Çiftçi Ödeme

Çiftçi Ödeme

Son dakika çiftçi ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiftçi ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiftçi ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiftçi Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiftçi ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 çiftçi ödeme haberi bulunmuştur. Tüm çiftçi ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor, bakan duyurdu
Son dakika destek açıklaması! Bugün hesaplara yatırılıyor, bakan duyurdu Paralar bugünden itibaren hesaplara yatırılıyor. Destek ödemeleri ile ilgili açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci duyurdu. Kirişçi yaptığı açıklamada, "150 milyon 167 bin 123 liralık tarımsal destekleme ödemelerini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Emek veren, alın teri döken çiftçi kardeşlerime hayırlı ve bereketli olsun." dedi.
8.04.2022 Ekonomi
Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı! Kimlik numarasının son hanesine göre...
Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı! Kimlik numarasının son hanesine göre... Paralar banka hesaplarına yatırıldı. Kimlik numaralarının son hanelerine göre bankadan ödemeler alınabilecek. On binlerce çiftçiyi ilgilendiriyor. Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilde fındık alan bazlı destek ödemelerinin yapıldığını bildirdi.
7.04.2022 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor!
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar bugünden itibaren banka hesaplarına yatırılmaya başlıyor. Bakan güzel haberi duyurdu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 5 milyar 586 milyon 398 bin 824 liralık tarımsal destekleme ödemelerininin bugünden itibaren çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
8.03.2022 Ekonomi
Paralar bugün hesaba yatıyor! Ödemeler başladı, bakan duyurdu
Paralar bugün hesaba yatıyor! Ödemeler başladı, bakan duyurdu Paralar bugün hesaplara yatırılıyor! Bakan Pakdemirli güzel haberi duyurdu. Desteklerle ilgili açıklama geldi. Ödemeler bugün banka hesaplarına yapılacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yaptığı açıklamada, "55 milyon 289 bin 64 TL destek ödemesi bugün hesaplara yatıyor. Çiftçilerimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun." ifadelerini kullandı.
15.10.2021 Ekonomi
Paralar faiziyle birlikte iade edilecek! Yüz binlerce kişi bekliyordu, ödemeler...
Paralar faiziyle birlikte iade edilecek! Yüz binlerce kişi bekliyordu, ödemeler... Yüz binlerce kişi bekliyordu. Paralar faiziyle birlikte iade edilecek. Ek ödeme yapılacak. Gelir vergisinden muaf tutulacaklar... Yeni vergi paketi ile küçük esnafa destek geliyor. 900 bin esnaf gelir vergisinden muaf olacak. Çiftçilere ilave ödeme yapılacak. Çiftçilerin tarım desteklerindeki vergi kesintisi de kaldırılıyor. Son 5 yılda desteklerden kesilen vergiler, faiziyle birlikte iade edilecek. Aynı zamanda internetten para kazananlara yönelik de vergi ödeme kolaylığı geliyor.
14.10.2021 Ekonomi
Çiftçiye mazot ve gübre desteğiyle ilgili flaş karar! Resmen değişti
Çiftçiye mazot ve gübre desteğiyle ilgili flaş karar! Resmen değişti Binlerce çiftçi bekliyordu ve belli oldu. Çiftçiye mazot ve gübre desteği 2021. Çiftçilerle ilgili önemli karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yürürlüğe giren kararda çiftçilere mazot ve gübre desteği ödemeleri tablosunda değişikliğe gidildi.
5.03.2021 Ekonomi
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı
Milliyet Executive ile İnovasyon ve Başarı İş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 27. sayısı, 6 Mart tarihinde raflarda yerini alıyor. Sayı; Girişimcilik ve Yenilik kavramları ile geniş konu seçkisine yer veriyor.
6.03.2024 Vitrin
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
Emeklilerin zam farkları hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
6.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zam farkı hesaba yatıyor! Tablo değişti, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekli bekliyordu! Maaşı zam farkı için tarihler netleşti. SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin lira en düşük emekli maaşı yasal düzenlemesi nedeniyle oluşan Ocak maaş farkı için ödeme alacak. İşçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlar zam farklarını yarın almaya başlıyor. Zam farklarını SSK emeklileri yarın sabah itibarıyla, Bağ-Kur emeklileri de çarşamba günü alacak. Yeni hesaplanan tutar ile ocak ayında ödenen tutar arasındaki fark emeklilerin banka hesaplarına yatırılacak. Ocak ayı itibarıyla en düşük emekli aylığı alıp da hesabına 7.500 lira yatanlar yarın 2.500 lira da fark alacak. Emekli zammı düzenlemeleri sonrası ek zam farkı tabloları belli oldu. Kim ne kadar maaş farkı alacak? İşte milyonların merak ettiği tarih ve tek tabloda tüm emekli maaşı hesapları...
5.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim milyonlar bekliyordu! Net tarih ve ödenecek miktar belli oldu
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim milyonlar bekliyordu! Net tarih ve ödenecek miktar belli oldu Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. 10 bin TL en düşük emekli maaşı ve refah payı kaynaklı maaş farkları hesaplara ayrıca yatacak. Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Yaklaşık 14 milyon işçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlara zam farklarının ödeme tarihleri netleşti. İşte detaylar...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam müjdesi! Emekli aylığı hesaba yatıyor, yeni maaşlar tek tek açıklandı
Emekliye ek zam müjdesi! Emekli aylığı hesaba yatıyor, yeni maaşlar tek tek açıklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, esnaf, çiftçi emeklilerinin maaşlarına ilave zammın 5 puan olduğunu açıkladı. SSK, Bağ-Kur emeklilerine ocak zammının yüzde 42.6'ya, en düşük emekli aylığı 10 bin liraya çıkarılmasına ilişkin yasal düzenleme bugün torba teklife önergeyle eklenecek. Emekli aylıklarına yapılan zam, kök maaşları da etkilemiş oldu. E-devlet üzerinden emekli aylık bilgisi bölümünde yer alan "aylık tutar" kök maaşı, "ek ödeme tutarı" da yüzde 4'lük ek ödemeyi, "5510 EK 19 Miktarı" da aylığı 10 bin liraya tamamlayan ilave ödemeyi gösteriyor. Zamlı aylık hesaplanırken önce kök aylığa zam uygulanıyor ardından yüzde 4'lük ek ödeme ekleniyor. Örneğin, kök maaşı 8 bin 500 lira olan emeklinin aylığı yüzde 42.6'lık artışla 12 bin 121 lira, yüzde 4 ek ödemeyle 12 bin 606 lira, kök aylığı 10 bin lira olan yüzde 42.6 artışla 14 bin 260 lira, yüzde 4 ek ödemeyle 14 bin 830 lira alacak.
18.01.2024 Emekli
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi ne zaman verilecek? Yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekliye yılbaşı ikramiyesi son dakika haberleri ilgiyle takip ediliyor. Cumhuriyetin 100. yıldönümü sebebiyle emeklilere bir defaya mahsus olarak verilen 5000 TL emekli ikramiyesi çalışan emekliler için de ödenecek. Konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk düzenlemeden yararlanamayan, çiftçi ve BAĞKUR'lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz de 5000 TL ödeme imkanından faydalanacak" dedi. Vatandaşlar cumhuriyet bayramı ikramiyelerini beklerken sosyal medyada yılbaşında emekliye ikramiye verileceği iddiaları dolaşmaya başladı. Peki, Emekliye yılbaşı ikramiyesi var mı, yılbaşında emekliye ikramiye verilecek mi? Emekli yılbaşı ikramiyesi Meclisten geçti mi, Resmi Gazete’de yayımlandı mı, ne kadar?
9.12.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak
Nakdi destek kararı! Ödeme miktarı değişti, paralar banka hesaplarına yatırılacak Binlerce kişi bekliyordu. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Çiftçilere yapılacak tarımsal desteklerle ilgili tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buğday, arpa, çavdar, tritikale ve yulaf için dekar başına 149 TL mazot ve gübre desteği ödenecek.
26.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler" başlıklı Öğretmenler Günü Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla 5 bin lira ilave ödeme kararı almıştık. Düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve esnaf emeklerinin de olduğu 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.
24.11.2023 Gündem
5 bin liralık ikramiye müjdesinde yeni gelişme! Müjde verildi
5 bin liralık ikramiye müjdesinde yeni gelişme! Müjde verildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yapılan çalışma kapsamında yaklaşık 1.6 milyon çiftçinin 5 bin liralık ikramiyeden yararlanması için tebliğ ile ödeme formülü gündeme geldi. ÇKS'ye kayıtlı olan emekliler bu tanımlama dışında kalacak ve çiftçi ikramiyesine kavuşacak. Mevcut yasalarda çalışan-çalışmayan emekli tanımı bulunmuyor. İşte detaylar...
21.11.2023 Ekonomi
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil
Et fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama: Söz konusu değil Et ve Süt Kurumu'nca (ESK), "Kurumumuz kırmızı et piyasalarında manipülatif fiyat artışlarını önlemek amacıyla dengeli bir şekilde piyasa ihtiyacı nispetinde ithalat yapmaktadır" açıklaması yapıldı.
21.10.2023 Ekonomi
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı
Afet bölgesindeki çiftçilere toplam 8,8 milyar lira destek ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgesindeki çiftçilere depremin yaşandığı günden itibaren 8,8 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yaptı.
5.08.2023 Gündem
Çiftçiye destek ödemesi! Hesaba yatırılıyor
Çiftçiye destek ödemesi! Hesaba yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 237 milyon 819 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesabına aktarılacağını duyurdu.
28.07.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı: 3,4 milyar TL ödemeyi çiftçilerin hesabına aktarıyoruz
Bakan Yumaklı: 3,4 milyar TL ödemeyi çiftçilerin hesabına aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin hesabına toplam 3 milyar 445 milyon 874 bin TL destek ödemesi yatırılmaya başlandığını açıkladı.
23.06.2023 Ekonomi
Üreticiler buğday ve arpada daha fazla alım yapılmasını istiyor: Yüksek alım çiftçiyi rahatlatır
Üreticiler buğday ve arpada daha fazla alım yapılmasını istiyor: Yüksek alım çiftçiyi rahatlatır Buğday ve arpada alım fiyatının açıklanmasının ardından üreticiler TMO’dan çiftçiyi tüccara ezdirmeyecek bir alım politikası talep ediyor. Böylece yüksek oranda ve sürekli alımlarla çiftçilerin fiyat dalgalanmasından etkilenmeyeceği ve ürününü ucuza kaptırmayacağı belirtiliyor.
8.06.2023 Ekonomi
Borcu olan çiftçilere Yargıtay'dan önemli uyarı!
Borcu olan çiftçilere Yargıtay'dan önemli uyarı! Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na aidat borcu olduğu için icralık olan çiftçi, icra takibine itiraz etti. Davaya son noktayı koyan Yargıtay, davalı çiftçinin koruma hizmetinden ayrılmaya ilişkin dilekçesinin olmadığına dikkat çekerek, itirazın iptaline hükmetti.
22.04.2023 Ekonomi
Çiftçilere destek ödemeleri banka hesaplarına yatırılıyor
Çiftçilere destek ödemeleri banka hesaplarına yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 653 milyon 871 bin 696 lira tutarındaki tarımsal desteğin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
31.03.2023 Ekonomi
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Çiftçi destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Diyarbakır Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde bakanlığın afet bölgesindeki çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kirişçi, çiftçilere yapılacak olan 11 kalemde destekleme ödemesinin bugün gerçekleşeceğini duyurdu.
24.02.2023 Ekonomi
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek Depremler nedeniyle zarar gören ve afet bölgesi ilan edilen illerde kayıtlı çiftçiler için 2022 üretim yılı mazot ve gübre destekleme ödemeleri nakit olarak gerçekleştirilecek.
20.02.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çiftçi Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiftçi ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.