Çiftçi Kredi

Çiftçi Kredi

Son dakika çiftçi kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiftçi kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiftçi kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiftçi Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiftçi kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 çiftçi kredi haberi bulunmuştur. Tüm çiftçi kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere destek müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde Ziraat Bankası Tarım Ekosistemi Buluşması'nda konuştu. Erdoğan çiftçilere yeni destek paketini açıklayarak "Çiftçi destek kredisini uygulamaya geçireceğimizin müjdesiyle başlıyoruz. Çiftçilerimiz hasat döneminde kadar her türlü harcama için kullanabilecekltir. Kişi başına 250 bin liraya kadar verilecek kredinin yıllık faiz oranı 9,75'tir ve 36 ay vadeli olacaktır." dedi.
6.01.2023 Gündem
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı Düşük faizli kredi ile ilgili son dakika açıklaması. Düşük faizli kredi çekmek isteyen çiftçileri ilgilendiren güzel haber geldi. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi'nin tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulama esaslarında değişiklik yapıldı. Kredi kullandırma süresi 31/12/2022 yerine 31/12/2023 olarak düzenlendi.
15.09.2022 Ekonomi
Çiftçiye büyük destek! Borçlar siliniyor
Çiftçiye büyük destek! Borçlar siliniyor Çiftçi milyoları ilgilendiriyor. Çifçiye büyük destek geliyor. Çiftçiye verilecek destğin detayları belli oldu. Buna göre, geçmişte borcu olan çiftçi bir defada ödeme yaparsa faiz alınmayacak. Borcunun yüzde 10-20-30'unu peşin getiren, kalan miktarı 60 aya kadar vadelendirebilecek. Parayı yatırdığının ikinci gününde de ilaç, tohum, yem ve gübre alabilecek. Tarım Kredi, ortağı çiftçilere 2022'de 14 milyar TL kredi kullandırmayı hedefliyor. İşte çiftçi milyoları ilgilendiren detaylar...
27.06.2022 Ekonomi
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi...
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi... Uygun faiz oranlı kredi fırsatı! 100 bin liraya kadar, 24 aya varan vade seçeneği ile kredi kullandırılacak. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Şekerbank yeni kampanyasını duyurdu. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel duyurulan kampanya ile mobil uygulamayı indiren ve uygulama üzerinden kredi başvurusu yapan çiftçilere ise yüzde 10 faiz indirimi sunulacak. Çiftçi müşterilerin ürünlerini daha verimli yetiştirebilmeleri için tüm bilgilere anlık ulaşabilecekleri kapsamlı mobil uygulamasına ilişkin Şekerbank tarafından detaylı bilgi de verildi.
14.05.2022 Ekonomi
İş Bankası'ndan kredi kampanyası! 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak...
İş Bankası'ndan kredi kampanyası! 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak... İş Bankası resmen duyurdu. Yeni kredi kampanyası başlatıldı. 60 aya kadar vade, yılda 1 defa ödemeli olarak kredi kullandırılacak. Başvurular İş Bankası'nın internet sitesinden ve şubelerden yapılabilecek. Çiftçiler için başlatılan kredi kampanyasında çiftçilere basınçlı sulama sistemleri kurulumu ve yenilenmesinde, proje bedelinin yüzde 100’üne kadar kredi imkanı sunuluyor. İşte İş Bankası'ndan yapılan kredi açıklaması...
8.12.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! 50 bin TL anında hesaplarda, kefilsiz, teminatsız, kolay başvuru...
Kredi müjdesi! 50 bin TL anında hesaplarda, kefilsiz, teminatsız, kolay başvuru... Yeni kredi kararı! 50.000 TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Nakit ihtiyacı olanlar için kolay, kefilsiz, teminatsız başvuru imkanı bulunuyor. Kredi başvuruları hemen değerlendirilip onaylananların paraları anında hesaplarına yatırılıyor. İş Bankası tarafından yeni kredi paketinin detayları paylaşıldı. Çiftçilerin dijital kanallar üzerinden finansman ihtiyaçları “Anında Tarım Kredisi” ile karşılanıyor.
25.11.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Hemen hesaplara geçiyor, 50 bin TL kefilsiz ve teminatsız...
Kredi fırsatı! Hemen hesaplara geçiyor, 50 bin TL kefilsiz ve teminatsız... Kredi kararı! 50 bin liraya ve 36 ay vadeye kadar kredi verilecek. Onaylandıktan sonra hemen hesaplara geçiyor. İş Bankası resmen duyurdu ve kullanıma sunuldu. Çiftçilere yönelik dijital kanallar üzerinden sunulan 'Anında Tarım Kredisi' kefilsiz ve teminatsız olarak veriliyor. Başvurular şubeye gitmeden bankanın İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden yapılıyor.
15.11.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi... Yapı Kredi resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Dev banka tarafından detaylar paylaşıldı. Çiftçiler ile tarımsal işletme kapsamındaki mikro ve küçük işletmelere destek amacı ile kredi sağlanıyor. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada yılın 9 aylık döneminde 6,9 milyar TL net kar elde edildiği açıklandı.
2.11.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Faizler düşürüldü, yüzde 50 indirim...
Kredi müjdesi! Faizler düşürüldü, yüzde 50 indirim... Avantajlı koşullarda kredi kullanım imkanı sunuluyor. Yüzde 10 faiz ve yüzde 50 masraf indirimi uygulanıyor. İmzalar atıldı. Kredi kararı netleşti. Şekerbank kredi kullanmak isteyenler için harekete geçti. Şekerbank, çiftçilerin hasat ettikleri ürünlerin lisanslı depolarda sağlıklı ve güvenli bir şekilde depolanması için oluşturulan elektronik ürün senetlerinin işlem gördüğü Türkiye Ürün İhtisas Borsası AŞ (TÜRİB) ile iş birliğine gitti. Çiftçilerin yararlanabileceği kredi kampanyasının detayları...
24.08.2021 Ekonomi
Bayram öncesi faizsiz kredi müjdesi! Detaylar...
Bayram öncesi faizsiz kredi müjdesi! Detaylar... Yüz binlerce kişiyi sevindirecek haber! Kredi fırsatı sunuluyor. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanmak mümkün olacak. Kredi paketi ile ilgili detaylar açıklandı. Hiçbir ek maliyet söz konusu olmayacak. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), yetiştiricilerin Kurban Bayramı öncesi yem ihtiyaçlarının faizsiz karşılanması amacıyla kampanya başlattı.
8.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade...
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade... Ziraat Bankası harekete geçti. Dev bankadan avantajlı kredi paketi. Ziraat Bankası müşterilerinin kullanımına faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Faiz dışında komisyon da ödenmiyor. Uzun vade imkanı ile ödeme kolaylığı da sunuluyor. İsteyen müşteriler kredilerini 7 yıl vade imkanı ile ödeyebiliyor. Ziraat Bankası, tarımsal sulamada modern basınçlı sulama sistemlerinin kullanımının yaygınlaştırılması ve su kaynaklarının daha verimli kullanılmasının sağlanması amacıyla çiftçiler için uzun vadeli Tasarruflu Sulama Kredisi'ni uygulamaya koydu.
26.01.2021 Ekonomi
Kredi borcu olanlara güzel haber! Erteleniyor...
Kredi borcu olanlara güzel haber! Erteleniyor... Yüz binlerce kişi bekliyordu, kredi borcu olanlar için düğmeye basıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda kredi borçları ertelenerek vatandaşa rahat bir nefes aldırılacak. Kredi borçlarının yeniden yapılandırma taksitleri dahil ödemelerin ertelenmesi üzerinde duruluyor. Yapılandırma kapsamında yer almayan 5 milyar liralık çiftçilerin kredi borçları da masada. Hukuk reformu çerçevesinde ise özellikle mahkemelerin işleyişi, hakim kararları, ticaret hukukundan kaynaklanan sıkıntıların aşılmasına dönük düzenlemeler yer alması bekleniyor.
4.12.2020 Ekonomi
Faizsiz kredi! 10 bin TL'ye kadar...
Faizsiz kredi! 10 bin TL'ye kadar... Milyonlarca kişi için güzel haber geldi. Faiz ödemesi yapılmadan sadece kullanılan anaparanın geri ödemesi yapılarak kredi kullanımı mümkün. Faizsiz kredi kullanım şartı ise var olan borçların düzenli bir şekilde ödeniyor olması. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi), kredi kullanan ortaklarının ödeme alışkanlığının pekiştirilmesi ve borcunu vadesinde düzenli ödeyenlerin ödüllendirilmesi amacıyla yeni bir kredi uygulaması başlattı.
14.10.2020 Ekonomi
Kredi mağduru köylü rekor kırdı
Kredi mağduru köylü rekor kırdı PARASI biten köylü ve çiftçi kredi borcunda rekor kırdı...
20.06.2010 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ikramiye müjdesi: Hesaplara yatıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında konuştu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Netanyahu adını tarihe şimdiden Gazze kasabı olarak yazdırdı." dedi. Öte yandan Erdoğan 'Çalışan tüm emeklilerimize tek seferlik ödemelerini yapacağız. Kararın yasalaşmasının ardından 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına yatıracağız' ifadelerini kullandı.
29.11.2023 Gündem
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef oldu
Ankara’da sokak köpekleri saldırısı: 40 kuzu telef oldu Ankara’da koyun üreticiliği ve hayvancılıkla uğraşan Sefa İyiol’a ait 120 koyun ve kuzudan oluşan sürüde, sokak köpeklerinin ağıla girmesi sonucu 40 kuzu telef oldu.
9.05.2023 Gündem
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak
Togg için kredi müjdesi! Erdoğan: Araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 0,99 oranda kredi kullandırılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankalarımız Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle 0,99 oranda kredi kullandıracaklar. Yani 1 puan. Ziraat Bankası böyle bir destek verip, 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak ve Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar" dedi.
24.04.2023 Gündem
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz
TCG Anadolu uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir'den farklı mesaj vereceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunarak, "TCG Anadolu Uçak Gemimizi İzmir'e uğurlayacağız. 1 hafta-10 gün de İzmir'de kalmasında fayda var. İnşallah oradan farklı mesajlar vereceğiz." şeklinde konuştu.
23.04.2023 Gündem
Borcu olan çiftçilere Yargıtay'dan önemli uyarı!
Borcu olan çiftçilere Yargıtay'dan önemli uyarı! Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na aidat borcu olduğu için icralık olan çiftçi, icra takibine itiraz etti. Davaya son noktayı koyan Yargıtay, davalı çiftçinin koruma hizmetinden ayrılmaya ilişkin dilekçesinin olmadığına dikkat çekerek, itirazın iptaline hükmetti.
22.04.2023 Ekonomi
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Borçlar 1 yıl erteleniyor! Ziraat Bankası ve TKK depremzedeler için harekete geçti
Borçlar 1 yıl erteleniyor! Ziraat Bankası ve TKK depremzedeler için harekete geçti Deprem felaketi nedeniyle zarar gören bazı illerdeki tarımsal üreticilerin, Ziraat Bankası AŞ(Banka) ve Tarım Kredi Kooperatiflerince(TKK) düşük faizli kredi kullandırılmasına ilişkin kararlar kapsamındaki kredi borçları, bir yıl süreyle ertelendi.
22.02.2023 Ekonomi
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiftçi Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiftçi kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.