Kredi müjdesi! 50 bin TL anında hesaplarda, kefilsiz, teminatsız, kolay başvuru...
Kredi müjdesi! 50 bin TL anında hesaplarda, kefilsiz, teminatsız, kolay başvuru... Yeni kredi kararı! 50.000 TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. Nakit ihtiyacı olanlar için kolay, kefilsiz, teminatsız başvuru imkanı bulunuyor. Kredi başvuruları hemen değerlendirilip onaylananların paraları anında hesaplarına yatırılıyor. İş Bankası tarafından yeni kredi paketinin detayları paylaşıldı. Çiftçilerin dijital kanallar üzerinden finansman ihtiyaçları “Anında Tarım Kredisi” ile karşılanıyor.
25.11.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Hemen hesaplara geçiyor, 50 bin TL kefilsiz ve teminatsız...
Kredi fırsatı! Hemen hesaplara geçiyor, 50 bin TL kefilsiz ve teminatsız... Kredi kararı! 50 bin liraya ve 36 ay vadeye kadar kredi verilecek. Onaylandıktan sonra hemen hesaplara geçiyor. İş Bankası resmen duyurdu ve kullanıma sunuldu. Çiftçilere yönelik dijital kanallar üzerinden sunulan 'Anında Tarım Kredisi' kefilsiz ve teminatsız olarak veriliyor. Başvurular şubeye gitmeden bankanın İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden yapılıyor.
15.11.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 1 yıl erteleme, taksit ve faiz....
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 1 yıl erteleme, taksit ve faiz.... Ziraat Bankası tarafından açıklama geldi. Dev banka kamuoyuna duyurdu. Bir yıla kadar erteleme imkanı bulunuyor. 5 yıl taksit imkanı sunuluyor. Yüzde 24 artış olduğu bildirildi. Ziraat Bankası Tarımsal Pazarlama Grup Başkanı Ferhat Pişmaf, Ziraat Bankası'nın tarım kredilerinin geçen yıl yüzde 24 artarken, bankanın son 5 yılda tarımsal üreticilere kullandırdığı kredi hacminin 202 milyar TL'yi aştığını bildirdi. Ziraat Bankası ayrıca ödeme güçlüğü çekenler için de alternatif çözümler sunuyor. Ziraat Bankası Tarımsal Pazarlama Grup Başkanı Pişmaf, genel yapıda görülen iyileşmeye rağmen bireysel olarak ödeme güçlüğüne düşen üreticiler için alternatif çözümler sunduklarını, sübvansiyonlu tarım kredisi kullanan üreticilerin, ürünlerinin doğal afetlerden zarar görmesi halinde 2020/2015 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı kapsamında kredilerinin ilgili kısmını 1 yıla kadar erteleyebildiğini veya 5 yıla kadar taksitlendirebildiğini bildirdi.
20.01.2021 Ekonomi