitamininden biri olan B9'un diğer bir adıdır. Folot birçok gıdada doğal olarak bulunur. Güçlendirilmiş gıdalarda folik asit formunda da bulunabilir. Yumurtalar, baklagiller, turunçgiller ve güçlendirilmiş tahıllar folat içeren gıdalardandır.
1.02.2024 Yaşam
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Son 21 yılda hayvancılık sektörüne 312 milyar lira destek sağladık. 2024 yılında da 19,1 milyar lira sağlayacağız. Uygun oranlı krediler sayesinde yetiştiricilerimiz 114 milyar lira hayvancılık kredisi kullandı. TARSİM ile hayvancılıkta 16 milyar lira hasar tazminatı ödedik" dedi.
19.01.2024 Gündem
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle damızlık hayvanların yine kesime gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bayraktar, "Damızlık hayvan sayısının azalmasıyla et ve süt ürünlerini daha pahalı tüketmek zorunda kalırız" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti
Kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti Yılbaşından bu yana et fiyatlarında yüzde 50’ye varan artışa, satıcı da tüketici de tepkili. Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, son aylarda et fiyatlarındaki artıştan kasapların da olumsuz etkilendiğini söyledi. Öte yandan fiyat artışı ile ilgili bakanlık harekete geçti. Avrupa ve Güney Amerika’dan canlı hayvan ve karkas geliyor. Kilogramı 150 TL’ye inecek
8.03.2023 Ekonomi
Merkez Bankası TL ve faiz açıklaması!
Merkez Bankası TL ve faiz açıklaması! Merkez Bankası toplantı özetinde parasal aktarım mekanizmasının etkinliğini destekleyecek araçların kararlılıkla kullanılmaya devam edileceği ve fonlama kanalları başta olmak üzere tüm politika araç setinin liralaşma hedefleriyle uyumlu hale getirileceği kaydedildi.
29.12.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tohum ve çiğ süt desteği yattı mı? Çiftçi ödemeleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri başlıyor! Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Bakan Kirişçi, sosyal medya hesabından 1,3 milyar liralık tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırılacağının müjdesini verdi. Peki, Tarımsal destek ödemeleri ne zaman yatacak? Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Çiğ süt desteği, tohum desteği, sulama desteği ve zeytinyağı desteği yattı mı? İşte detaylar…
9.12.2022 Ekonomi
Tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesabına yatırılıyor
Tarımsal destekleme ödemeleri çiftçilerin hesabına yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 318 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
9.12.2022 Ekonomi
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Kimlik numarasının son hanesine göre ödenecek
Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Kimlik numarasının son hanesine göre ödenecek Destek ödemeleri ile ilgili açıklama geldi. Bugün hesaplara aktarılacak. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. 926 milyon 971 bin 88 liralık tarımsal destekleme ödemeleri bugün itibarıyla başlıyor. Ödemeler kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak. İşte detaylar...
28.10.2022 Ekonomi
Çiğ süt zammı ne zaman? Güncel çiğ süt fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?
Çiğ süt zammı ne zaman? Güncel çiğ süt fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? Çiğ süte zam geliyor. Ulusal Süt Konseyi (USK), çiğ sütte tavsiye edilen fiyatın cumadan itibaren yüzde 13,3 zamlanacağını duyurdu. Peki, Güncel çiğ süt fiyatları ne kadar oldu, kaç TL?
11.10.2022 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! 8,5 liraya yükseltti
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! 8,5 liraya yükseltti Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatını 7,5 liradan 8,5 liraya yükseltti. Yeni fiyatlar cuma gününden itibaren geçerli olacak.
11.10.2022 Ekonomi
Uygun fiyatlı arpa ve mısır satışı tekrar başlıyor! Bakan Nebati açıkladı
Uygun fiyatlı arpa ve mısır satışı tekrar başlıyor! Bakan Nebati açıkladı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında toplanan Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi'nde, et ve süt üreticilerinin maliyetlerinin azaltılması için Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından uygun fiyatlı arpa ve mısır satışının tekrar başlatılması kararlaştırıldı.
6.10.2022 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! 1 Ekim'de resmen başlıyor
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! 1 Ekim'de resmen başlıyor Süt fiyatlarıyla son dakika kararı verildi. Ulusal Süt Konseyi harekete geçti. Resmen başlıyor. Ulusal Süt Konseyi (USK) çiğ süt tavsiye fiyatının, 1 Ekim itibarıyla üreticinin eline litre başına net 7,50 TL geçecek şekilde belirlenmesine karar verdi.
16.09.2022 Ekonomi
MHP Genel Başkanı Bahçeli: 2023’te adayımız belli, kararımız nettir
MHP Genel Başkanı Bahçeli: 2023’te adayımız belli, kararımız nettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilk mitingini “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlattı. Bahçeli Sivas'taki konuşmasında, "Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik hakkımızdır." ifadelerini kullandı.
4.09.2022 Siyaset
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz  Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yüz Yüze 100 Gün programı çerçevesinde ‘Buluşma ve İstişare Toplantısı’na katıldı. Programda konuşan Bakan Nebati, “Son iki ayda dünyada petrol fiyatları yükselirken ana haberlerin manşetleriydi. Benzine, motorine zam sabah akşam manşetti. Dünyadaki fiyatlar arttı. OECD içinde akaryakıttan en az vergi alan ülkeyiz. Biz yüzde 24’lerde vergi alıyoruz.“ dedi
10.08.2022 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı...
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı... Fiyatlarla ilgili son dakika gelişmesi. Markette etiketler değişti. Et, süt, yumurta ve ayçiçek yağı dahil birçok üründe geçerli olacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında marketteki 37 ürünün 16'sında fiyat artışı, 21'inde ise fiyat azalışı yaşandığını bildirdi. Markette fiyatı en çok azalan ürünün ise yüzde 46,1 ile domates olduğunu söyleyen Bayraktar, domatesteki fiyat düşüşünü yüzde 23,9 ile patatesin, yüzde 23,2 ile kabağın, yüzde 18,6 ile marulun, yüzde 17,8 ile kuru üzümün, yüzde 15,9 ile havucun, yüzde 14,8 ile tavuk etinin, yüzde 13,4 ile kırmızı mercimeğin ve yüzde 12,6 ile maydanozun izlediğini kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?
Tarımsal destek ödemeleri yattı mı? Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Tarımsal destekleme ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Çiftçiler tarımsal destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyordu. Kurban Bayramı öncesi tarımsal destek ödemelerinin yatmasını bekleyen çiftçiler, Sürü Büyütme ve Yenileme Desteği, Çiğ Süt Desteği, Tarımsal Yayım ve Danışmalık Desteği, Hayvansal Hastalıkları Tazminatı Desteği, Dane Zeytin Desteği, Kırsal Kalkınma Yatırımları Desteği, Hububat Baklagil ve Dane Mısır Desteği ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığı sorguluyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödeme takvimi…
1.07.2022 Ekonomi
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda...
Son dakika destek ödemesi açıklaması! Paralar bugün hesaplarda... Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. 740 milyon 818 bin 713 TL’lik tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.
1.07.2022 Ekonomi
Süt ve yem fiyatlarına zam! Litresi...
Süt ve yem fiyatlarına zam! Litresi... Süt ve yem fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ulusal Süt Konseyi’nin (USK) çiğ süt için yüzde 32’lik iyileştirme yaparak litre fiyatını 7,5 lira olarak belirlemesinin hemen ardından yemin çuvalına gelen zamlar besicinin hevesini kursağında bıraktı. Uzun zamandır gündemde olan yem fiyatları üreticinin adeta belini büküyor. Geçirilen birkaç ay içinde 2 defa çiğ süt fiyatına zam yapılmasına rağmen üretici her geçen gün daha az kazanmaya devam ediyor.
14.05.2022 Ekonomi
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu!
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu! Denizli’de judo antrenörlüğü yapan siyah kuşak sahibi gelin ile damat, nikah masasına judo kıyafetleriyle oturdu. İmzayı atmadan önce damadı yerden yere vuran gelin, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
9.05.2022 Yaşam
Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu?
Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu? Süt ürünlerine zam yapılacağı iddiaları gündemde! Süt ürünleri üreticileri süt zammının ardından peynir, yoğurt ve tereyağ gibi süt ürünlerine de zam olarak yansıyacağını belirtiyor. Peki, Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu? İşte Süt ürünlerine zammın detayları!
9.05.2022 Ekonomi
Süt ürünlerine yüzde 30 zam yolda!
Süt ürünlerine yüzde 30 zam yolda! Yeni zam geliyor! Süt ve süt ürünlerinin fiyatı artacak. Ulusal Süt Konseyi (USK) çiğ süt fiyatını 15 Mayıs’tan itibaren geçerli olmak üzere 7,50 TL/Litre olarak belirledi. USK Başkanı Harun Çallı, bu zamla süt üreticisinin şu anki yem fiyatlarıyla az da olsa para kazanabileceği bir ortamın oluştuğunu kaydetti.
9.05.2022 Ekonomi
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama
Et fiyatlarına zam gelecek mi? Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama Son günlerde et fiyatlarına yeni zam yapılacağına dair iddialar ortaya atıldı. Kırmızı et fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı. Son haftalarda devreye giren ithalat lobisi besicileri, “Fiyat artacak, hayvanınızı kesmeyin” diyerek manipüle ediyor. Fiyat artışını tetikleyen bu duruma karşı sektör temsilcileri ise besicileri uyardı: “Hayvanınızı bekletmeyin, oyuna gelmeyin!”
8.05.2022 Ekonomi
Çiğ süt fiyatı 2022! Ulusal süt konseyi süt fiyatı ne kadar oldu, süt ürünleri zamlanacak mı?
Çiğ süt fiyatı 2022! Ulusal süt konseyi süt fiyatı ne kadar oldu, süt ürünleri zamlanacak mı? Çiğ süt fiyatı arttı. Ulusal Süt Konseyi tarafından dün yapılan açıklamaya göre 1 Nisan'da litre başına 5.7 liraya yükseltilen soğutulmuş çiğ sütün tavsiye edilen satış fiyatı 15 Mayıs itibarıyla yüzde 31.6 artışla 7.5 liraya çıkarıldı. Peki, süt ürünleri zamlanacak mı?
6.05.2022 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Süt fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. Zam geldi. Ulusal Süt Konseyi, 15 Mayıs 2022'den itibaren geçerli olmak üzere soğutulmuş çiğ süt tavsiye satış fiyatını (çiğ süt destek primi hariç) litre başına 7,50 lira olarak belirledi. İşte son dakika haberinin detayları...
5.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çiğ Süt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiğ süt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.