Cephe Hattı

Cephe Hattı

Son dakika cephe hattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cephe hattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cephe hattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cephe Hattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cephe hattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 cephe hattı haberi bulunmuştur. Tüm cephe hattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) ajan ağının deşifre edildiğini duyurdu. SBU, gözaltına alınan kişiler arasında Donetsk bölgesindeki savunma fabrikasının mühendisi ve belediye meclisi yetkilisinin de bulunduğunu açıkladı.
5.02.2024 Dünya
Tapulara da yansıyacak! İmarla ilgili flaş karar, artık zorunlu olacak
Tapulara da yansıyacak! İmarla ilgili flaş karar, artık zorunlu olacak İmar planıyla ilgili flaş karar verildi. Tapulara da yansıyacak. Yeni düzenleme ile birlikte resmen değişti. Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde bazı düzenlemeler yapıldı. Resmî Gazete’de yer alan yeni yönetmelikle askeri yasak ve güvenlik bölgelerinin tespiti için ilgili kurumdan görüş alınacak ve ve bu alanlar hâlihazırdaki harita veya kadastro paftaları üzerine işlenecek. Öte yandan Tarımsal amaçlı sulama sistemlerinin ihtiyacı için yapılacak olan, alanı 125 metrekareyi geçmeyen güneş kaynaklı yenilenebilir enerji sistemleri de, ilgili tarım ve orman müdürlüğünden uygun görüş alınmak ve betonarme temel içermeden metal konstrüksiyon ile yapılmak kaydı ile yapı ruhsatı ve yapı kullanma izninden muaf tutulurken bu yapılarda da etüt ve projelerinin ruhsat vermeye yetkili idarece incelenmesi, etüt ve projelerinin ve inşasının sorumluluğunun proje müellifi ve fennî mesulü olan mimar ve mühendislere ait olması hükümleri getirildi. İşte son dakika haberinin detayları...
23.07.2022 Ekonomi
Plansız alanlar imar yönetmeliğinde değişiklik
Plansız alanlar imar yönetmeliğinde değişiklik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca hazırlanan, Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
23.07.2022 Gündem
Ukraynalı pilotlar ABD'ye şikayet yağdırdı: Bayraktar SİHA'ları gibi etkili değil
Ukraynalı pilotlar ABD'ye şikayet yağdırdı: Bayraktar SİHA'ları gibi etkili değil Rusya - Ukrayna savaşı devam ederken Ukrayna Hava Kuvvetleri'nde görevli pilotlar, ABD yapımı SİHA Mq-9 Reaper'ı Rus hava savunmasına karşı etkisiz olduğu için Ukrayna Genelkurmay Başkanı'na şikayet etti. Pilotların, Bayraktar TB-2'yi daha etkin gördüğü belirtildi.
22.06.2022 Dünya
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve...
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna tarafı cephedeki son durumu anlatan korkutucu bir açıklama yaptı. Ukrayna’nın yüksek rütbeli bir askeri yetkilisinin İngiliz basınına verdiği özel demece göre ülke savaşta çok kritik bir dönüm noktasında…
11.06.2022 Dünya
Donetsk bölgesine füzeli saldırı: 7 yaralı
Donetsk bölgesine füzeli saldırı: 7 yaralı Ukrayna’nın Donetsk bölgesinin Valisi Pavlo Kyrylenko, Rus ordusunun Donetsk bölgesine düzenlediği füzeli saldırı sonucu en az 7 kişinin yaralandığını açıkladı.
13.04.2022 Dünya
Ukrayna savaşında Putin'in son çaresi! Rusya'nın taktiği belli oldu...
Ukrayna savaşında Putin'in son çaresi! Rusya'nın taktiği belli oldu... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaşta 23. güne girildi. Savaşın bitmesi için diplomatik çabalar sürerken cephe hattı da sıcak çatışmalara sahne oluyor. Savaşta aradığını bulamayan ve ağır kayıplar veren Rusya’nın ise tek ve son bir saldırıyla zafer kazanmayı hedeflediği iddia edildi…
18.03.2022 Dünya
Putin Ukrayna'nın yeni liderini belirledi! İşte Volodymyr Zelenskiy'in yerine gelecek isim...
Putin Ukrayna'nın yeni liderini belirledi! İşte Volodymyr Zelenskiy'in yerine gelecek isim... Rusya'nın Ukrayna işgalinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Tam sekiz yıl önce Ukrayna'dan Rusya'ya kaçan Viktor Yanukoviç'in halihazırda Belarus'ta hazırlık yaptığı belirtiliyor. Yerel bir haber sitesi, Kremlin'in Yanukoviç'i Ukrayna'ya geri getirmek için bir medya operasyonu veya kampanyası hazırlıyor olabileceğini bildiriyor. Kısa sürede devrik liderin Ukrayna halkına seslendiği bir konuşma yayınlanabilir.
2.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni!
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni! Rusya Ukrayna savaşının neden ve sebepleri merak ediliyor. Rusya Ukrayna’ya neden savaş açtı, Rusya Ukrayna savaşı neden çıktı? sorularına yanıt aranıyor. Rusya Ukrayna savaşının 3. Gününde yeni gelişmeler yaşanıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından NATO, AB ve BM sert uyarılarda bulunmuş, Rusya'ya yönelik ağır yaptırımlar uygulanacağını belirtmişti. Öte yandan Ukrayna lideri Zelenskiy, "Ölümlerin bitmesi için oturalım konuşalım." dedi. Rus lider Putin ise Zelenskiy'nin bu çağrısına "Rusya üst düzey müzakereye hazır" mesajı verdi. Putin, ilerleyen saatlerde yaptığı başka bir açıklamada ise Ukrayna ordusuna darbe çağrısında bulunarak, "Neo-Nazi pislikleriyle elbette anlaşmayacağız. Ukrayna ordusu iktidarı eline almalı" açıklaması yaptı. Savaş devam ederken savaşın nedeni sorgulanıyor. Peki, Rusya Ukrayna savaşı nedeni nedir, Rusya neden savaş açtı? Rusya Ukrayna savaşının sebebi ne? Kısaca Rusya Ukrayna savaşı nedeni…
26.02.2022 Gündem
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Ukrayna-Rusya arasındaki kriz büyüyor. ABD'nin de dahil olmasıyla bölgeye birçok askeri yığınak yapıldı. Rusya, en güçlü ordular listesinde 2. sırada bulunurken Ukrayna ise 25. sırada yer alıyor. Moskova Yönetimi'nin Ukrayna'yı işgale karar verdiği, işgalin birkaç gün içinde başlayabileceği iddia edilirken Washington Yönetimi ve Birleşik Krallık'tan vatandaşlarına "Ukrayna'yı terk edin" çağrısı geldi. Peki, Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
26.02.2022 Dünya
Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne?
Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne? Rusya lideri Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesindeki Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını tanıma kararı aldı. Bu kararın ardından dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Peki, Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne? Donbas neresi? Donbas neden önemli? Rusya Ukrayna krizi nedenleri ne? Rusya Ukrayna’ya neden savaş açıyor? İşte detaylar…
22.02.2022 Gündem
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız'
Putin'in sözcüsünden şoke eden açıklamalar! 'Çocuklarınızı tellere asacağız' Ukrayna parlamentosundaki milletvekillerine ülkeden çıkış yasağı getirildiğini ileri süren Rus medyasında dikkat çeken bir cephe hattı haberi yer aldı. Putin'in medyadaki sözcüsü olarak bilinen Kiselyov'un Ukrayna ordusunun Donbas'ta binlerce sivili işkence edip vahşice öldürdüğünü söyleyip çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Moskova ayrıca, kara sularına izinsiz girecek tüm yabancı gemi ve denizaltılara ateş açmaya hazır olduğunu açıkladı.
14.02.2022 Dünya
Ukrayna'da cephe hattında top ve makineli tüfek sesleri! ABD'den Rusya'ya iki seçenek...
Ukrayna'da cephe hattında top ve makineli tüfek sesleri! ABD'den Rusya'ya iki seçenek... Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilimde kritik hafta. Savaş beklentisiyle girilen 2022'nin en kritik virajı bu hafta dönülüyor, ABD Rusya'nın iki yoldan birini seçmesi gerektiğini duyurdu. Top seslerinin kesilmediği cephe hattındaki askerler ise diplomasiden umutsuz...
10.01.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Yerli ve milli bir dış politika izliyoruz
Bakan Çavuşoğlu: Yerli ve milli bir dış politika izliyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türk milletinin girişimci ruhunu, vicdanlı ve adaletli kültürünü dış politikamıza yansıtıyoruz. Sahada ve masada güçlü, yerli ve milli bir dış politika izliyoruz" dedi.
9.11.2020 Gündem
Prof. Dr. Hüseyin Toros: Dolu devam edecek, radarı takip edin
Prof. Dr. Hüseyin Toros: Dolu devam edecek, radarı takip edin İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış ve dolunun ardından değerlendirmelerde bulunan İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, "Dolu olma ihtimali var, olmaya da devam edecek diyebiliriz" dedi. Toros, meteorolojinin uyarılarını ve radarını takip etmek gerektiğini vurguladı.
30.09.2020 Gündem
Azerbaycan ve Ermenistan neden savaşıyor? Azerbaycan Ermenistan savaşı 2020 son durum…
Azerbaycan ve Ermenistan neden savaşıyor? Azerbaycan Ermenistan savaşı 2020 son durum… Azerbaycan Ermenistan savaşı son durum yakından takip ediliyor. Azerbaycan-Ermenistan arasında başlayan ve kısa sürede savaşa dönüşen çatışmaların neden olduğu merak ediliyor. Ermenistan Azerbaycan'da sivil yerleşim yerlerini hedef aldı. Azerbaycan ordusu saldırıya karşılık verdi. Azerbaycan, Ermenistan'a ait çok sayıda askeri aracın imha edildiğini, 6 köyün de işgalden kurtarıldığını duyururken, saldırıda en az 16 askerin ve 5 sivilin hayatını kaybettiğini açıkladı. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, sivil yerleşim birimlerine ateş açmaya devam eden Ermenistan ordusunu uyardı. İşte Azerbaycan Ermenistan savaşı nedeni ve son durum…
28.09.2020 Gündem
Türkiye'deki Azerbaycan STK'larından ortak bildiri
Türkiye'deki Azerbaycan STK'larından ortak bildiri Türkiye'de Azerbaycan sivil toplum kuruluşları Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerilim ardından ortak bir bildiri yayımladı
27.09.2020 Gündem
Azerbaycan savaş ilan etti!
Azerbaycan savaş ilan etti! Azerbaycan cephe hatlarını ve riskli bölgeleri kapsayan 'savaş hali' ilanında bulundu.
27.09.2020 Gündem
AB'den flaş çağrı! 'Durdurun'
AB'den flaş çağrı! 'Durdurun' Avrupa Birliği (AB), Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çatışmaların acilen durdurulması için çağrıda bulundu.
27.09.2020 Dünya
Ermenistan Azerbaycan'a saldırdı!
Ermenistan Azerbaycan'a saldırdı! Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başladı.
27.09.2020 Dünya
Ermenistan, Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak projelerinin bulunduğu bölgede saldırı düzenliyor
Ermenistan, Türkiye ve Azerbaycan'ın ortak projelerinin bulunduğu bölgede saldırı düzenliyor Ermenistan'ın, Azerbaycan'la sınırdaki Tovuz iline saldırarak Türkiye ve Azerbaycan'ın bölgeden geçen ortak enerji ve ulaştırma projelerini hedef almayı amaçladığı düşünülüyor.
17.07.2020 Dünya
Son dakika... Esed'in ordusu giriş yaptı!
Son dakika... Esed'in ordusu giriş yaptı! Esed rejimi güçleri, Münbiç'in batı kırsalındaki Arimah beldesine girdi.
25.12.2018 Dünya
TSK ve ABD Münbiç'te üçüncü ortak devriye faaliyetine başladı
TSK ve ABD Münbiç'te üçüncü ortak devriye faaliyetine başladı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve ABD ordusu, Münbiç yol haritası çerçevesinde ilçede üçüncü ortak devriye faaliyetini icra ediyor.
15.11.2018 Gündem
TSK ve ABD Münbiç'te ikinci ortak devriye faaliyetine başladı
TSK ve ABD Münbiç'te ikinci ortak devriye faaliyetine başladı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve ABD ordusu, Münbiç yol haritası çerçevesinde ilçede ikinci ortak devriye faaliyetini gerçekleştiriyor.
8.11.2018 Gündem
Son dakika... TSK ile ABD ordusu ortak devriyeye başladı!
Son dakika... TSK ile ABD ordusu ortak devriyeye başladı! Türk Silahlı Kuvvetleri ve ABD ordusu, Münbiç'te ilk ortak devriye faaliyetine başladı.
1.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cephe Hattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cephe hattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.