Cezavi

Cezavi

Son dakika cezavi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cezavi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cezavi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cezavi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cezavi gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 cezavi haberi bulunmuştur. Tüm cezavi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Kabine Toplantısıyla cezaevi izinleri ne kadar uzatıldı, 2023 mü, ne zaman bitecek?
Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı? Kabine Toplantısıyla cezaevi izinleri ne kadar uzatıldı, 2023 mü, ne zaman bitecek? Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, ne zaman bitecek? 23 Mayıs Pazartesi gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında açık cezaevi izinleri ile ilgili yeni bir karar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada koronavirüs pandemisi nedeniyle covid 19 izni kapsamında evlerine gönderilen mahkumlar ve yakınlarını ilgilendiren bir kararı açıkladı. Böylece açık cezaevi izinlerinin uzatılıp uzatılmayacağı yönündeki merak edilenler yanıt bulmuş oldu.  İşte Açık cezaevi izinleri Kabine Toplantısı kararı…
24.05.2022 Gündem
Mustafa Sarıgül: Devletimiz, 250 bin kader mahkûmuna da kucak açmalı
Mustafa Sarıgül: Devletimiz, 250 bin kader mahkûmuna da kucak açmalı Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “5 milyon Suriyeli yurttaşımıza kucak açan devletimiz, 250 bin kader mahkûmuna da kucak açmalı ve onlar cezaevinden çıktıktan sonra mutlaka onlara gerekli destek yapılmalı" dedi.
26.04.2022 Siyaset
Açık cezaevi izinleriyle ilgili son dakika kararı! 31 Ocak'tan itibaren...
Açık cezaevi izinleriyle ilgili son dakika kararı! 31 Ocak'tan itibaren... Açık cezaevi izinleriyle ilgili son dakika kararı. Bakanlık resmen açıkladı. Açık cezaevi izinleri uzatıldı mı, bitti mi, son durum ne? CTE 2022 Adalet Bakanlığı Açık cezaevi izinleri ne zaman bitecek? sorunu yanıt buldu. Açık cezaevlerindeki hükümlülerin, Kovid-19 tedbirleri kapsamındaki izin sürelerinin, 31 Ocak'tan itibaren 2 ay daha uzatıldığı bildirildi.
28.01.2022 Gündem
Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın, Edirne F Tipi Cezaevi'ne sevk edildi
Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın, Edirne F Tipi Cezaevi'ne sevk edildi Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' olarak bilinen Mehmet Aydın, Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.
8.07.2021 Gündem
Adnan Oktar'ın cezaevindeki son hali ortaya çıktı
Adnan Oktar'ın cezaevindeki son hali ortaya çıktı Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar’ın hükümlü olarak yattığı Edirne Cezaevi’nde imaj değiştirdiği ortaya çıktı.
11.04.2021 Gündem
'Kız arkadaşımı taciz etti' deyip öldürdü!
'Kız arkadaşımı taciz etti' deyip öldürdü! İstanbul Pendik Yücelen beyaz eşya satışı yapılan iş yerinde çalışan Alper Yıldırım (38), uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Yıldırım, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Katil zanlısı Murat E. ise ifadesinde 'Kız arkadaşımı taciz etti' dedi.
14.09.2020 Gündem
Dilek'in sevgilisine iyi hal indirimi!
Dilek'in sevgilisine iyi hal indirimi! Bursa’da arkadaşlarıyla gezmeye çıktıkları otomobilde silah pazarlığı yaparken tabancanın ateş alması sonucu vurulan Dilek Bozal'ın (26) ölümüne neden oldukları iddiasıyla 4 sanığın tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı.
6.04.2019 Gündem
HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu!
HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu! HDP Parti Meclisi toplantısında Cumhurbaşkanı adayının eski Genel Başkan Selahattin Demirtaş olması kararlaştırıldı.
25.04.2018 Siyaset
Hükümlü yatağını ateşe verdi
Hükümlü yatağını ateşe verdi Edirne'de HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da kaldığı Yüksek Güvenlikli F Tipi Kapalı Cezaevi'nde cinayet suçundan hükümlü S.K., yatağını ateşe vererek yangın çıkardı.
4.04.2017 Yaşam
DBP'li eski başkana 8 yıl hapis cezası
DBP'li eski başkana 8 yıl hapis cezası Tunceli eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
Futbol takımı kaza yaptı! 1 ölü, 17 yaralı
Futbol takımı kaza yaptı! 1 ölü, 17 yaralı Ağrılı kadın futbol takımını taşıyan minibüs kaza yaptı: 14'ü futbolcu 18 kişi yaralandı
18.03.2017 Futbol
FETÖ’cüler beni öldürecek!
FETÖ’cüler beni öldürecek! Dink suikastının tetikçisi Ogün Samast, Silivri Cezaevi’nde FETÖ’cü gardiyanlar tarafından işkence gördüğünü ve tehdit edildiğini iddia etti, “Beni öldürecekler, başka cezaevine sevk edin” dedi
29.09.2021 Gündem
HDP'li Eş Başkanlara hapis cezası!
HDP'li Eş Başkanlara hapis cezası! HAKKARİ’de, 7 ay önce ’öz yönetim’ açıklamasına katıldıkları için tutuklanan Hakkari Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ile Nurullah Çiftçi’nin de aralarında bulunduğu 7’si tutuklu, 4’ü tutuksuz 11 sanığın yargılandığı Hakkari 2...
29.09.2021 Gündem
Kaçak ikili Yunanistan’da saklanıyor
Kaçak ikili Yunanistan’da saklanıyor İsviçre’de 15 yaşında bir kıza tecavüz etmekten 4 yıl hapse mahkum edilen ve tutulduğu Limmattal Cezaevi’nden Angela Magdici (32) adlı gardiyanla beraber kaçan Suriyeli Hassan Kiko’nun (27) Yunanistan’da gizlendiği ortaya çıktı...
5.03.2016 Dünya
O savcı AK Parti'den aday olacak!
O savcı AK Parti'den aday olacak! 1997 yılında bir mitingde yaptığı konuşma sebebiyle hapis cezasına çarptırılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı Pınarhisar Cezaevi’nin Savcısı Hüseyin Özbakır, 9 yıldır görev yaptığı Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden emekliye ayrılıp AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.
29.09.2021 Gündem
Kafasını kesmeye çalıştı!
Kafasını kesmeye çalıştı! ISPARTA’nın Yalvaç İlçesi’nde 49 yaşındaki G...
2.02.2015 Yaşam
Annesi Afrika'da zannediyordu ama...
Annesi Afrika'da zannediyordu ama... BALYOZ Davası’ndan 21 ay Hasdal Askeri Cezaevi’nde tutuklu kaldıktan sonra geçen hafta tahliye edilen Deniz Askeri Hakim Kıdemli Albay Cengiz Şirin, memleketi olan Balıkesir’in Bandırma İlçesi’ne gelerek, Afrika’da görevde olduğunu sanan Annesi Suzan Şirin ile hasret giderdi.
29.09.2021 Gündem
Böyle eylem görülmedi!
Böyle eylem görülmedi! Madenciler kendilerini ocağa kapattı
29.09.2021 Gündem
Derdini Kürtçe anlatamayınca...
Derdini Kürtçe anlatamayınca... ERZURUM 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen, ’Ağrı KCK’ davasında ’Terör örgütüne üye olmak’ suçundan tutuklu yargılanan Mansure Aslan’ın derdini Kürtçe anlatamayınca çareyi Türkçe konuşmakta buldu...
29.09.2021 Gündem
'Ben hükümlü değil tutukluyum!'
29.09.2021 Gündem
Terör suçlusu ama kapatamayız
Terör suçlusu ama kapatamayız Danimarka mahkemesi PKK’nın yayın organı Roj TV’nin ülkedeki anti-terör kanunlarını ihlal ettiğine karar verdi...
10.01.2012 Dünya
Libya'da toplu mezar bulundu!
Libya'da toplu mezar bulundu! Libya'nın başkenti Trablus'ta, içinde bin 270 kişinin cesedi olan toplu mezar bulundu...
25.09.2011 Dünya
Silivri'de doktorlar firarda!
Silivri'de doktorlar firarda! 5 doktor, 'psikolojimiz bozuldu' diyerek cezaevi hastanesinden ayrıldı
29.09.2021 Gündem
'Zaman aşımı yok'
'Zaman aşımı yok' Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Deniz Güçer’e konuşup 12 Eylül dönemini anlattı
23.07.2010 Siyaset
Türk halkını yanımda hissettim!
Türk halkını yanımda hissettim! ‘Adalet yerini bulacaktır ama gecikmiş olarak değil diyelim’
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cezavi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cezavi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.