Gazete Vatan Logo
Magazin Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız

Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız

Amasya’da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan oyuncular Sergen Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy, sosyal medya üzerinden sağlık durumları hakkında paylaşım yaptı. Ameliyat sonrası açıklama yapan Deveci, “Şu süreçte arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece” diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten'in sağlık durumu ile ilgili açıklama: Her gün daha iyi olacağız

Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu'nda "Baş Belası" adlı tiyatro oyununu sahneledikten sonra Samsun'a dönen ekibi taşıyan aracın Amasya'nın Merzifon ilçesinde Trafik kazası yapması sonucu yaralanan ve Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan oyuncu Sergen Deveci, İstanbul'daki özel bir hastaneye sevk edilmişti.

BEN İYİYİM ENDİŞELENMEYİN

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi:

"Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, Yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2. Baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin."

Haberin Devamı

CEYHUN FERSOY: ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN

Aynı kazada yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duygularını anlattı:

"Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum…Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum…Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik. Haykırmak, isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi…Çok değerli yol arkadaşlarımı kaybetmenin üzüntüsünü tarif edemem. Allah düşmanımın başına vermesin…Şimdi ayağa kalkma zamanı…Güçlenip daha iyi olmalıyız, olacağız…Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum…Arayan mesaj atan herkese😘 Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, iyi ki varsınız🤙

3 değerli dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz…Onlara ihanet etmeyeceğiz…"

Melis İşiten ise yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Kaybettiklerimiz için her gün daha iyi olacağız. Sevginize bin şükür."

Haberin Devamı

KAZADA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Karadeniz turnesi kapsamında Çorum'da son oyunlarını sahneleyen tiyatro ekibinin içinde bulunduğu, Aykut Bektaş idaresindeki minibüs, Merzifon'un Çaybaşı köyü mevkisinde aynı yönde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki kamyonla çarpışmış, kazada minibüsteki Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetmiş, sürücü Bektaş ile minibüste bulunan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu ve Ceyhun Fersoy yaralanmıştı. Yaralılardan sürücü Aykut Bektaş, Melis İşiten ile Filiz Özbek tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.