Çete Üyesi

Çete Üyesi

Son dakika çete üyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çete üyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çete üyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çete Üyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çete üyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 805 çete üyesi haberi bulunmuştur. Tüm çete üyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı
İngiltere'de vahşice öldürülen DJ Koray Alpergin olayında Türk çete izi! Korkunç detay ortaya çıktı Kaçırıldıktan sonra işkenceyle öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. İngiltere'de Alpergin'i kaçırıp 2 gün boyunca bir türkü barda üzerine kaynar su döküp, beyzbol sopasıyla döverek öldüren kişilerin Londra'nın kuzeyinde faaliyet gösteren "Tottenham Boys" adıyla nam salan Türk çetesinin üyeleri olduğu ileri sürüldü. Çetenin üst düzey yöneticilerinin olayın ardından Türkiye'ye kaçtığı ve Sultangazi'de saklandıkları öne sürüldü.
3.10.2023 Dünya
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı pusu: Sahte fransız kimlik, Alman plaka
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı pusu: Sahte fransız kimlik, Alman plaka Yunanistan’ın başkenti Atina’da kimliği belirsiz kişilerce yaylım ateşine tutularak öldürülen 6 Türk’ün, elebaşılığını İtalya’da yakalanan Barış Boyun’un yaptığı ‘Ölüm Çetesi’nin üyeleri olduğu ortaya çıktı.
13.09.2023 Gündem
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
'Sülün Osman' çetesi çökertildi!
'Sülün Osman' çetesi çökertildi! İzmir merkezli 4 ilde "Sülün Osman" çetesine operasyon düzenlendi. 16 milyon liralık vurgun yapan 14 çete üyesi gözaltına alındı. Çetenin dolandırıcılıktan elde ettikleri paralarla lüks oto kiralama şirketi kurdukları ve ünlü isimlere ara kiraladıkları belirlendi. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
31.07.2023 Vatan TV
Devlet arazisini satıp 16 milyonluk vurgun yapan Sülün Osman Çetesi çökertildi!
Devlet arazisini satıp 16 milyonluk vurgun yapan Sülün Osman Çetesi çökertildi! Devlet arazisini satıp vurgun yaptılar! ‘Sülün Osman’ çetesi İzmir merkezli 4 ilde yapılan operasyonla çökertildi. 16 milyonluk vurgun yapan 14 çete üyesi gözaltına alındı. Dolandırıcılık çetesinin elde ettiği paralar ile araç kiralama şirketi kurduğu ortaya çıkarken lüks otomobilleri ünlü isimlere de kiraladıkları belirlendi. Operasyonun detaylarını ise CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı…
31.07.2023 Gündem
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı!
'Sevenler' çetesine film gibi operasyon: Çete lideri yatla kaçarken yakalandı! İzmir, İstanbul, Ankara ve Manisa'da otomobil, galeri mafyasına operasyon düzenlendi. Köylü ve esnafı dolandırıp zorla gasbeden 18 kişi çok sayıda silahla gözaltına alındı. Operasyonda yanında 1 milyon lira parayla yatla yurt dışına kaçmaya çalışan çete lideri kıskıvrak yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı...
18.07.2023 Gündem
Tahta kaşıkla istismara ve işkenceye uğradı! Öğrencinin itirafı, üyesi olduğu çeteyi çökertti
Tahta kaşıkla istismara ve işkenceye uğradı! Öğrencinin itirafı, üyesi olduğu çeteyi çökertti Zonguldak'ta, yabancı uyruklu üniversite öğrencisi A.S.K. (24), dahil olduğu uyuşturucu çetesine ait silahı düşürüp polise yakalatınca, çetenin, tahta kaşıkla cinsel istismarına ve işkenceye uğradı. Uyuşturucu çetesinden kurtulan A.S.K. polise sığındı. 8 çete üyesi yakalanıp adliyeye sevk edildi.
5.05.2023 Gündem
Kredi çetesi! 500 milyonluk VIP vurgun
Kredi çetesi! 500 milyonluk VIP vurgun Zimmetine para geçirince işten atılan bankacı Raşit K., kurduğu çeteyle işsizleri VIP minibüslerle Ankara’ya götürdü, 5 yıldızlı otellerde konaklatıp lüks mekânlarda ağırladı. Fason şirketlerde yüksek ücretle ‘işe almış’ gibi yaptı. Bu kişiler adına kredi çekerek 500 milyon liralık vurguna imza attı.
17.04.2023 Yaşam
"Togg'a kredi" ilanı verip 158 milyon liralık vurgun yapan 25 çete üyesi tutuklandı
"Togg'a kredi" ilanı verip 158 milyon liralık vurgun yapan 25 çete üyesi tutuklandı Diyarbakır ile iki ilde "deprem" ve "Togg" kredisi verme vaadiyle vatandaşları 158 milyon lira dolandıran çeteye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 25 kişi tutuklandı.
10.04.2023 Gündem
Yakalanmamak için parmak izlerini eritti, estetik ameliyat oldu! Yıllardır aranan cani yakalandı
Yakalanmamak için parmak izlerini eritti, estetik ameliyat oldu! Yıllardır aranan cani yakalandı 50 kişinin ölümünden sorumlu bir çeteye üye olan ve 17 yıldır her yerde aranan katil en sonunda yakayı ele verdi. Katilin yakalanmamak için yüzüne estetik yaptırdığı ve parmak izlerinden kurtulmak için parmaklarını asitle erittiği ortaya çıktı.
14.03.2023 Gündem
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı
14 bin 200 kişiyi dolandıran hacker çetesi çökertildi! Çete lider 22 yaşında çıktı Türkiye genelinde birçok ilde vatandaşların telefonlarına farklı içerikli linkleri mesaj olarak gönderen hacker çetesi üyeleri, linklere tıklayanlardan elde ettiği bilgilerle 14 bin 200 kişiyi dolandırdı. Konya Polisinin yaptığı çalışma sonrasında 5 ilde düzenlenen operasyonla çetenin 22 yaşındaki lideri ile birlikte 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden çete liderinin de aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklandı.
28.01.2023 Gündem
Güzel kadın fotoğraflarıyla erkekleri avladılar! Şok eden detaylar
Güzel kadın fotoğraflarıyla erkekleri avladılar! Şok eden detaylar İnternette ‘elit aşk’, ’hayalimdeki aşk’ ve ’hoşça sohbet’ adlarıyla kurdukları arkadaşlık siteleri üzerinden erkekleri ağlarına düşürerek dolandıran 11 kişiden oluşan ‘alo randevu’ çetesi çökertildi. Çetenin, internet sitelerinde yer verdikleri paketlere göre para aldığı belirlendi. Akşam yemeği paketi için 2 ile 5 bin TL para alınırken, evlilik paketi için 50 bin TL civarında para aldıkları anlaşıldı. Çetenin şu ana kadar tespit edilebilen vurgununun 1 milyon TL’nin üzerinde olduğu öğrenildi. İşte tüm detaylar...
26.12.2022 Gündem
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler
Devremülkte aşk oyunu! Paraları pavyonda yediler Ankara’da, kadınlardan oluşturdukları grupla devremülk sahiplerini “yüksek fiyattan satacağız” vaadiyle kandırarak paravan şirketler üzerinden 50 milyon liralık vurgun yapan çete çökertildi.
27.11.2022 Gündem
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız'
Deniz Uğur 'Neler Oluyor Hayatta'ya konuştu! 'Psikolojik bir durumla karşı karşıyayız' Ünlü oyuncu Deniz Uğur, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanarak eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızlarına şiddet uyguladı iddialarına yanıt verdi.
19.09.2022 Televizyon
Soygun için kazdığı tünelde sıkıştı, 8 saat sonra kurtarıldı
Soygun için kazdığı tünelde sıkıştı, 8 saat sonra kurtarıldı İtalya'nın başkenti Roma'da bir şahıs, soygun için kazdığı belirtilen tünelde yolun çökmesi sonucu mahsur kaldı. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu 8 saat sonra kurtarılan şahsın, bir bankaya girmeye çalışan çetenin üyesi olabileceği belirtiliyor.
13.08.2022 Yaşam
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya... İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022 Dünya
Meksika’da silahlı çete güvenlik güçlerine saldırdı: 13 ölü
Meksika’da silahlı çete güvenlik güçlerine saldırdı: 13 ölü Meksika’nın San Luis Potosi eyaletinde dün akşam bir grup silahlı kişinin güvenlik güçlerine ateş açması sonucu çıkan çatışmada 13 çete üyesi etkisiz hale getirilirken, 4 kişi ise tutuklandı.
5.08.2022 Dünya
Kartel Meksika devletini böyle tehdit etti: Kirli bakanlığın kirli polisleri
Kartel Meksika devletini böyle tehdit etti: Kirli bakanlığın kirli polisleri Uyuşturucu kartelleriyle boğuşan Meksika'da hükümetin mücadelesi giderek sertleşiyor. Son yapılan operasyonlarda silahlı grupların güç gösterisi için kullandığı ve 'narco-tank' olarak adlandırılan çok sayıda zırhlı araç ele geçirildi. Operasyonlar devam ederken ülkedeki en güçlü gruplardan biri olarak bilinen CJNG, devleti ve rakip kartelleri tehdit etti.
28.07.2022 Dünya
Haiti’de devam eden çete savaşlarında 89 kişi öldü
Haiti’de devam eden çete savaşlarında 89 kişi öldü Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’de bir haftadır süren çete savaşlarında 89 kişinin hayatını kaybettiği, 74 kişinin ise yaralandığı bildirildi.
14.07.2022 Dünya
6 kadın ile 1 erkeğin yaptıkları şaşkına çevirdi! 'Tırt, puşt, fakir'
6 kadın ile 1 erkeğin yaptıkları şaşkına çevirdi! 'Tırt, puşt, fakir' İzmir'de, telefonda kendilerini 'avukat' olarak tanıtan ve teslim alınmayan kargo nedeniyle icra dosyası ile sigorta borçları olduğu yalanını söyleyerek dolandırıcılık yapan çeteye operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 7 şüpheli tutuklanırken, piyasa değeri toplam 1,7 milyon TL olan 2 otomobile de el koyuldu. Kadın çete üyelerinin para koparamadıkları kişiler ile ilgili defterlerine 'Fakir, gerizekalı. Tırt. Kapattı puşt. Sadece teşekkür etti' gibi notlar düştükleri ortaya çıktı.
8.07.2022 Yaşam
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı?
Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında hangi ünlüler ifadeye çağrıldı? İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen Sarallar operasyonu kapsamında Aylin Coşkun, oyuncu Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin ifadeye çağrıldı. Şaşmaz ve Petekkaya'nın ifade verdiği öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından Sarallar operasyonu nedir? Sarallar kimdir, nerelidir, ne iş yapar? Sarallar operasyonu kapsamında ifadeye çağrılan ünlüler kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
5.07.2022 Gündem
Ankara'da 'Change' operasyonu: 21 gözaltı
Ankara'da 'Change' operasyonu: 21 gözaltı Ankara'da, yurt dışından Türkiye'ye usulsüz şekilde getirdikleri otomobilleri, ağır hasarlı araçların motor ve şasi numaralarını kopyalayıp (change) piyasaya süren çete çökertildi. Polisin 'Change' adını verdiği operasyonda, çete üyesi 21 kişi gözaltına alınırken, 32 otomobile el konuldu.
23.06.2022 Yaşam
SGK'yı 24 milyon TL zarara uğratan çeteye operasyon; 51 gözaltı
SGK'yı 24 milyon TL zarara uğratan çeteye operasyon; 51 gözaltı Samsun merkezli 6 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda, Sosyal Güvenlik Kurumu'nu (SGK) 23 milyon 901 bin 297 TL zarara uğrattıkları belirlenen çete üyesi 51 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin, evrakta sahtecilik yaparak vatandaşları emekli ettikleri ve SGK'dan usulsüz ödeme aldıkları belirlendi.
22.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çete Üyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çete üyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.