Chp Kurultay

Chp Kurultay

Son dakika CHP kurultay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHP kurultay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHP kurultay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp Kurultay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp kurultay gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.520 chp kurultay haberi bulunmuştur. Tüm chp kurultay haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler?
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı ile ilgili detaylar 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı genel başkan seçimi öncesinde sorgulanmaya başlandı. Peki, CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta ve nerede yapılacak? CHP kurultay adayları kimler?
4.11.2023 Gündem
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir?
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Peki, Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden?
16.12.2022 Gündem
Murat Hazinedar kimdir, tutuklandı mı? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hangi parti?
Murat Hazinedar kimdir, tutuklandı mı? Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar hangi parti? Beşiktaş Belediyesi'nin eski yönetimine düzenlenen 'çıkar amaçlı suç örgütü kurma', 'rüşvet', 'irtikap' suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Murat Hazinedar kimdir, hangi partiden, nereli?
16.12.2022 Gündem
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı? Beşiktaş Belediyesi’nde 2016 yılına ait müfettiş raporuyla başlayan soruşturmada hakkında gözaltı kararı alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar Kastamonu Tosya’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında sabah saatlerinde 16 şüpheli yakalanmış, Hazinedar adreslerinde bulunamamıştı. Peki, Beşiktaş eski belediye başkanı kimdir? Murat Hazinedar nereli, kaç yaşında, gözaltına mı alındı?
14.12.2022 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar
Kemal Kılıçdaroğlu'dan Kanal D'de önemli açıklamalar CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal D'de Buket Aydın ile seçim özel programında önemli açıklamalarda bulundu. DSP ile ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, " Bir siyasal partidir, kendi tercihidir. Bizden ayrılıp da başka bir partiye giden arkadaşlar var. Bunları etik bulmuyorum. "ifadelerini kullandı.
9.03.2019 Siyaset
Muharrem İnce'den flaş kurultay açıklaması
Muharrem İnce'den flaş kurultay açıklaması Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki (CHP) kurultay tartışmalarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. İnce açıklamasında, "Cumhuriyet Halk Partisi, yaşanan gelişmelerden sonra Kurultay için bir gün bile beklememelidir." ifadesini kullandı.
5.08.2018 Siyaset
CHP'de gözler o tarihe çevrildi
CHP'de gözler o tarihe çevrildi Olağanüstü kurultay talebiyle toplanan imzalar dün teslim edilirken, şimdi gözler imzaların incelendiği genel merkeze çevrildi. Tüzük gereği delegelerin belgelerini ulaştırması için tanınan bir haftalık süre ise 6 Ağustos Pazartesi günü 17.00'de dolacak.
3.08.2018 Siyaset
CHP’de imza düğümü bugün çözülüyor
CHP’de imza düğümü bugün çözülüyor Günlerdir süren kurultay tartışması son buluyor. Genel Merkez “625 değil 500 imza var” derken, muhaliflerin sözcüsü Usluer, kesin konuştu: İmzaları bugün saat 16.00’da teslim edeceğiz
1.08.2018 Siyaset
CHP'de yarın kritik gün!
CHP'de yarın kritik gün! CHP'de olağanüstü kurultay talebiyle 16 Temmuz'da başlatılan imza süreci pazartesi günü tamamlanırken, toplanan imzaların yarın parti genel merkezine teslim edilmesi bekleniyor. "Değişim" talebiyle imza toplayan delegeler salt çoğunluk olan 625 sayısına ulaştıklarını açıklasalar da genel merkez yöneticileri bu rakamın 500 civarında bulunduğunu savunuyor.
1.08.2018 Siyaset
CHP'de imza sürecinde sona gelindi
CHP'de imza sürecinde sona gelindi CHP'de 16 Temmuz'da olağanüstü kurultay talebiyle başlayan imza toplama süreci yarın saat 17.30'da tamamlanıyor.
29.07.2018 Siyaset
CHP'de imza muamması! 618 mi, 430 mu?
CHP'de imza muamması! 618 mi, 430 mu? "Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplayan CHP'li delegelerin 618 imzaya ulaştığı açıklanırken, genel merkez yöneticileri ise sayının 430'lar düzeyinde olduğunu belirtiyor. Parti yöneticilerinin "Salt çoğunluğa yakın imzaları getirin kurultayı toplayalım" restine karşı tüzüğün amir hükmünü işaret eden imzacılar, 15 günlük süreyi bekleyeceklerini ifade ediyor. Hem olağanüstü kurultay isteyenlerin, hem de genel merkezin delegeleri "sıkı markaja" aldığı da parti kulislerine yansırken, olağanüstü kurultay için noter kanalıyla imza toplama süresi ise 30 Temmuz'da sona erecek.
24.07.2018 Siyaset
CHP'de bir isim daha 'kurultay' dedi!
CHP'de bir isim daha 'kurultay' dedi! CHP’de Selin Sayek Böke, İlhan Cihaner, Orhan Sarıbal ve Ali Şeker gibi milletvekillerinin oluşturduğu, ‘Gelecek İçin Biz’ adlı grup da olağanüstü kurultay için çağrı yaptı.
18.07.2018 Siyaset
İnce'den gençlere "maratona hazırlanın" mesajı
İnce'den gençlere "maratona hazırlanın" mesajı CHP'li muhaliflerin "Değişim ve Umut Kurultayı" adı altında olağanüstü kurultay talebiyle imza toplama çalışmaları sürerken Muharrem İnce gençlere "maratona hazırlanın" mesajı verdi. Muharrem İnce: "Bugün geldiğimiz noktada şunu çok net söyleyebiliriz; gelecek mutlu ve umutlu günlerin aşısını bu topraklara birlikte yaptık ve ne mutlu bize ki bu aşı tuttu arkadaşlar. Şimdi bir çiçeği, bir meyveyi büyütür gibi yine emek emek daha uzun soluklu bir maratona birlikte hazırlanma zamanı. Önünüze sağlıklı seçim sonuçlarıyla çıkmayı çok istedim ancak benim de elimde olmayan nedenlerle yapamadım. Bu konuda sergilediğiniz destek kadar, yaptığınız eleştirilerin de başımın üstünde yeri var"
17.07.2018 Siyaset
Kim kimi destekliyor! CHP'de saflar netleşiyor
Kim kimi destekliyor! CHP'de saflar netleşiyor 24 Haziran seçimlerinin ardından CHP'de başlayan liderlik tartışmalarına teşkilatlar ve eski milletvekilleri de katıldı. Canlı yayınına konuk olan CHP Sözcüsü Tezcan, "İmza toplanırsa kurultay toplanır, imza toplanmazsa seçim hazırlıkları sürer" ifadelerini kullandı.
6.07.2018 Siyaset
Çekil artık! Nezaketsiz
Çekil artık! Nezaketsiz İnce bir araya geldiği Kılıçdaroğlu’na genel başkan olma isteğini bildirdiğini açıklarken, “’Hayır’ derse, örgüt kendisi çözecektir” dedi. CHP yönetimi “Kurultay yok” diye yanıt verdi. Kılıçdaroğlu: Özel bir yemekti, bağlamından koparılması siyasi nezaketsizlik
3.07.2018 Siyaset
CHP yönetiminden 'Muharrem İnce' açıklaması
CHP yönetiminden 'Muharrem İnce' açıklaması CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, Muharrem İnce'yle ilgili olarak, 'Sayın Muharrem İnce'yi aday gösteren CHP'dir, sayın Kılıçdaroğlu'dur' dedi. Hamzaçebi, 'Muharrem İnce ikinci tura kalamadıysa bunun sorumluluğunu sayın Kılıçdaroğlu'na vermek vicdani midir?' sorusunu sordu. Kurultay sorusuna yanıt veren Hamzaçebi, 'Kurultay ihtiyacı görmüyorum ama olup olmayacağına delegeler karar verir. Ben delegenin bu seçim sonuçlarını çok sağlıklı değerlendireceğini düşünüyorum' dedi.
27.06.2018 Siyaset
CHP’li Murat Hazinedar da görevden uzaklaştırıldı
CHP’li Murat Hazinedar da görevden uzaklaştırıldı CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı iki belediye meclis üyesiyle birlikte görevden alan İçişleri Bakanlığı yolsuzluk, FETÖ, usulsüz ihale, görevi kötüye kullanma gibi gerekçeler açıkladı
4.01.2018 Gündem
Çok çarpıcı iddia: Sonbaharda seçim olacak!
Çok çarpıcı iddia: Sonbaharda seçim olacak! AK Parti'nin hedefi sonbaharda 'yıldırım seçim' yapmak...
29.09.2021 Gündem
200 imza toplayıp genel başkanlığa aday olacak
200 imza toplayıp genel başkanlığa aday olacak CHP’nin 16-17 Ocak’taki kurultayında aday olmaya hazırlanan Mustafa Balbay, “200 delegenin imzasıyla genel başkanlığa aday olmayı planlıyorum” dedi. Muharrem İnce ve Umut Oran da yakında kararlarını açıklayacak
29.09.2021 Gündem
O vekillerden Kılıçdaroğlu'na destek!
O vekillerden Kılıçdaroğlu'na destek! Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli ve Tekirdağ'dan 24 milletvekilli, olağan kurultayda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
CHP'den seçim sonrası ilk adım
CHP'den seçim sonrası ilk adım CHP'de genel seçim nedeniyle ara verilen kongrelere devam ediliyor...
29.09.2021 Gündem
CHP kurultay için düğmeye bastı
CHP kurultay için düğmeye bastı CHP'de kurultay senaryoları yeniden gündeme geldi...
29.09.2021 Gündem
CHP'de şok anket, kulisleri sarstı
CHP'de şok anket, kulisleri sarstı Muhalifler tele-anketle nabız tutuyor Anketi kimin yaptırdığı aranıyor
29.09.2021 Gündem
CHP'de seçim takvimi belli oldu
CHP'de seçim takvimi belli oldu CHP’de genel seçimlerinden ardından kongre ve kurultay süreci de başladı...
29.09.2021 Gündem
Feyzioğlu'na bir şok daha
Feyzioğlu'na bir şok daha Seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından olağanüstü kurultay çağrısı yapması nedeniyle tarafsızlığını kaybettiği gerekçesiyle istifası istenen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’na ikinci şok delegelerden geldi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp Kurultay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp kurultay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.