Ceyhun Fersoy

Ceyhun Fersoy

Son dakika ceyhun fersoy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceyhun fersoy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceyhun fersoy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceyhun Fersoy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceyhun fersoy gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 ceyhun fersoy haberi bulunmuştur. Tüm ceyhun fersoy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Begüm Öner’in hobisi şaşırttı!
Oyuncu Begüm Öner’in hobisi şaşırttı! Kendisi gibi oyuncu olan Ceyhun Fersoy ile evli Begüm Öner önceki gün bir davette objektiflere yansıdı. 'Seksenler' dizisinde birlikte kamera karşısına geçen ikiliden Öner, dedesinin doktor olduğunu ve bu nedenle ilginç bir hobisi olduğunu açıkladı.
30.09.2023 Magazin
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak!
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak! Çiğli Belediyesinin, geçtiğimiz aylarda “Baş Belası” oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına düzenlediği tiyatro festivalinin açılışı duayen oyuncu Tamer Levent’in katılımıyla gerçekleştirildi.
19.01.2023 Magazin
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı
Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar'
Sergen Deveci son halini paylaştı! 'Bugün beni ilk kez güneşe çıkardılar' Amasya'da tiyatrocuların geçirdiği trafik kazasında tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu yaşamını yitirmişti. Kazada ağır yaralanan ve tedavi görmeye devam eden Sergen Deveci, son halini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
8.01.2023 Magazin
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga!
Sergen Deveci'den duygusal paylaşım: Burası cehennem Tolga! Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR'a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan ve ambulans uçakla İstanbul'daki özel bir hastaneye getirilen tiyatrocu Sergen Deveci'nin tedavisi devam ediyor. Zor günleri atlatmaya çalışan ünlü oyuncu kazada hayatını kaybeden arkadaşı Tolga Güleryüz'ü andı. Ünlü isim duygusal bir paylaşımda bulundu.
12.12.2022 Magazin
Melis İşiten, ölümden döndüğü tarihi kazıttı!
Melis İşiten, ölümden döndüğü tarihi kazıttı! Baş Belası tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında trafik kazası geçirip, ölümden dönen Melis İşiten, o günkü tarihi koluna kazıtarak unutulmaz bir güne dönüştürdü.
12.12.2022 Magazin
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımları!
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz paylaşımları! 'Baş Belası' tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden ekibi taşıyan minibüs, Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan yaralı olarak kurtulan Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten, kaybettikleri arkadaşları Tolga Güleryüz için duygulandıran paylaşımlar yaptı.
10.12.2022 Magazin
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022
Ceyhun Fersoy'dan duygulandıran paylaşım: 2'nci doğum günüm 20 Kasım 2022 'Baş Belası' tiyatro oyununda oyuncuları taşıyan minibüs Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı. Kazadan kurtulan isimlerden Ceyhun Fersoy, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Son durumu hakkında bilgi veren Fersoy, kaza ile ilgili gelen sorulara verdiği yanıtlarla görenleri duygulandırdı.
7.12.2022 Magazin
Sergen Deveci'den yeni paylaşım geldi!
Sergen Deveci'den yeni paylaşım geldi! Amasya’da turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan tiyatrocu Sergen Deveci'nin tedavisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatan Sergen Deveci’den yeni bir paylaşım geldi.
30.11.2022 Magazin
Kadıköy’de Tolga Güleryüz’e veda programı
Kadıköy’de Tolga Güleryüz’e veda programı Amasya’daki trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde veda programı düzenlendi. Programa Güleryüz’ün ailesinin yanı sıra kaza yaşadığı araçta bulunan oyuncu arkadaşları Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten de katıldı.
29.11.2022 Haber
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz'e duygusal veda
Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'den Tolga Güleryüz'e duygusal veda Amasya’daki trafik kazasında hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde veda programı düzenlendi. Programa katılan oyuncular Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten arkadaşlarına gözyaşları içinde veda etti.
29.11.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu eski eşi Melis İşiten'i paylaştı!
Uraz Kaygılaroğlu eski eşi Melis İşiten'i paylaştı! 'Baş Belası' tiyatro oyununu Çorum’da sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden ekibi taşıyan minibüs, Merzifon'a bağlı Çaybaşı Köyü civarında önünde seyreden TIR'a arkadan çarpmıştı. Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetmiş, Melis İşiten de dahil olmak üzere 8 kişi yaralanmıştı. Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, eski eşi ve kızı Ada'nın annesi Melis İşiten'le objektif karşısında poz verdi.
27.11.2022 Magazin
Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız
Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız Amasya’da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan oyuncular Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy, sosyal medya üzerinden sağlık durumları hakkında paylaşım yaptı. Ameliyat sonrası açıklama yapan Deveci, “Şu süreçte arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece” diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
25.11.2022 Magazin
Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı!
Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı! Amasya’da 'Baş Belası' tiyatro oyuncuları turneden dönerken feci bir kaza geçirdi. Minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle kazada ağır yaralanan Sergen Deveci, dün ambulans uçakla İstanbul'a getirilmişti. Boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilen oyuncu, ameliyata alınmıştı. Deveci’nin son durumuyla ilgili arkadaşı Ersel Dursun'dan açıklama geldi.
23.11.2022 Magazin
Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş, Samsun’da toprağa verildi!
Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş, Samsun’da toprağa verildi! Amasya'da tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste meslektaşları Tolga Güleryüz (33) ve Burak Topçu (42) ile birlikte hayatını kaybeden tiyatrocu Özgür Karataş (32), Samsun’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Düşevi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar, "Tutanaklarda, servis sürücüsünü birkaç defa yavaş gitmesiyle alakalı uyarmışlar. Zaten kazanın oluş şeklinden de sürücünün çok süratli olduğu anlaşılıyor ama neticede bizi sonuç ilgilendiriyor ve çok üzgünüz" dedi.
22.11.2022 Magazin
Zeynep Gülmez'den eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Ben seni affettim. Affet beni!
Zeynep Gülmez'den eski eşi Tolga Güleryüz'e veda: Ben seni affettim. Affet beni! Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları trafik kazası geçirdi. İçinde bulundukları minibüs, bir TIR’a arkadan çarptı. Feci kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Oyuncu Zeynep Gülmez feci kazada hayatını kaybeden eski eşi Tolga Güleryüz andı.
22.11.2022 Magazin
Kazada yeni gelişme!  Tam kusurlu bulundu
Kazada yeni gelişme! Tam kusurlu bulundu Amasya’da turnede olan “Baş Belası” oyunu ekibini taşıyan minibüsün TIR'A çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Hastanedeki tedavisi devam eden oyuncu Ceyhun Fersoy, kaybettiği dostu Tolga Güleryüz'e Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarla veda etti. Tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu kazada hayatını kaybetti. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Deveci'nin hastaneden ilk görüntüleri de geldi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz (33), Burak Topçu (42) ve Özgür Karataş'ın (32) hayatını kaybettiği kazada; TIR'a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş'ın (28), tespit tutanağına göre, 8'de 8 kusurlu olduğu ortaya çıktı. DHA'nın ulaştığı savcılık ifadesinde ise tutuklu Bektaş'ın, "110-120 gibi hızla gidiyordum. TIR aniden önüme kırınca kaza oldu. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.
22.11.2022 Magazin
Kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi
Kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi Amasya’da tiyatrocuları taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada ağır yaralanan oyuncu Sergen Deveci, Sağlık Bakanlığı’na ait ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi.
21.11.2022 Magazin
Begüm Öner: En hafif hasarla atlatmaya çalışacağız!
Begüm Öner: En hafif hasarla atlatmaya çalışacağız! Kaza sonrası açıklama yapan Ceyhun Fersoy'un kendisi gibi oyuncu olan eşi Begüm Öner, Instagram hesabından arkadaşlarının sağlık durumuna dair açıklamada bulundu.
21.11.2022 Magazin
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl?
Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası yapan 'Baş Belası' tiyatro ekibinde yer alan Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Sergen Deveci’nin durumu ciddiyetini koruyordu. Hastaneden alınan bilgiye göre; kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık olduğu, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Peki, Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Trafik kazası geçiren tiyatrocu Sergen Deveci nasıl, sağlık durumu iyi mi? İşte Sergen Deveci ile ilgili detaylar…
21.11.2022 Magazin
Begüm Öner konuşmakta zorlandı: En hafif hasarla atlatmaya çalışacağız!
Begüm Öner konuşmakta zorlandı: En hafif hasarla atlatmaya çalışacağız! Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün TIR'A çarptı. Kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Begüm Öner kazada yaralanan oyuncu eşi Ceyhun Fersoy ve diğer yolcuların sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 'İyi olacağız' diyen Öner, dostlarına da teşekkür etti.
21.11.2022 Magazin
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti
Oyuncuları taşıyan minibüs tıra çarptı! 3 kişi hayatını kaybetti Amasya - Çorum karayolu üzerinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs tıra çarptı.Feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralıların arasında oyuncu Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten de bulunuyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kazada yaralanan oyuncuların son sağlık durumları hakkında bilgi verdi.
21.11.2022 Magazin
Ceyhun Fersoy-Begüm Öner çiftine saldırı anı kameraya yansıdı!
Ceyhun Fersoy-Begüm Öner çiftine saldırı anı kameraya yansıdı! 'Seksenler' dizisinde rol alan oyuncu çift Ceyhun Fersoy (39) ile Begüm Öner'in (32), geçtiğimiz hafta Cihangir'de bir mekânda darp edildiği görüntüler ortaya çıktı. Mekanda bulunan bir kişinin, masanın üzerine çıkıp, Fersoy'un üzerine atladığı an kameraya böyle yansıdı.
23.12.2021 Magazin
Ceyhun Fersoy darp edildiğini böyle duyurdu!
Ceyhun Fersoy darp edildiğini böyle duyurdu! TRT 1’de yayınlanan ‘Seksenler’ dizisinde rol alan Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla darp edildiğini duyurdu.
13.12.2021 Magazin
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin kilit oyuncusunu açıkladı! Dün kendisini aradım 'Ben çok rahatım abi' dedi!
Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin kilit oyuncusunu açıkladı! Dün kendisini aradım 'Ben çok rahatım abi' dedi! Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi eski futbolculardan Fatih Akyel, Emre Aşık, Saffet Akbaş sarı lacivertli cepheye yakınlığıyla bilinen Feridun Niğdeoğlu, aktif teknik direktörlük kariyerine devam eden Mesut Bakkal ve sevilen oyuncu Ceyhun Fersoy derbi hakkında önemli tespitlerde bulundular.
19.11.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Ceyhun Fersoy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceyhun fersoy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.