Gazete Vatan Logo
Magazin Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı!

Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı!

Amasya’da 'Baş Belası' tiyatro oyuncuları turneden dönerken feci bir kaza geçirdi. Minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle kazada ağır yaralanan Sergen Deveci, dün ambulans uçakla İstanbul'a getirilmişti. Boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilen oyuncu, ameliyata alınmıştı. Deveci’nin son durumuyla ilgili arkadaşı Ersel Dursun'dan açıklama geldi.

Sergen Deveci'nin son durumunu arkadaşı açıkladı!

Çorum’da “Baş Belası” adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun’a gitmek üzere önceki gece yola çıkan oyuncuları taşıyan Aykut Bektaş yönetimindeki minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki TIR’a arkadan çarpmıştı. Minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken, sürücü ile Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralanmıştı.

Kazayla ilgili sürdürülen soruşturmada; süratli olduğu tespit edilen minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş ile TIR şoförü Hacı Ahmet K., gözaltına alınmıştı. Sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede hakimliğe çıkarılan 2 sürücüden Aykut Bektaş tutuklanırken, Hacı Ahmet K. de adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmıştı.Kazayla ilgili sürdürülen soruşturmada; süratli olduğu tespit edilen minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş ile TIR şoförü Hacı Ahmet K., gözaltına alınmıştı. Sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede hakimliğe çıkarılan 2 sürücüden Aykut Bektaş tutuklanırken, Hacı Ahmet K. de adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılmıştı.

Haberin Devamı


AMBULANS UÇAKLA İSTANBUL’A GELDİ


Durumu ağır olan Sergen Deveci'nin, ambulans uçakla İstanbul’daki özel bir hastaneye sevk edilmesinin ardından boynunda ve omurgasında kırıklar olduğu tespit edilmişti.

TÜM DİLEKLERİMİZ İYİLEŞMESİ YÖNÜNDE"


Hastanenin Medikal Direktörü Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, Deveci’nin sağlık durumu ve ameliyatla ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Şamilgil; "Kendisinin boynunda, omurgalarında kırık var. Kırığa bağlı olarak bir ameliyat olmasına karar verildi. Tüm hazırlıkları yapıldı; kendisini biraz önce ziyaret ettim. Morali gayet yerinde, espriler yapıyor. İyi olacağına inanıyor. Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu hocamız omurga cerrahisi konusunda zaten isim yapmış birisi. Kendisi birazdan ameliyata alınacak. Umarım ameliyat da başarılı geçecek. Tüm dileklerimiz onun iyileşmesi yönünde” demişti.

“ŞAHSA ÖZEL RİSKLERİ VAR”


Uzm. Dr. Özgür Şamilgil, ameliyat ve sonraki süreçle ilgili ise şunları söylemişti:
Her omurga ameliyatının şahsa özel riskleri vardır. Çünkü her omurga kırığının da yeri ve boyutları birbirinden farklıdır. Arkadaşımızın başka hastalıklarının olmaması, yaşının genç olması gibi özellikler bu ameliyat açısından daha düşük risk kılıyor. Tabii her ameliyatın kendine göre riskleri vardır. Omurganın içinden geçen sinirler kollara bacaklara ve aşağıya doğru yayılıyorlar. O sinirlerin zarar görmemesi için tedbirler alınarak gerekli cerrahi müdahale yapılacak. Şu anki bulgular bu ameliyatı olması gerektiğine, olmadığı takdirde hasar oluşabileceğini gösteriyor. Ameliyat sonrası bu hasar riskinin ortadan kaldırılmasını hedefliyoruz. Bunun için bir yüzde vermek, bu ameliyat yüzde yüz başarılı olacaktır demek mümkün değil. Ama en iyi yerde, en emin ellerde bu ameliyatın riski başka hastanelere göre biraz daha düşüktür. Ameliyat başarılı geçtiği takdirde bir haftaya kadar iyileşip evine taburcu olabileceğini düşünüyoruz.

Haberin Devamı

"SERGEN DİNLENİYOR"


Deveci'nin saatler süren ameliyatı sona erdi. Arkadaşı oyuncunun son durumunu sosyal medyada hesabından paylaşrak şunları söyledi:

Haberin Devamı


Ameliyat bitti. Sergen dinleniyor. Süreç geliştikçe haber vermeye devam edeceğim.

Öte yandan dün İstanbul'a getirilen Sergen Deveci'nin hastanede köpeği Sherlock'a sarıldığı görüntüler paylaşılmıştı. Görüntülerde Deveci'nin bilincinin açık olduğu görülmüştü.Öte yandan dün İstanbul'a getirilen Sergen Deveci'nin hastanede köpeği Sherlock'a sarıldığı görüntüler paylaşılmıştı. Görüntülerde Deveci'nin bilincinin açık olduğu görülmüştü.