Çiftçilere Destek

Çiftçilere Destek

Son dakika çiftçilere destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiftçilere destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiftçilere destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiftçilere Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiftçilere destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 çiftçilere destek haberi bulunmuştur. Tüm çiftçilere destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Çiftçilere destek ödemesi yattı mı? (e devlet çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama)
Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Çiftçilere destek ödemesi yattı mı? (e devlet çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama) Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci çiftçilere destek ödemelerin başladığını duyurdu. Kirişci, "1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi. Peki, Çiftçi destek ödemesi yattı mı? İşte çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama e devlet ekranı…
7.04.2023 Ekonomi
Çiftçilere destek ödemeleri banka hesaplarına yatırılıyor
Çiftçilere destek ödemeleri banka hesaplarına yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 653 milyon 871 bin 696 lira tutarındaki tarımsal desteğin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
31.03.2023 Ekonomi
Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
6.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuştu. Erdoğan çiftçilere yeni destek paketini açıklayarak "Çiftçi destek kredisini uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz. Çiftçilerimiz hasat döneminde kadar her türlü harcama için kullanabilecekltir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı 9,75'tir ve 36 ay vadeli olacaktır." dedi.
6.01.2023 Gündem
Çiftçiye sıfır faizli kredi imkanı! Elektrik borcu faizleri de silinecek
Çiftçiye sıfır faizli kredi imkanı! Elektrik borcu faizleri de silinecek Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren son dakika açıklaması! Sıfır faizli kredi geliyor, elektrik borcu faizleri siliniyor. İmzalanan protokole göre; çiftçilere elektrik borçları için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verecek. Elektrik borcu faizlerinin yüzde 50’si silinerek, çiftçilere ve tarımsal sulama birliklerine destek sağlanacak.
27.10.2022 Ekonomi
Son dakika destek kararı! Ödemeler bu yıl yapılacak, süre öne çekildi
Son dakika destek kararı! Ödemeler bu yıl yapılacak, süre öne çekildi Destek ödemeleri ile ilgili son dakika kararı verildi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi duyurdu. Çiftçilere sağlanan destek ödemelerinin öne çekildiği ve 2023 yerine bu yıl yapılmaya başlanacağı açıklandı. İşte kararın detayları ve Bakan Kirişçi'nin duyurusu...
20.10.2022 Ekonomi
Çiftçilere güzel haber! Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor
Çiftçilere güzel haber! Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi çiftçilere destek ödemelerine ilişkin açıklamada bulundu. Kirişçi, "54 milyon 843 bin 181 liralık tarımsal destek ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
16.09.2022 Ekonomi
Çiftçilere destek ödemesi yapılacak! Son başvuru tarihi belli oldu
Çiftçilere destek ödemesi yapılacak! Son başvuru tarihi belli oldu Destekleme ödemesi yapılacak. Son başvuru tarihi belirlendi. Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) arpa ve buğday ürünlerini satan ve bu satışlarını belgelendiren çiftçilere buğday için kilogram başına 1 TL, arpa için ise 50 kuruş destekleme ödemesi yapacak. Üreticilerin hububat desteklerinden yararlanabilmeleri için son müracaat tarihi ise 16 Eylül.
25.07.2022 Ekonomi
Çiftçiye prim desteği! Hesaplara yatacak
Çiftçiye prim desteği! Hesaplara yatacak Çiftçi milyonlarca vatandaş için güzel haber. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararına göre Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı çiftçilere buğday ürünü için kilogram başına 1 TL, arpa ürünü için kilogram başına 0.50 TL 'TMO Alım Primi Desteği' ödenecek.
21.07.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı ile ilgili açıklama! Fiyatlara zam geldi
Ayçiçek yağı ile ilgili açıklama! Fiyatlara zam geldi Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Türkiye’deki ayçiçeği üretiminin yüzde 10’unu karşılayan Adana’da hasada birkaç hafta kaldı. Adana Tarım Platformu Sözcüsü Cahit İncefikir, çiftçilere destek primlerinin artırılarak, üretim alanlarının genişletilmesi gerektiğini söyledi. Öte yandan Toprak Mahsulleri Ofisi, artan ayçiçek yağı fiyatları için geçtiğimiz yıl harekete geçerken, piyasadan uygun fiyata ayçiçek yağı satmaya başlamıştı. 129 liradan satılan ayçiçek yağına zam geldi. Bilindiği üzere hükümet, ayçiçek yağlarında meydana gelen aşırı fiyat artışlarını frenlemek için geçtiğimiz yıl TMO’yu devreye almıştı. TMO, yurt dışından getirdiği ham ayçiçek yağlarını rafine ederek 5 litrelik tenekelerde perakende olarak satışa sunmuştu.
10.07.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Enflasyonu kontrol altına alıp 2023 hedeflerine daha hızlı ulaşacağız
Bakan Varank: Enflasyonu kontrol altına alıp 2023 hedeflerine daha hızlı ulaşacağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, enflasyon sorununun çok büyük bir kısmının küresel piyasalardaki dalgalanmalardan kaynaklı olduğunu söyleyerek, "İnşallah yakın zamanda enflasyonu da kontrol altına alarak ülkemizi 2023 hedeflerine çok daha hızlı ulaştıracağız" dedi.
18.04.2022 Ekonomi
Borsa günü rekor seviyede kapattı!
Borsa günü rekor seviyede kapattı! Borsa, günü yüzde 0,64’lük yükselişle rekor seviyede tamamladı.
18.04.2022 Ekonomi
Hatay'daki orman yangınıyla ilgili 2 tutuklama!
Hatay'daki orman yangınıyla ilgili 2 tutuklama! Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında sabotaj ihtimaliyle gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
18.04.2022 Gündem
Çiftçilere destek mesajı! 'Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımızın açıklaması olacak'
Çiftçilere destek mesajı! 'Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımızın açıklaması olacak' Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Biz diyoruz ki, Sayın Cumhurbaşkanımızın da önderliğinde, 'Ekilmedik bir karış toprağımız kalmasın, dikilmedik tek bir fidan olmasın ve ahırlarımızda, kümeslerimizde ve diğer hayvan yetiştirmede kullandığımız alanlarda bu canlılarımız eksik olmasın. Üretelim.' Yine bir mottomuz var, 'Sen üret yeter' diyoruz, kime, bu ülkenin cefakar üreticilerine. Onlar üretecek biz yanlarında her zaman olduğu gibi duracağız. Daha fazla destek vereceğiz” dedi. Bakan Kirişçi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu konuda bir açıklaması olacağını söyledi.
18.04.2022 Ekonomi
Çiftçilere domates, biber ve patlıcan desteği! Başvurular bugün itibariyle başladı...
Çiftçilere domates, biber ve patlıcan desteği! Başvurular bugün itibariyle başladı... Çiftçilere domates, patlıcan ve biber desteği açıklaması! Başvurular bugünden itibaren başladı. 22 Nisan'a kadar devam edecek. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı bu yıl da yüzde 75’i hibe, yüzde 25’i ise çiftçi katkı paylı olmak üzere 8 milyon 418 bin 285 adet sebze fidesi desteği sağlayacak. Yerli üreticinin kalkınması kadar üretimin artırılarak ülke ekonomisine de katkı sağlanması hedefleniyor. Başvurular bugün itibariyle Çiftçi Belgesi (ÇKS) olan üreticilerden alınacak.
7.04.2022 Ekonomi
Yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, çalışan milyonları ilgilendiriyor! Devlet karşılıyor, ödeme yapılacak...
Yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, çalışan milyonları ilgilendiriyor! Devlet karşılıyor, ödeme yapılacak... Yaşlılar, ödeme gücü olmayanlar, kadınlar, engelli vatandaşlar, ihtiyaç sahibi çocuk ve aile milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Sosyal desteklerle ilgili açıklama geldi ve harekete geçildi. Her ay düzenli olarak ödeme yapılıyor, devlet karşılıyor. Desteklere ilişkin detaylı bir bütçe rehberi hazırlandı. Ödeme gücü olmayan vatandaşların sağlık prim giderlerini devlet karşılayacak. 65 yaşını doldurmuş vatandaşların aylık ödemeleri için kaynak aktarılırken, çocuklar için koruyucu ailelere de ödeme yapılacak. Engelli vatandaşların evde bakımına ilişkin destek verilecek. İhtiyaç sahibi çocuklar ve ailelerine sosyal ve ekonomik destek ödemeleri bu yıl da devam ediyor. Öte yandan çiftçiler için de destek açıklaması geldi. Geçen yıl tarımsal destek ödemeleri, gelir vergisinden muaf tutulmuş ve son beş yılda yapılan kesintiler iade edilmişti. İşte 2022 yılına ilişkin sosyal destek rehberi..
7.04.2022 Ekonomi
Çiftçilere güzel haber! Destek ödemeleri bugün hesaplara aktarılıyor
Çiftçilere güzel haber! Destek ödemeleri bugün hesaplara aktarılıyor Destek ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Paralar bugün hesaplara aktarılıyor. Yüz binlerce çiftçi bekliyordu, güzel haberi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Bakan Kirişçi, yaptığı açıklamada, "890 milyon 642 bin 249 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugünden itibaren çiftçilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz" dedi.
1.04.2022 Ekonomi
Ödemeler bugün başlıyor! Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin, yüz binler bekliyordu...
Ödemeler bugün başlıyor! Banka hesaplarınızı hemen kontrol edin, yüz binler bekliyordu... Paralar hesaplara bugün aktarılıyor. Yüz binlerce kişi bekliyordu; hemen kontrol edin. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Çiftçilere tarımsal destek ödemesi yapılıyor. Bugünden itibaren paralar hesaplara yatırılacak. Toplamda 291 milyon 220 bin 778 liralık destekleme ödemesi yapılacak. Bakan Kirişçi, "Çay prim desteği 188 milyon 486 bin 279 lira, hububat, baklagil ve dane mısır desteği 89 milyon 90 bin 138 lira, biyolojik mücadele desteği 11 milyon 722 bin 406 lira ve hayvan gen hakları desteği için ise 1 milyon 921 bin 955 lira. Çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
25.03.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük müjde! Düğmeye basıldı! Gübre ve mazot desteği...
Çiftçiye büyük müjde! Düğmeye basıldı! Gübre ve mazot desteği... Tarım Bakanlığı, çiftçiye verilen 5 ana program ve 64 alt destekte sadeleştirmeye gidiyor. Yeni destekleme modeliyle kafa karışıklığı ortadan kaldırılacak, çiftçi memnuniyeti artacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Darcan, "Çiftçiye birçok kalemde destek veriliyor. Ancak bu destekler artık çok sınırlı kalıyor. Farklı farklı destekleri parça parça ödemek yerine en büyük girdisi olan mazot ve gübrenin yüzde 50'si ödenmeli. Ve bu artan maliyetlere göre de revize edilmeli. Çiftçi o zaman rahatlar" diye konuştu.
18.03.2022 Ekonomi
Mazot gübre desteği ne zaman yatacak, hangi tarihte ödenecek? Çiftçilere destek ödemeleri bu yıl ne zaman verilecek?
Mazot gübre desteği ne zaman yatacak, hangi tarihte ödenecek? Çiftçilere destek ödemeleri bu yıl ne zaman verilecek? Mazot gübre desteği ne zaman verilecek? 2022 mazot gübre parasının ödeneceği tarih ile ilgili sorgulamalar arttı. Çiftçilere her yıl verilen mazot gübre desteği ödemeleri geçen yıl ilkbahar döneminde başlamıştı. Bu yılki ödemelerin hangi tarihte yatacağı ise sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek, hangi tarihte hesaplara yatacak?
16.02.2022 Çalışma Hayatı
Destek ödemeleri bugün yapılıyor! Bakan Pakdemirli duyurdu...
Destek ödemeleri bugün yapılıyor! Bakan Pakdemirli duyurdu... Destek ödemeleri bugün yapılmaya başlandı. Bakan Pakdemirli duyurdu. Çiftçilerin hesabına bugün paralar yatırılacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 2,7 milyar TL’lik tarımsal destek ödemesini bugün itibarıyla çiftçilerimizin hesaplarına aktarmaya başlıyoruz." dedi.
17.12.2021 Ekonomi
Milletvekili Ceylan müjdeyi verdi! "Devlet olarak yanlarındayız"
Milletvekili Ceylan müjdeyi verdi! "Devlet olarak yanlarındayız" AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, kuraklık nedeniyle yüzde 30 ve üzeri verim kaybı yaşayan çiftçilere destekleme ödemesi yapılacağının müjdesini verdi.
9.12.2021 Gündem
İş Bankası'ndan kredi kampanyası! 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak...
İş Bankası'ndan kredi kampanyası! 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak... İş Bankası resmen duyurdu. Yeni kredi kampanyası başlatıldı. 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak kredi kullandırılacak. Başvurular İş Bankası'nın internet sitesinden ve şubelerden yapılabilecek. Çiftçiler için başlatılan kredi kampanyasında çiftçilere basınçlı sulama sistemleri kurulumu ve yenilenmesinde, proje bedelinin yüzde 100’üne kadar kredi imkanı sunuluyor. İşte İş Bankası'ndan yapılan kredi açıklaması...
8.12.2021 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeyi başka birisi mi yönetiyor, 20 yıldır neredeydin?
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeyi başka birisi mi yönetiyor, 20 yıldır neredeydin?  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan diyor ki 'Bu ekonomik kurtuluş savaşından milletimizi zaferle çıkaracağız'. Bu ülkeyi başka birisi mi yönetiyor, 20 yıldır neredeydin? 1 dolar 1 liraydı, ne oldu? 12 lira oldu?" dedi.
23.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Çiftçilere Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiftçilere destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.