Banka Kredi

Banka Kredi

Son dakika banka kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.988 banka kredi haberi bulunmuştur. Tüm banka kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi 5 ilde düzenlenen “Mahzen-16” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Gündem
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Başkan Doğan'dan önemli açıklama: “Çiftçilere finansal destek adımları atılmalı”
Başkan Doğan'dan önemli açıklama: “Çiftçilere finansal destek adımları atılmalı” Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, çiftçilerin finansal sorunlarını hafifletmek ve sektörü desteklemek amacıyla, banka kredi limitlerinin yükseltilmesi ve mevcut borçların ertelenmesi gibi önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.
11.03.2024 Adana
Tüketici ve ticari kredilerle ilgili yeni adım! Faiz oranlarıyla ilgili flaş gelişme
Tüketici ve ticari kredilerle ilgili yeni adım! Faiz oranlarıyla ilgili flaş gelişme Merkez Bankası’ndan tüketici ve ticari kredilerle ilgili dikkat çeken bir adım geldi. Bankalarda tüketici ve ticari kredilerde aylık büyüme sınırı aşağı yönlü revize edildi. Peki karar ne anlama geliyor, artık bankalardan kredi çekmek daha da zorlaşacak mı? Şu anda piyasada konut, tüketici, ticari ve taşıt kredilerinde faiz oranları ne durumda? İşte detaylar...
7.03.2024 Ekonomi
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Telefon dolandırıcıları emekli adamı 41 bin TL borçlandırdı
Telefon dolandırıcıları emekli adamı 41 bin TL borçlandırdı Adana’nın Kozan ilçesinde telefon dolandırıcıları özel bir bankanın adını kullanarak emekli adamı telefonla dolandırıp 41 bin TL borçlandırdı.
5.02.2024 Adana
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap!
Hasan Arat'ın iddialarına Ahmet Nur Çebi'den cevap! Olağan Divan Kurulu'nda Başkan Hasan Arat'ın sözlerine eski başkan Ahmet Nur Çebi yazılı olarak cevap verdi.
3.01.2024 Beşiktaş
Kredi notunu tek hamlede 150 puan yükseltmek mümkün
Kredi notunu tek hamlede 150 puan yükseltmek mümkün Kredi ihtiyacı olanlar, kredi başvurusunda bulunsalar da bankalar tarafından bazen olumsuz yanıtla karşılaşabiliyor. Bunu etkileyen en önemli sebep de kişinin kredi notunuzun düşük olması. Bankalar bazı durumlarda ise kredi notu düşük olsa da inisiyatif kullanarak kredi verebiliyor. Uzman isim kredi notu ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Kredi notunu yükseltmek sanıldığı kadar zor değil. İşte detaylar
10.10.2023 Ekonomi
Banka kredi faizleri değişti! İhtiyaç, konut ve araç kredisi alacaklar dikkat
Banka kredi faizleri değişti! İhtiyaç, konut ve araç kredisi alacaklar dikkat İhtiyaç, konut ve araç kredisi alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 8,5'ten yüzde 25'e çıkarmasıyla ihtiyaç, taşıt, konut ve ticari kredilerde faiz 4 ayda 2 katına çıktı. İşte detaylar...
16.09.2023 Ekonomi
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar Jandarma ekipleri, internet sitesi üzerinden alışveriş yapan vatandaşları günlük yaklaşık 2 Milyon, aylık yaklaşık 40 Milyon TL dolandıran örgüt üyeleri yakalandı. 2 ayrı adreste yaptıkları eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar, banka/kredi kartı ile doküman ele geçirildi.
16.07.2023 Yaşam
Kredi kullanan herkesi ilgilendiren karar! Tamamı iade edilecek, mutlaka kontrol edin
Kredi kullanan herkesi ilgilendiren karar! Tamamı iade edilecek, mutlaka kontrol edin Kredi kullanan yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bazı bankalar kredi çeken firmalar ve vatandaşlardan çeşitli isimler altında bedeller tahsil edebiliyor. Konuya ilişkin açılan bir davada mahkemeden emsal para iadesi kararı çıktı. Peki böyle bir durumla karşı karşıya kalan kişiler ne yapabilir? Paralar iade alınabilir mi? Uzman isimden önemli açıklamalar geldi. İşte detaylar…
22.06.2023 Ekonomi
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023? YKS sınavında ter dökecek adaylar, sınavda hangi eşyalarla girip giremeyeceğini sorgulamaya başladı. YKS sınavı öncesi merak edilen konulardan biri de protez tırnak ve oje oldu. Peki, YKS sınavında neler yasak, YKS’de protez tırnak yasak mı, uzun tırnakla sınava girilir mi? YKS oje yasak mı 2023?
16.06.2023 Eğitim
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı?
Nakit avans açıldı mı, kredi kartı nakit avans ne zaman açılacak? Taksitli nakit avans limiti ne kadar, nakit avans kaldırıldı mı? TCMB'nin kuyum kararı sonrasında Vakıfbank, Garanti, Ziraat ve Akbank gibi bankalar kredi kartı nakit avans işlemlerini durdurmuştu. Nakit avans kararına yönelik tartışmalar artınca Merkez Bankası kararı iptal etti. Kredi kartına nakit avansı kaldıran bankalar TCMB kararının ardından yeniden maaş ve vadesiz hesap üzerinden nakit avans vermeye başladı. Peki, Banka kredi kartı nakit avans kararı iptal mi edildi, nakit avans iptal mi? Nakit avans kararı kalktı mı? Kredi kartı nakit avans açıldı mı?
23.05.2023 Ekonomi
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, akbil, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne? 2023 MSÜ sınavı yarın yapılacak. Sınava saatler kala Milli Savunma Üniversitesi sınavına girecek adaylar MSÜ'de yasak olan eşyalar için araştırma yapıyor. ÖSYM tarafından açıklanan sınav giriş kılavuzunda öğrencilerin dikkat etmesi gerekenler paylaşıldı. Sınavda bazı eşyaların kullanımı yasak olacak.  Peki, MSÜ sınavında telefon yasak mı, MSÜ telefon serbest mi? MSÜ’de küpe, kemer, piercing, kolye, makyaj yasak mı, MSÜ sınavında yasak olan şeyler ne?
1.04.2023 Eğitim
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu"
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu" İzmir'de çeşitli yöntemlerle özellikle kente gelen yerli ve yabancı turistlerin banka hesaplarını ele geçiren, bu yolla yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiği belirlenen ve liderliğini H.A.'nın yaptığı suç örgütüne, İzmir polisi tarafından "Günbatımı Operasyonu" gerçekleştirildi. Eğlence mekanları ve evler olmak üzere 37 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı Türkiye genelinde birçok ilde vatandaşların telefonlarına farklı içerikli linkleri mesaj olarak gönderen hacker çetesi üyeleri, linklere tıklayanlardan elde ettiği bilgilerle 14 bin 200 kişiyi dolandırdı. Konya Polisinin yaptığı çalışma sonrasında 5 ilde düzenlenen operasyonla çetenin 22 yaşındaki lideri ile birlikte 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden çete liderinin de aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklandı.
28.01.2023 Gündem
Kredi notu ile ilgili 'gün' detayı! Bunu yaptığınızda puanınız hemen yükseliyor
Kredi notu ile ilgili 'gün' detayı! Bunu yaptığınızda puanınız hemen yükseliyor Kredi ihtiyacı olan bazı vatandaşlar, kredi başvurusunda bulunsalar da bankalar tarafından olumsuz yanıtla karşılaşabiliyor. Bunu etkileyen sebep de kredi notunuzun düşük olması. Bankalar bazı durumlarda ise kredi notu düşük olsa da inisiyatif kullanarak kredi verebiliyor. Uzman isim kredi notu ile ilgili önemli bilgilere yer verdi. Bunları yaparsanız kredi notunuz hemen yükselmeye başlıyor. İşte detaylar...
2.01.2023 Ekonomi
Flaş tapu kararı! Kredi çekenleri ilgilendiriyor
Flaş tapu kararı! Kredi çekenleri ilgilendiriyor Banka kredisi kullananlar için mahkemeden emsal niteliğinde tapu kararı geldi. Kredi çekmek için evini ipotek eden çok sayıda kişi bulunuyor. Bu kişilerden çoğu ise, oturmakta olduğu konutunu ipotek ediyor. İşte mahkemenin ilgili kararı ve detayları...
21.01.2023 Gündem
Ziraat Bankası servis görevlisi maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi nedir, ne iş yapar, sınav konuları belli mi, başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır?
Ziraat Bankası servis görevlisi maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi nedir, ne iş yapar, sınav konuları belli mi, başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır? Ziraat Bankası servis görevlisi alımı için aramalar arttı. Ziraat Bankası ile Ziraat Katılım Bankası için 1800 servis görevlisi alımı yapılacak. Peki, Ziraat Bankası servis görevlisi ne iş yapar, maaşı ne kadar? Ziraat Bankası servis görevlisi başvuru şartları nelerdir, nasıl ve ne zaman yapılır? Sınav soruları ve konuları belli mi?
27.09.2022 Personel Alımı
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı! 2022 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022-ALES/2) 21 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak. Sınava girecek adaylar ÖSYM tarafından yapılan uyarıları takip ederken sınav ile ilgili bilgileri de araştırıyor. Peki, ALES saat kaçta başlayıp, kaçta bitecek? ALES kaç dakika? ALES’te kaç soru sorulacak? ALES giriş belgesi alma ekranı!
20.08.2022 Eğitim
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi? 2022 KPSS sınavları 31 Temmuz Pazar günü yapılacak. Genel Yetenek-Genel Kültür oturumları yapıldıktan sonra, adaylar eğitim bilimleri sınavına girecek. KPSS sınavına saatler kala adaylar sınav öncesi araştırmalarını hızlandırdı. Peki, KPSS’de kalem silgi verilecek mi 2022, KPSS'ye uçlu kalemle girilir mi?
30.07.2022 Eğitim
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi uzman yardımcısı alacak! Giriş sınavı duyurusu yayınlandı!
Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi uzman yardımcısı alacak! Giriş sınavı duyurusu yayınlandı! Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na alınacak personel için uzman yardımcılığı sınavı yapacak. Başvuru yapanlar arasından 160 kişi sınava çağrılacak. Peki, Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Özelleştirme İdaresi personel alımı şartları!
19.07.2022 Personel Alımı
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü... Kredi kartı sahibi ya da kullanmayı düşünen herkesi kapsıyor. En düşük 8 bin 506 TL... Vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını sağlamasında nakitten ziyade kredi kartı kullanımı, ülkemizde daha büyük rol oynuyor. Kartla yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Kredi kartı 'masum' şekilde kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor. Ancak burada bütçe disiplini sağlamak çok önemli. Sonradan küçük harcamaların sonucunda büyük borçlarla karşılaşmamak adına finansal planınızı doğru yapmak önemli. Kredi kartınızın kullanım özgürlüğü ise limitlerle sınırlı. Bankalar, çeşitli kriterleri dikkate alarak limiti belirliyor. Buradaki temel bakılan faktör de aslında gelir. Peki kredi kartında her isteyenin limiti yükselir mi? Gelirine göre kime kaç lira limit veriliyor? Kredi notu düşük olanlar nasıl kart alabilir? Asgari ücretliye ne kadar limitli kart verilir?
1.07.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, müşterilere...
ING Türkiye resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, müşterilere... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu. Müşterileri de yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. ING, toplam 300 milyon Euro tutarındaki sürdürülebilirlik bağlantılı sendikasyon işlemini yüzde 100 oranında yeniledi. ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz de açıklamada bulundu. Gökgöz, “Bu işlemle sağlanan kaynağın hem müşterilerimiz hem de ülke ekonomisi açısından katkı sağlayacağına inanıyoruz. Müşterilerimizin yerel ve küresel rekabette her zaman bir adım önde olmalarını sağlamak için onları desteklemeye ve uluslararası uzmanlık ve deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.
23.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banka Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.