Gazete Vatan Logo

Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste, üç kişi hayatını kaybetmişti. Minibüste yaralılar arasında bulunan oyuncu Ceyhun Fersoy, önceki gün galada görüntülendi. Tarifsiz acısını paylaşan oyuncu, "İçimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek" açıklamasında bulundu.

Ceyhun ve Begüm Fersoy’dan yeni açıklama: Çok zor zamanlardı

Çorum’da “Baş Belası” adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun’a gitmek üzere önceki gece yola çıkan oyuncuları taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki TIR’a arkadan çarpmıştı. Minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken, sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralanmıştı. Oyuncu Ceyhun Fersoy, Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Hastanesi'nde tamamlanan tedavisi sonrası, taburcu edilmişti.

"GÖZLERİMİ KAPATIYORUM O ANI YAŞIYORUM"

Kazada ekip arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ceyhun Fersoy, evinde çekilen bir fotoğrafı duygusal notla paylaşmıştı. Fersoy paylaşımında şunları ifade etmişti:

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum… Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi… Çok değerli yol arkadaşlarımı kaybetmenin üzüntüsünü tarif edemem, Allah düşmanımın başına vermesin… Şimdi ayağa kalkma zamanı… Güçlenip daha iyi olmalıyız, olacağız… Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum… Arayan, mesaj atan herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, iyi ki varsınız. Üç değerli dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz… Onlara ihanet etmeyeceğiz…"

GALAYA ÜNLÜ AKINI

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaryosunu Ata Demirer’in yazıp aynı zamanda başrolünde olduğu ve Hakan Algül’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı ‘Bursa Bülbülü’nün özel gösterimi dün gece gerçekleşti. Kahkahayla gözyaşlarının birbirine karıştığı ve birçok ünlü ismin katıldığı gösterimde, filmin sonunda ekip dakikalarca ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

EŞİYLE BİRLİKTE KATILDI

Geçtiğimiz aylarda tiyatro ekibiyle Merzifon'da kaza büyük bir kaza geçiren Ceyhun Fersoy, galaya eşi Begüm Fersoy ile geldi.

"AYAKLANMAYA BAŞLADIM"

Fersoy, ''Son iki haftadır ayaklanmaya başladım. Ayak bileğimde kırıklar, kopuklar vardı. Çok şükür şuan ayaktayız, yanınızdayız. Yanımızda olduğunuz için de çok teşekkür ederiz. Ama içimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek. Çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı kaybettik. Çok zor bir durum'' dedi.

"ÇOK ZOR ZAMANLARDI"

Begüm Fersoy ise, ''Gerçekten çok zor zamanlardı. Elimden geldiğince herkese destek olmaya çalıştım. Ama çok yakın bir arkadaşımızı kaybettik. Sözün bittiği yer burası. Yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Bugün de destek olmaya geldik. İnşallah çok güzel bir film izleyeceğiz'' dedi.