Cezeri

Cezeri

Son dakika CEZERİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CEZERİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CEZERİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cezeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cezeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 cezeri haberi bulunmuştur. Tüm cezeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması’na başvurular devam ediyor
Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması’na başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Ulaşımda Yapay Zeka Yarışması’na başvurular devam ediyor. CEZERİ, ASELSAN ve TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen yarışmada, tüm ulaşım biçimlerini daha güvenli ve akıllı hale getiren yapay zekâ teknolojileri ile geleceğe daha hızlı ilerleyen yeni nesil akıllı ulaşım sistemleri geliştiriliyor.
25.01.2024 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST İzmir'de başladı! Selçuk Bayraktar: Türkiye Yüzyılı'na sizler ve eserleriniz damga vuracak
TEKNOFEST İzmir'de başladı! Selçuk Bayraktar: Türkiye Yüzyılı'na sizler ve eserleriniz damga vuracak Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İzmir Çiğli Havalimanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Milli teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgisinin artırılması hedeflenerek bu alanlarda çalışan binlerce gencin projesine destek olan TEKNOFEST'e sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretçiler gelmeye başladı. Açılışta konuşan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Türkiye Yüzyılı'na sizler ve eserleriniz damga vuracak" ifadelerini kullandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ise konuşmasında "Bu yıl 337 bin takım 1 milyon yarışmacıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir rekora imza attık. TEKNOFEST kuşağını her daim himaye eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, tüm paydaşlarımıza, özellikle TSK'ya huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum." dedi.
27.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te: İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etimesgut Havaalanı'nda TEKNOFEST etkinlik alanını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "2023 Teknofest'ine ilkokuldan doktoraya kadar her seviyeden 1 milyon gencimizin başvurduğunu öğrendim. İşte bu tablo Türkiye Yüzyılı tablosudur" dedi.
1.09.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar: İnsansız hava araçlarında yapay zeka çalışmaları yürütüyoruz
Selçuk Bayraktar: İnsansız hava araçlarında yapay zeka çalışmaları yürütüyoruz BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bugün yapay zeka denen algoritmalar dediğimiz araştırmaları yürütüyoruz. Uçuş emniyetini arttırmak, aynı zamanda uçağın çevresini görüp, anlamasını sağlayacak algoritmalar üzerinden daha çok çalışılıyor. Elbette insansız hava aracı platformlarımız için daha çok bu çalışmaları yürütüyoruz ama bir yandan da Cezeri dediğimiz uçan arabamızı hazırlıyoruz” dedi.
23.08.2023 Gündem
Lise öğrencisi, pompalı tüfekle okulu bastı! 1'i öğrenci, 3 kişi yaralandı
Lise öğrencisi, pompalı tüfekle okulu bastı! 1'i öğrenci, 3 kişi yaralandı Şanlıurfa'da sigara içtiği için kendisini uyaran müdür yardımcısı ile tartışan lise öğrencisi İsa D., pompalı tüfek ile okulu bastı. İsa D.’nin açtığı ateşte 1'i öğrenci, 3 kişi yaralandı, İsa D. polis ekiplerince gözaltına alındı.
27.04.2023 Yaşam
Bakan Özer: Uluslararası MTAL sayısı 10'a yükseltildi
Bakan Özer: Uluslararası MTAL sayısı 10'a yükseltildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uluslararası mesleki ve teknik Anadolu liselerinin (MTAL) sayısının, yeni açılan 3 okulla birlikte 10'a yükseltildiğini açıkladı.
27.04.2023 Eğitim
Bakan Özer: Uluslararası MTAL sayısı 10'a yükseltildi
Bakan Özer: Uluslararası MTAL sayısı 10'a yükseltildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uluslararası mesleki ve teknik Anadolu liselerinin (MTAL) sayısının, yeni açılan 3 okulla birlikte 10'a yükseltildiğini açıkladı.
27.04.2023 Eğitim
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023, Atatürk Havalimanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Festivale yağmurlu havaya aldırış etmeden yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Ayrıca havalimanı girişinde de araç trafiği oluştu.Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki atılımları devam ediyor. Hava, kara ve denizde onlarca yeni proje ve ürünü hayata geçiren Türkiye akıllı seyir füzesini de yaptı. TEKNOFEST'te Bayraktar Kemankeş ilk kez sergilenmeye başladı. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Bayraktar TEKNOFEST'e 1 milyon başvuru yapılığının altını çizerek "Bu dünya tarihinde görülmüş şey değil" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
Yurt ilaçlaması sonrası 76 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu
Yurt ilaçlaması sonrası 76 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastanelik oldu Şırnak Üniversitesi yerleşkesindeki Cezeri Kız Öğrenci Yurdu’nda ilaçlama sonrası 76 öğrenci, karın ağrısı ve kusma şikayetleri üzerine zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Valilik ve savcılık tarafından idari ve adli soruşturma başlatıldı.
5.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor Diyarbakır’da 140 projenin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adalet Bakanlığı, Diyarbakır Cezaevi'ni tamamen boşalttı. Bugün itibarıyla cezaevi Adalet Bakanlığı'mızdan Kültür ve Turizm Bakanlığı'mıza devredildi" açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ey Yunan tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen, bunun bedeli ağır olur ağır. Yunanistan'a tek cümlemiz var. İzmir'i unutma." dedi.
3.09.2022 Siyaset
Geleceğin insansız hava trafiğinin rotasını Türk bilim adamları çiziyor
Geleceğin insansız hava trafiğinin rotasını Türk bilim adamları çiziyor Geleceğin akıllı şehirlerinde otonom hava trafiğini sağlayacak sistemleri Türk bilim adamları geliştiriyor.
26.07.2022 Bilim ve Teknoloji
MEB harekete geçti ve yeni kararı duyurdu! Bütün öğrencilere yapılacak...
MEB harekete geçti ve yeni kararı duyurdu! Bütün öğrencilere yapılacak... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve yeni kararı resmen duyurdu. Yüz binlerce öğrenciyi kapsıyor. Okullardaki tüm öğrencilere yapılacak. MEB tarafından 'okul sağlığı hemşireleri yönergesi' hazırlandı. Buna göre okul sağlığı hemşireleri, okuldaki tüm öğrencileri yılda en az 1 kez, özel sağlık gereksinimi olan öğrencilere ise uygun sıklıkla fiziki muayenesini yapacak. Her bir öğrenci için 'Öğrenci Sağlık Tanıma Formu' doldurulacak. Öğrencilerin sağlık taramaları yapılacak. Aynı zamanda hastalanan ya da acil müdahalede bulunulması gereken öğrenci veya okul çalışanına müdahale edilecek. İşte MEB yönergesinin detayları...
1.04.2022 Eğitim
Türkiye için sevindiren gelişme! Son hali ortaya çıktı, İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma...
Türkiye için sevindiren gelişme! Son hali ortaya çıktı, İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma... Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Türkiye ve dünyada büyük yankı uyandıran İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma'nın son halini paylaştı. Bayraktar'ın paylaşımı heyecana neden oldu.
27.03.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu
Bakan Soylu: Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk olarak Van'ın Edremit ilçesinde Evliya Çelebi Teknik Lisesi Uygulama Oteli konferans salonunda düzenlenen partisinin ‘İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Soylu, “Kılıçdaroğlu sana söylüyorum. Öyle HDP'nin kalabalıklarıyla gelip de Doğu ve Güneydoğu’da gezmek olmaz, milletle gezmek olur. Tayyip Erdoğan olmasaydı Sivas'tan öteye geçemiyordu. Huzur geldi, kardeşlik geldi, şimdi Türkiye'nin her tarafına rahat rahat gidebiliyor. Adam teşekkür eder. Adam der ki Allah razı olsun AK Parti'den, Tayyip Erdoğan'dan” dedi.
26.03.2022 Siyaset
Türkiye'nin yeni savaş uçakları yolda! Devrim yaşanacak, 6 ton ağırlığında...
Türkiye'nin yeni savaş uçakları yolda! Devrim yaşanacak, 6 ton ağırlığında... Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "2005'te Türkiye savunma sanayiinde büyük oranda dışa bağımlıyken 15 yıl sonra robot uçaklar olan Bayraktar Mini İHA, Bayraktar TB2 SİHA ve Bayraktar Akıncı TİHA gibi milli platformlar ile bu alanda lider ülkelerden biri haline geldi. Asıl olan tasarım, yazılım ve bilgidir. Biz tasarımları kendimiz hep özgün yaptık ve sistemleri milli olarak geliştirdik. Geliştirdiğimiz yeni uçakların devreye girmesiyle muharebe sahasında bir devrim yaşanacak. Baykar, şu anda dünyada en çok insansız hava aracı ihraç etmiş olan firma. 19 ülkeyle ihracat sözleşmesi imzalandı ve birçoğuna ihraç edildi" dedi.
17.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar'dan yeni 'Bayraktar Kızılelma' paylaşımı: Akıncı'nın pabucunu dama atabilecek tek İHA
Selçuk Bayraktar'dan yeni 'Bayraktar Kızılelma' paylaşımı: Akıncı'nın pabucunu dama atabilecek tek İHA Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Türkiye'nin gururu yerli ve milli İHA ve SİHA'larına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Hangarda yer alan Bayraktar TB modellerinin tarihi serüvenine değinen Selçuk Bayraktar, Bayraktar Kızılelma prototipini de görüntüleyerek "İlk uçuşuna gün sayıyor" dedi. Bayraktar Kızılelma'nın Akıncı'nın pabucunu dama atabilecek tek İHA olduğunu belirten Bayraktar, "Bizleri en fazla motive eden ülkemizin tam bağımsız yarınları" ifadelerini kullandı.
13.03.2022 Ekonomi
Selçuk Bayraktar, üniversite öğrencilerine SİHA sistemlerini anlattı
Selçuk Bayraktar, üniversite öğrencilerine SİHA sistemlerini anlattı Kocaeli’nin Gebze ilçesinde üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Baykar Teknoloji Lideri ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, geleceğin mühendis adaylarına geliştirmekte oldukları Bayraktar TB3 insansız hava aracı ve insansız savaş uçağı ile ilgili bilgiler verdi.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, 100 Objede Türk İslam Bilim Tarihi Sergisi Açılışı'nda konuştu!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, 100 Objede Türk İslam Bilim Tarihi Sergisi Açılışı'nda konuştu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Geçmişte nasıl bilime ve ilerlemeye öncülük ettiysek bugün de çığır açan teknolojilerde lider ülke olmak için çalışıyoruz." dedi.
15.11.2021 Siyaset
Bakan Varank: Konya Ovası Projesi ile 200 milyon metreküp su tasarrufu sağladık
Bakan Varank: Konya Ovası Projesi ile 200 milyon metreküp su tasarrufu sağladık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Kısa adı KOP KÖSİP olan ‘Küçük Ölçekli Sulama İşleri Programı’nı hayata geçirerek bölgemizdeki su yönetimi konusunda çok önemli işlere imza attık. Program kapsamında uyguladığımız 885 proje ile 1 milyon 310 bin dekar alanı rehabilite edip, modern sulama alt yapısına kavuşturduk. Bu rehabilitasyonlar neticesinde yılda yaklaşık 200 milyon metreküp su tasarrufu sağladık” dedi.
8.10.2021 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, tüm Türkiye'de öğrenciler...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, tüm Türkiye'de öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Yüz yüze eğitim ve uzaktan eğitimle ilgili Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den duyuru geldi. Özer, şu anda okulların yüz yüze eğitime devam etmesinin ana odakları olduğunu belirterek, 4. haftayı tamamlamak üzere olduklarını ve sürecin planlandığı gibi gittiğini açıkladı. Vaka nedeniyle zaman zaman bazı sınıfların uzaktan eğitime geçebileceğini söyleyen Bakan Özer, önemli olanın açık sınıfların varlığını sürdürmesi olduğunu vurguladı. Öğrencilerle bir araya gelen Özer, talep ve istekleri dinledi ve bunların hızla karşılanacağını da bildirerek, "Şu anda temel eğitim ve ortaöğretimde öğrencilerin okullara devam oranı çok yüksek. Türkiye genelinde devam oranı yüzde 95'in üzerinde. Süreçte sınıf bazlı bir önlem yaklaşımı yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Eğitim
Selçuk Bayraktar duyurdu: TB3 ilk uçuşunu 2022'de yapacak
Selçuk Bayraktar duyurdu: TB3 ilk uçuşunu 2022'de yapacak TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bütün bu robotik teknolojisinin, otonom gelişmesiyle birlikte aslında bütün çabamız, gayretimiz geleceğin mobilitesinde devrim yaratacak uçan araba teknolojisini geliştirmek. Yani uçan akıllı mobiliteyi bir anlamda geliştirmek" dedi. Bayraktar, Baykar'ın yeni projelerinden bahsederek, 2022 yılında Bayraktar TB3'ün ilk uçuşunu gerçekleştireceğini söyledi.
22.09.2021 Gündem
Selçuk Bayraktar: Gayretimiz uçan araba teknolojisini geliştirmek
Selçuk Bayraktar: Gayretimiz uçan araba teknolojisini geliştirmek TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Bütün bu robotik teknolojisinin, otonom gelişmesiyle birlikte aslında bütün çabamız, gayretimiz geleceğin mobilitesinde devrim yaratacak uçan araba teknolojisini geliştirmek. Yani uçan akıllı mobiliteyi bir anlamda geliştirmek" dedi.
22.09.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi Son dakika haberi... Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST heyecanı başladı. Sabah erken saatlerden itibaren alana akın akın ziyaretler gerçekleşti. TSK akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları İstanbul Boğazı semalarında selamlama uçuşu gerçekleştirdi. BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Bu gençler sayesinde bağımsız güçlü Türkiye hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “TEKNOFEST'te dereceye giren takımlara 5 milyon liranın üzerinde ödül dağıtılacak” ifadelerini kullandı.
21.09.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Cezeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cezeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.