Gazete Vatan Logo

50 bin TL'ye kadar kredi fırsatı! Resmen duyuruldu, son tarih 30 Kasım...

Kredi fırsatı resmen duyuruldu. 50 bin liraya kadar kredi kullandırılacak. 24 aya varan vadelerle, 1.65 faiz oranı ile kullandırılacak kredi için son tarih ise 30 Kasım. Öte yandan kredi açılış ücreti muafiyeti avantajı da sunuluyor. Yapı Kredi'den açıklama geldi; kadın çiftçilere özel tarım kredisi kampanyası düzenleniyor. İşte bankadan yapılan açıklama...

50 bin TL'ye kadar kredi fırsatı! Resmen duyuruldu, son tarih 30 Kasım...

Yapı Kredi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve sürdürülebilir ekonomik büyüme anlayışı kapsamında kadın çiftçilere özel tarım kredisi kampanyası düzenliyor.

TARIMSAL İŞLETME KREDİSİ

Bankadan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında, Yapı Kredi’nin tarımsal üretim gerçekleştiren tüm kadın çiftçi müşterileri, 50 bin TL’ye kadar 24 aya varan vadede yüzde 1.65 faiz oranı ile tarımsal işletme kredisi kullanabilecek.

Kredi açılış ücreti muafiyeti avantajı da sunan bu kampanya, 30 Kasım’da sona erecek.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, sürdürülebilir kalkınma için tarımsal üretimi desteklediklerini belirtti. Tarım sektörünün kritik öneminin farkında olduklarını vurgulayan Ülgen, bu doğrultuda, Türkiye’de tarım sektörünün gelişimini ve büyümesini destekleyecek çalışmalar yürüttüklerini aktardı.