Çifçi

Çifçi

Son dakika çifçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çifçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çifçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çifçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çifçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 çifçi haberi bulunmuştur. Tüm çifçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü?
Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir, sevgilisini mi öldürdü? Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi, defalarca barışmak için kapısına gelen eski erkek arkadaşını öldürdü. Eski sevgilisinin cesedinden kurtulmak için babasından da yardım isteyen Çiftçi cansız bedeni ormanlık alana götürüp gömdü. Peki, Model ve şarkıcı Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi Semih Sevgi olayı nedir?
16.01.2023 Gündem
Petrol ve doğalgazın önüne geçecek! ! Geleceğin yakıtı Türkiye'den fışkırıyor...
Petrol ve doğalgazın önüne geçecek! ! Geleceğin yakıtı Türkiye'den fışkırıyor... Petrol ve doğal gazın yerine geçebilir! Geleceğin yakıtı olarak gösteriliyor! Türkiye'den fışkırıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Deniz Bilimleri ve Teknoloji Enstitüsü Bölümü'nde görevli Prof. Dr. Günay Çifci, Türk denizlerinde yüksek miktarda gaz hidrat rezervlerinin bulunduğunu belirterek, "Ne petrol ne doğal gaz, yakın geleceğin enerji kaynağı olarak gaz hidrat olduğunu bilmekteyiz. Dünyadaki bütün araştırmalar bunu göstermekte" dedi.
23.09.2022 Ekonomi
Araba satışlarına bayram etkisi! Kapış kapış gidiyor, ilanlar 1 gün bile yayında kalmıyor...
Araba satışlarına bayram etkisi! Kapış kapış gidiyor, ilanlar 1 gün bile yayında kalmıyor... İkinci el araç piyasası ile ilgili açıklama geldi. İlanlar bir gün bile yayında kalmıyor. Kurban Bayramı öncesinde piyasa hareketlenmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla ikinci el otomobillere talep arttı. Memlekete gidecek olanlar ve model yükseltmek isteyenler otomobil pazarlarına akın etti. Araç alacak vatandaşlar ekspertiz sırasına girdi. Oto galericiler de, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla piyasanın canlılık kazandığını belirtti. Öte yandan sıfır araç tedarik sıkıntısı tüm dünyada devam ederken, yıl sonu çip krizinin biteceği konuşuluyor. Krizin devam etmesi piyasaya sıfır araç gelmesini engelliyor. Çip krizinin çözüldüğü zaman ikinci el araç fiyatlarının da düşeceği tahmin ediliyor.
6.06.2022 Ekonomi
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25...
Araba fiyatlarına görülmemiş zam! Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatları uçacak! Oran belli oldu! Yüzde 25... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatları uçuşa geçiyor. Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarında görülmemiş zam! Araba almak isteyen milyonlarca vatandaş zam haberiyle birlikte dumura uğradı. Sektör temsilcileri ise araba fiyatlarına gelecek zam oranıyla peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
28.04.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı İkinci el ve sıfır araba ile ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarına zam geliyor. Pandemi, dövizdeki artış ve çip krizi ile durma noktasına gelen araba piyasasında fiyatlar düşüşe geçmişti. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi rahat bir tatil yolculuğu yapmak isteyenler, ikinci el otomobil piyasasını yeniden hareketlendirdi. Sektör temsilcileri sıfır araba fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini duyurdu. İkinci el araba fiyatlarına ise yüzde 4'lük bir zam geleceği öngörüldü. TÜİK ise açıkladığı son verilerde, motorlu taşıt sayısında 4,4’lük bir artış yaşandığını açıkladı. Araştırmaya göre; bu artışa rağmen yapılan toplam kilometre sayısında azalma görüldü. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
27.04.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Araba alacak milyonlara kötü haber
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Araba alacak milyonlara kötü haber Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarına zam geliyor. Sıfır araba ve ikinci el araba temsilcileri tek tek açıkladı. Araba fiyatları alım satımın durmasıyla birlikte düşüşe geçmişti. Fakat yaz aylarının gelmesi ve yeni krizlerin ortaya çıkması araba fiyatlarını yeniden yükseltecek. Sektör temsilcileri Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte üretimde yaşanan maliyet artışları nedeniyle sıfır araba fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini duyurdu. İkinci el araba fiyatları ise hem bayramda ticaretin artmasıyla hem de diğer nedenlerden dolayı yüzde 4'lük bir zam geleceğini açıkladı. İşte sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
25.04.2022 Ekonomi
İstanbul Ardahan Kültür Evi gazetecileri ağırladı
İstanbul Ardahan Kültür Evi gazetecileri ağırladı İstanbul Ardahan Kültür Evi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla dernek merkezinde gazetecileri ağırladı. Etkinlikte gazetecilere yöresel kaz yemeği, ekşi ve çeçil peyniri ikram edildi. Ardahanlı genç müzisyenlerin türküleri etkinliği renklendirdi.  
10.01.2022 Gündem
Esnafa gelir vergisi muafiyeti gelecek mi? ÖTV artacak mı? İşte yeni vergi paketinin detayları!
Esnafa gelir vergisi muafiyeti gelecek mi? ÖTV artacak mı? İşte yeni vergi paketinin detayları! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Vergi Paketi Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi. Yeni vergi paketine göre, tütün mamulleri ve otomotivdeki ÖTV ile ilgili düzenlemeler de yer alıyor. Pakette ayrıca, 850 bin civarında esnafa gelir vergisi muafiyeti ve sosyal medya içerik üreticilerine vergi düzenlemesi de geliyor. Peki, ÖTV artacak mı? Yeni vergi paketinde neler var? Vergi düzenlemesi kimlere geliyor? İşte detaylar...
18.10.2021 Ekonomi
Doğaç'ın gözü U19 Milli Takımı kalesinde
Doğaç'ın gözü U19 Milli Takımı kalesinde GZT Giresunspor 18 yaşındaki genç kalecisi hedefinin U19 Milli Takımı olduğunu belirtti. Çok çalışan ve kaleyi devralacağı günü bekleyen Mehmet Doğaç Çifçi gelecekten umutlu.
26.09.2021 Giresun Spor
Borcu olanlara müjde! Faizin bir bölümünü devlet ödeyecek, 4 taksit...
Borcu olanlara müjde! Faizin bir bölümünü devlet ödeyecek, 4 taksit... Borcu olan yüz binlerce kişi bekliyordu Meclis'e sunuldu. Yeni düzenleme ile borçlar yapılandırılıyor. Faizin bir kısmını hazine ödeyecek. Çiftçilerin yapılandırılan borçlarının yüzde 30'u peşin geri kalanı ise 4 taksit ile ödenecek.
6.04.2021 Ekonomi
'Yılan kurdu balığı' Çanakkale Boğazı'nda görüntülendi
'Yılan kurdu balığı' Çanakkale Boğazı'nda görüntülendi Prof. Dr. Tunçer, "Kızıldeniz'den denizlerimize giren, Doğu Akdeniz'den, önce Akdeniz'e, oradan Ege'ye, oradan da Marmara'ya göç eden balıklardan biri olmuştur. " dedi.
24.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Tıp fakültesini kazanan öğrencilere moral verdiler
Tıp fakültesini kazanan öğrencilere moral verdiler Türkiye sıralamasında ilk 5000’e giren Merve Karakoç ile 15 bin içine giren Emirhan Söğüt tıp fakültesini kazandılar.İstanbul Ardahan Kültür Evi de bir ilki başlatarak, bu başarılı öğrencilere destek olma kararı aldı.
11.09.2020 Eğitim
TESK'ten "genç çiftlere faizsiz yuva kurma kredisi verilsin"  talebi
TESK'ten "genç çiftlere faizsiz yuva kurma kredisi verilsin" talebi TESK Genel Başkanı Palandöken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle işsiz kalan ve evlilik hazırlıklarını erteleyen çok sayıda genç olduğunu belirterek "Yuva kurmak isteyenlerin hayallerinin gerçekleşmesi için yeni evlenecek çiftlere sıfır faizli, 6 ay geri ödemesiz ve en az 30 bin liradan başlayan yuva kurma kredisi verilmeli." önerisinde bulundu.
14.06.2020 Ekonomi
Bakırköy'de lüks otomobile silahlı saldırı! Yaralı avukat çıktı...
Bakırköy'de lüks otomobile silahlı saldırı! Yaralı avukat çıktı... Bakırköy'de seyir halindeki lüks otomobilin yanına yaklaşan motosikletli iki kişi, sürücüye silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda yaralanan kişinin avukat Erzat Çifçi olduğu öğrenildi.
5.10.2019 Yaşam
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Korkunç kaza! Taksi sürücüsü öldü
Korkunç kaza! Taksi sürücüsü öldü Sancaktepe'de, TIR'a arkadan çarpan taksinin sürücüsü araç içinde hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle TEM Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.
14.01.2019 Yaşam
Arıların yüzde 30’unun öleceği tahmin ediliyor
Arıların yüzde 30’unun öleceği tahmin ediliyor Ordu Arıcılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çifçi, arı ölümlerinin arttığına dikkat çekerek, yüzde 30 civarında arının öleceğinin tahmin edildiğini belirtti.
26.10.2018 Gündem
Genç judoculardan madalya yağmuru
Genç judoculardan madalya yağmuru Türkiye, Balkan Gençler Judo Şampiyonası'nı kadınlarda birinci, erkeklerde ise 2. sırada tamamladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gençler Judo Balkan Şampiyonası başlıyor
Gençler Judo Balkan Şampiyonası başlıyor Gençler Judo Balkan Şampiyonası, 16 Haziran'da Romanya'nın Sibiu kentinde başlayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tamer Tuna'nın ilk transferlerini Başkan açıkladı
Tamer Tuna'nın ilk transferlerini Başkan açıkladı Demir Grup Sivasspor Başkanı Otyakmaz, "Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi ve Altınordu'dan Erdoğan Yeşilyurt ile anlaştık. Şimdilik bekliyoruz. Bayramdan sonra transferi hızlandıracağız" dedi.
7.06.2018 Sivas Spor
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin milletvekili adayları belli oldu Saadet Partisi'nin 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayları belli oldu. Parti listeyi YSK'ya teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Özat'tan Terim yorumu: Konuştuklarımız...
Özat'tan Terim yorumu: Konuştuklarımız... Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, kırmızı siyahlı takımın Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısına oyuncularını tebrik, taraftara da teşekkür ederek başladı.
9.04.2018 Galatasaray
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 27 Aralık Çarşamba 27 Aralık Çarşamba günü TRT 1, 06:45’de başlayan “6 Mantı” adlı yerli dizi ile yayın akışındaki yerini alıyor. Sevilen dizi ile sabaha renkli ve eğlence dolu bir başlangıç yapmaya hazır olun. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin yeni bölüm serüveniyle güzel bir TV keyfi gerçekleştirebileceksiniz. Hayranlarını bir kez daha ekranlarını başına kilitleyecek olan yeni bölümü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkındaki tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çifçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çifçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.