Gazete Vatan Logo

Kredi fırsatı! Hemen hesaplara geçiyor, 50 bin TL kefilsiz ve teminatsız...

Kredi kararı! 50 bin liraya ve 36 ay vadeye kadar kredi verilecek. Onaylandıktan sonra hemen hesaplara geçiyor. İş Bankası resmen duyurdu ve kullanıma sunuldu. Çiftçilere yönelik dijital kanallar üzerinden sunulan 'Anında Tarım Kredisi' kefilsiz ve teminatsız olarak veriliyor. Başvurular şubeye gitmeden bankanın İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden yapılıyor.

Kredi fırsatı! Hemen hesaplara geçiyor, 50 bin TL kefilsiz ve teminatsız...

Türkiye İş Bankası, çiftçi müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmak için yeni bir kredi ürününü kullanıma sundu. Bankanın İşCep veya İnternet Şubesi’nden yapılan “Anında Tarım Kredisi” başvuru talebi başvuru sırasında değerlendiriliyor ve onaylandıktan hemen sonra hesaplarına geçiyor. Çiftçiler 50 bin liraya ve 36 ay vadeye kadar tarım kredilerini şubeye gitmeden alabiliyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, konuya ilişkin açıklamasında, tarımın, artık sadece tarımsal üretimle ele alınabilecek bir konu olmaktan çıktığını, ziraat ve hayvancılığın çok ötesinde kompleks bir ekosistemi tanımladığını belirtti. Üretimin, finansmanın ve sürdürülebilirliğin yanı sıra inovasyon, dijitalleşme ve girişimciliğin de tarımın yapı taşları haline geldiğinin altını çizen Şimşek, tarımın buralardan beslenerek kendine yeni alanlar yarattığını vurguladı.

KEFİLSİZ VE TEMİNATSIZ OLARAK SUNULUYOR

Teknolojideki yeniliklerin tarımda gittikçe daha fazla uygulama zemini bulduğunu ifade eden Şimşek, “Biz de teknoloji ve tarımın birleştiği noktada çiftçinin dönüşüm aşamalarını finanse ediyoruz. Kefilsiz ve teminatsız olarak çiftçilerin kullanımına sunduğumuz ‘Anında Tarım Kredisi’ ile tarımsal üretim süreçlerinde yaşanan hızlı dönüşüme finans tarafında aynı hızda karşılık vermek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Yoğun emek gerektirmesinin yanında tarımsal üretimin en zorlu taraflarından birinin zaman yönetimi olduğuna dikkat çeken Şahismail Şimşek “Anında Tarım Kredisi” ürününün ihtiyacı uçtan uca karşılayan bir uygulama olduğunu ve çiftçilerin işlerinin başından ayrılmadan kredi imkânından faydalanabildiğini belirtti.