Çerkez

Çerkez

Son dakika çerkez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çerkez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çerkez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çerkez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çerkez gelişmeleri de dahil olmak üzere 553 çerkez haberi bulunmuştur. Tüm çerkez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Türkevi' çağrısı: Bulup gereğini yapmanız gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'Türkevi' çağrısı: Bulup gereğini yapmanız gerekiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ‘’Büyük Rumeli Buluşması’’ programında açıklamalarda bulundu. New York'ta bulunan Türkevi'ne saldırı ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkevi'ne saldırdılar. Hani siz demokrattınız. Saldırmak size ne kazandırır. Buradan ABD yetkililerine hadi bakalım süratle teröristi bulmanız gereğini yapmanız lazım demeyecek miyiz? Benzer durum Türkiye'de olsa buna nasıl bakacaksınız. Türkevi orada size emanettir. Bu teröristi bulmanız gerekiyor" dedi.
22.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Çerkes sürgünü' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Çerkes sürgünü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çerkes sürgününün 159'uncu yılı nedeniyle anma mesajı paylaştı.
21.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da duyurdu: Depremzede öğrenciye ek kontenjan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Lise öğrencilerimize müjde vermek istiyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem bölgesi illerimizdeki devlet üniversitelerimizde genel yerleştirme dışında yüzde 25 oranında ayrı bir kontenjan ayıracağız. Sıralama dışında puan önceliği ile ilave kontenjanlara yerleşebilecek. Özel üniversitelerin tamamında birer kişilik yer tesis edilecek. 21 bin 560 öğrencimizin faydalanacağı 2023-2024 döneminde yerleşecek" ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'ndan Atatürk Havalimanı'nda Büyük İstanbul Mitingi! Erdoğan halka seslenecek
Cumhur İttifakı'ndan Atatürk Havalimanı'nda Büyük İstanbul Mitingi! Erdoğan halka seslenecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla en büyük buluşmasını İstanbul'da gerçekleştiriyor. Büyük İstanbul Mitingi için gelenlerin alana girişi sürüyor.
7.05.2023 Gündem
Bakan Varank: O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız
Bakan Varank: O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Günlük 80 bin varil üretimimiz varken; Gabar'da bulduğumuz petrol 100 bin varil. Buna da inanmıyorlar ama onlara da o petrolü göstereceğiz. O zamanlar terörü temizleseydiniz de bu petrolü siz bulsaydınız" dedi.
5.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den flaş açıklama: Büyük bir müjde verebiliriz
Bakan Dönmez'den flaş açıklama: Büyük bir müjde verebiliriz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez petrolle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Dönmez: “Çok yakın bir zamanda petrolle ilgili büyük bir müjde verebiliriz.” dedi.
30.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu ülke hainlere bırakılamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu ülke hainlere bırakılamaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Congresium’da Gençlik İçin Hemen Şimdi Programı’nda açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs mesajı veren Erdoğan, "Bu ülke bu hainlere bırakılamaz. Gençler biz yapmak için varız bunlar yıkmak için var. Öyleyse çok çalışmamız lazım." dedi.
25.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi: Pazartesi günü paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da Gürcükapı Kentsel Dönüşüm Projesi, İspir-Rize İl Sınırı Yolu ve Çat Afet Konutları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz gazı milli sistemimize bağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah Pazartesi günü bununla ilgili yeni müjdeleri paylaşacağız" dedi.
24.12.2022 Gündem
Hamile teyzesini korumak isterken öldürüldü
Hamile teyzesini korumak isterken öldürüldü Manisa’nın Soma ilçesinde 16 yaşındaki çocuk, eşinden kaçarak ailesine sığınan teyzesini korumak isterken, eniştesi tarafından vurularak öldürüldü.
12.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diyarbakır Cezaevi müze oluyor Diyarbakır’da 140 projenin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adalet Bakanlığı, Diyarbakır Cezaevi'ni tamamen boşalttı. Bugün itibarıyla cezaevi Adalet Bakanlığı'mızdan Kültür ve Turizm Bakanlığı'mıza devredildi" açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Maymun Çiçeği PCR Tanı Kiti geliştirildi! 1 saat içinde tanı konulabiliyor
Maymun Çiçeği PCR Tanı Kiti geliştirildi! 1 saat içinde tanı konulabiliyor Yakın Doğu Üniversitesi araştırmacıları, COVID-19’dan sonra, Maymun Çiçeği hastalığını 1 saatte saptayabilen PCR Tanı Kiti geliştirdi.
8.08.2022 Sağlık
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik!
Terör örgütü PKK'dan iğrenç taktik! Birleşmiş Milletler, "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporuna göre geçen yıl 250'ye yakın çocuğu silah altına aldı. Bu resmi olarak da kayıtlara geçti. Peki terör örgütü çocukları neden kaçırıyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar önemli değerlendirmelerde bulundu.
12.07.2022 Gündem
Fatih Erbakan: Bu topraklarda LGBT sapkınlığına geçit vermeyeceğiz
Fatih Erbakan: Bu topraklarda LGBT sapkınlığına geçit vermeyeceğiz Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Aile toplumun sigortasıdır. LGBT sapkınlığı dış güçler eliyle toplumumuzun dibine bir dinamit olarak yerleştirilmek isteniyor. Cinsiyetsiz ailesiz bir toplum isteniyor. Bu LGBT sapkınlığına bu topraklarda geçit vermeyeceğimizi bununla mücadele edeceğimizi bütün Türkiye’ye ilan ediyoruz” dedi.
27.06.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram müjdesi! Paralar hesaplara yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram müjdesi! Paralar hesaplara yatıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da KYK yurdunda öğrencilerle iftar programında açıklamalarda bulundu. "Gittiğim her yerde özellikle burada da gayretleriyle enerjileriyle, birikimleriyle 2053 vizyonuna sahip çıkacak bir gençlik görüyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençlerimizin ülke sınırlarını aşan başarılarıyla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca kredi ve burs ödemelerinin erken yapılacağını belirterek, "Öğrencilerimizin burs ve kredilerini ayın 6’sı ile 10’u arasında yatırıyorduk. Kredi ve burs ödemelerini mayıs ayı için 25’inden itibaren yatıracağız" dedi.
22.04.2022 Siyaset
Müşerref Akay kimdir? İşte Müşerref Akay’ın biyografisi!
Müşerref Akay kimdir? İşte Müşerref Akay’ın biyografisi! Müşerref Akay katıldığı televizyon programlarıyla gündeme geliyor. Alişan ile Hayata Gülümse programının bugünkü konuğu Müşerref Akay. Programın takipçileri de Müşerref Akay’ın hayatını merak ediyor. Peki, Müşerref Akay kimdir? Müşerref Akay kaç yaşında ve nereli? Müşerref Akay’ın eşi kim? Müşerref Akay’ın çocuğu var mı? İşte Müşerref Akay’ın hayatı!
16.02.2022 Magazin
2022 kandil günleri ne zaman? Diyanet 2022 kandiller takvimi! Kandiller ne zaman başlıyor, hangi günler kandil?
2022 kandil günleri ne zaman? Diyanet 2022 kandiller takvimi! Kandiller ne zaman başlıyor, hangi günler kandil? Üç aylar başladı. Recep ayı ile birlikte Regaip Kandili de bu ay içinde idrak edilecek. Yarın yılın ilk kandili idrak edilecekken 2022 kandiller ve tarihleri araştırılmaya başlandı. Peki, 2022 kandiller ne zaman, hangi gün?
2.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüreğinde memleket sevdası olan, bu topraklara dair hayalleri ve hedefi bulunan, Türkiye merkezli düşünen herkesin, hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun başımızın üstünde yeri vardır." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleyle ilgili, Terörle mücadele sadece içeride değil. Suriye olsun Irak'ta olsun buralarda da devam ediyoruz ve taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz.' dedi. Erdoğan, 'İstismar siyasetine prim vermedik ama onlar verdi' diyerek HDP'ye tepki gösterdi. Erdoğan, ''Korkma' diye başlayan İstiklal Marşımız 84 milyonun ortak hissiyatının sembolüdür. Peki HDP için öyle mi? Parlamentoda İstiklal Marşı okunurken onlar İstiklal Marşı'nı okumuyorlar.' dedi.
7.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "500 yataklı hastanemizin de ihale süreci başladı. Batman'da 3 millet bahçesi projemiz var. Tarihi Hasankeyf ilçemizde Millet Bahçesi'nin çalışması sürüyor." dedi.
6.11.2021 Siyaset
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı?
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da açılan Hafıza Odası sergisine tepki göstererek, "Hafıza Odası'ymış. Bedirhan bebek burada ölmedi mi? Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? Bütün Diyarbakır'ın sevdiği Gaffar Okkan hafıza odanda var mı, Dürümlü köyünün katliamı var mı, Tanışlı köyünün katliamı var mı, henüz 3-4 aylık kundaktaki bebeklerin katliamları var mı, Hakkari'de karşı karşıya kalınan katliamlar hafıza odanda var mı?" diye sordu.
24.10.2021 Gündem
2 yıllık ve 4 yıllık sözel bölümler taban puanları! YKS sözel puanı ile alan bölümler hangileri, sözel bölüm meslekleri nelerdir?
2 yıllık ve 4 yıllık sözel bölümler taban puanları! YKS sözel puanı ile alan bölümler hangileri, sözel bölüm meslekleri nelerdir? Sözel bölümlerin taban puanları, YKS sonuçlarının açıklanıp üniversite tercihi için araştırma yapan adaylar tarafından sorgulanıyor. Adaylar YKS sonucuna göre aldıkları puanlara ve sıralamalara göre tercih listesini oluşturacak. Peki Hangi bölümler sözel puanıyla alıyor? 2021 sözel taban puanları kaç?
29.07.2021 Eğitim
Manisa'nın iki ilçesinde orman yangını
Manisa'nın iki ilçesinde orman yangını Manisa'nın Demirci ve Soma ilçelerinde çıkan orman yangınlarına müdahale sürüyor.
2.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çerkez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çerkez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.