Chp Grup Toplantısı

Chp Grup Toplantısı

Son dakika chp grup toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan chp grup toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını chp grup toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp Grup Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp grup toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.166 chp grup toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm chp grup toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Sarıgül'e Meclis kulisinde yumruklu saldırıda bulunuldu
Mustafa Sarıgül'e Meclis kulisinde yumruklu saldırıda bulunuldu CHP Meclisi'nde şok eden saldırı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e, Meclis kulisinde yumruklu saldırı gerçekleşti. Olayla ilgili Sarıgül'den ilk açıklama geldi.
25.07.2023 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na pankart şoku
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na pankart şoku CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşma yaptığı alana asılan “Bay Kemal Yalova Belediyesi’nden çalınan 23 milyon lira nerede?” pankartı ile şok yaşadı. Pankart CHP Lideri konuşması sırasında öfkeli partililer tarafından binadan söküldü.
17.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminatı burs olarak bağışladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminatı burs olarak bağışladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na açtığı davadan kazandığı 43 bin 307 lira üniversite öğrencilerine burs olarak bağışlandı.
2.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan  AİHM'in Demirtaş kararına sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AİHM'in Demirtaş kararına sert tepki! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin Demirtaş kararı ile ilgili olarak "AİHM'in Demirtaş'ın tahliyesini istemiş olması resmen çifte standarttır hatta iki yüzlülüktür. AİHM bu kararı iç hukuk yolları tüketilmeden alarak istisnai bir uygulama yapmıştır. Bunca çifte standarda daha fazla tahammül etmek mecburiyetinde olmadığımızın bilinmesini isterim. Tamamıyla bu adımlar siyasidir bunun da gerekçesini görüyoruz" dedi. Canlı yayında üniversite öğrencilerine müjdeyi veren Erdoğan, "2021'de lisan için burs ödemelerini 550 liradan 650 liraya, yüksek lisans için 1100 liradan 1300 liraya, doktora için 1650 liradan 1950 liraya çıkardık." dedi.
23.12.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan grup toplantısında önemli açıklamalar
Kılıçdaroğlu'ndan grup toplantısında önemli açıklamalar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu.
28.01.2020 Siyaset
MHP'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
MHP'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın MHP ile ilgili sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan yanıt geldi.
22.10.2019 Siyaset
AK Parti'den 'erken seçim' açıklaması
AK Parti'den 'erken seçim' açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Cumhurbaşkanımız ve biz sözcüler defalarca açıkladık, seçimler kendi tarihinde olacak. Bu konuda son derece hassasız" dedi.
20.03.2018 Siyaset
TSK'dan ihraç edilen Yarbay CHP'li oldu
TSK'dan ihraç edilen Yarbay CHP'li oldu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Yarbay Mehmet Alkan'ı kürsüye davet etti, rozet takarak "aramıza hoş geldin" dedi.
7.11.2017 Siyaset
CHP’den başsavcılığa FETÖ flash diski
CHP’den başsavcılığa FETÖ flash diski CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Tuncay Özkan’a gelen disk Genelkurmay’a ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na gitti ve dosyayı kapatan Akın Öztürk şu an hapiste” dedi. O flash disk dün savcılığa teslim edildi
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu:  İbadet yerinde şiddet olmaz
Kılıçdaroğlu: İbadet yerinde şiddet olmaz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mescid-i Aksa'nın İslam dünyası için çok önemli olduğuna işaret ederek, "İsrail hükümetinin, bizim duyarlılıklarımızı kabul etmesi gerekiyor. İbadet yerinde şiddet olmaz, ibadet edene tekme atılmaz, her inanca saygı göstermek insan olmanın temel görevidir." dedi.
29.09.2021 Gündem
Baykal bombayı patlattı: Ya aday olursun ya da...
Baykal bombayı patlattı: Ya aday olursun ya da... Deniz Baykal canlı yayında Kılıçdaroğlu'na başkanlık teklifi ettiklerini açıkladı. Aday olmayacaksa parti koltuğunu aday olacak kişiye vermesini istemişler. Siyaset dünyasında bu sözler yankılanacak.
29.09.2021 Gündem
Şok Musul iddiası: O IŞİD’li burada tedavi edildi!
Şok Musul iddiası: O IŞİD’li burada tedavi edildi! CHP lideri Kılıçdaroğlu, Musul Başkonsolosluğu’nun basılması talimatını veren IŞİD’linin Türkiye’de tedavi gördüğünü, masraflarının da ödendiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Deniz Baykal ve Balbay en arka sıralarda
Deniz Baykal ve Balbay en arka sıralarda CHP Grup Toplantısı bugün TBMM'de yapıldı...
29.09.2021 Gündem
İşte CHP'nin koalisyon ilkeleri
İşte CHP'nin koalisyon ilkeleri CHP Grup Toplantısı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yaklaşık 3 saattir devam ediyor...
29.09.2021 Gündem
CHP yarın toplanıyor!
CHP yarın toplanıyor! CHP Grup Toplantısı yarın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP Genel Merkezi'nde yapılacak...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun dili sürçünce...
Kılıçdaroğlu'nun dili sürçünce... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısı'nda konuştu.
29.09.2021 Gündem
Muharrem İnce kurultay sonrası ilk kez CHP Grubu'nda
Muharrem İnce kurultay sonrası ilk kez CHP Grubu'nda CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, genel başkan adayı olduğu CHP Kurultayı sonrasında bugün CHP Grup Toplantısı'na katıldı...
29.09.2021 Gündem
TÜRGEV’den Kılıçdaroğlu’na 100 bin TL’lik tazminat davası
TÜRGEV’den Kılıçdaroğlu’na 100 bin TL’lik tazminat davası Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısındaki iddiaları üzerine bir basın açıklaması yayınladı...
29.09.2021 Gündem
Yeni adaya Baykal engel oldu!
Yeni adaya Baykal engel oldu! EKMELEDDİN İhsanoğlu’nun çatı aday olarak belirlenmesi CHP’de çatlağa neden oldu...
29.09.2021 Gündem
Tuncay Özkan CHP rozetini taktı!
Tuncay Özkan CHP rozetini taktı! CHP Grup Toplantısı'nda CHP rozeti takılacak Tuncay Özkan, grup toplantısına geldi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: O bayrağı oradan sen indirdin sen
Kılıçdaroğlu: O bayrağı oradan sen indirdin sen Kılıçdaroğlu, bayrak indirmeye ilişkin, “Bayrak inecek, bunların hepsi seyredecek...
29.09.2021 Gündem
O savcı şaşırtan açıklama!
O savcı şaşırtan açıklama! İstanbul Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturmada, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ifade vermek için savcılığa çağrıldı...
29.09.2021 Gündem
FLAŞ!  Karara ilk tepki!
FLAŞ! Karara ilk tepki! Kılıçdaroğlu, grup toplantısı sonrası ifadeye çağrılması sorulunca 'gerekçesini bilmiyorum' dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Yeni bir gestapo modeli oluşturmak istiyorlar’
‘Yeni bir gestapo modeli oluşturmak istiyorlar’ Kılıçdaroğlu, hükümetin yeni MİT yasasıyla gestapo modeli oluşturmak istediğini öne sürdü...
29.09.2021 Gündem
‘Suç makinesi’nden ‘Gıcık oldum’ yumruğu!
‘Suç makinesi’nden ‘Gıcık oldum’ yumruğu! Meclis CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyla sarsıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp Grup Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp grup toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.